Βαρυσήμαντες δηλώσεις...

... δεν ξέρω, νομίζω η δήλωση της Αλιφέρη, αν είναι όντως αληθινή και όχι απλά για να ακουστεί και να κάνει ντόρο, με λυπεί αφάνταστα.
Με λυπεί γιατί θεωρώ την Αλιφέρη πανέμορφη, έξυπνη, ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ γυναίκα. Κοινώς κελεπούρι.
Το να μην την πλησίασε ποτέ κανείς εξίσου ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ άντρας σημαίνει ή ότι τους "έδιωχνε" με τη στάση της, ή έκανε εντελώς λάθος επιλογές (κοινώς δεν είχε ψαχτεί τί της ταιρειάζει ή δεν έψαχνε τι μέρος του λόγου ήταν ο εκάστοτε λεγάμενος), ή ότι τελικά "παντρεύτηκε" κάτι "άλλο" (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά: καριέρα / τη γάτα της / την μάνα της / δεν κατάφερε να βγει από την "ντουλάπα"....), ή μήπως ότι πέρασαν 10αδες - 100αδες και έχασε το μέτρημα.....
Δεν ξέρω τι από όλα αυτά είναι πιο λυπηρό.....

Προφανώς η Αλιφέρη είναι άνθρωπος του παρόντος και το ότι θα έζησε πέντε δέκα πράγματα δεν την καθόρισε ως άνθρωπο. Φυσικά την ώρα που θα ήταν με κάποιον θα είχε αισθήματα, αλλά υπάρχουν κι αυτοί που όταν κάτι κάνει τον κύκλο του και τελειώνει το αφήνουν πίσω τους οριστικά. Δε νομίζω ότι έκανε σώνει και καλά κακές επιλογές. Μπορεί η ίδια να μην ήταν των δεσμεύσεων. Το ότι δεν την ενδιαφέρει καν πως θα ακουστεί στα αυτιά των παλιών της δεσμών αυτή η δήλωση αυτά με κάνει να σκεφτώ.

Σκέφτεται και το μέλλον, οχι μονο το παρόν
Δηλαδη, θα περνει φορα θα τσακιζει τα αυτοκινητα, και θα γκρεμιζει τα ντουβαρια του κοσμου? Μετα θα περνει ενα κουτι γλυκα και θα τους κερναει?
Τι βιτσια κι αυτα, ρε παιδι μου? Ρε που παμε,ρε?

Πίσω
Μπλουζα