Βαρυσήμαντες δηλώσεις...

Προφανώς η Αλιφέρη είναι άνθρωπος του παρόντος και το ότι θα έζησε πέντε δέκα πράγματα δεν την καθόρισε ως άνθρωπο. Φυσικά την ώρα που θα ήταν με κάποιον θα είχε αισθήματα, αλλά υπάρχουν κι αυτοί που όταν κάτι κάνει τον κύκλο του και τελειώνει το αφήνουν πίσω τους οριστικά. Δε νομίζω ότι έκανε σώνει και καλά κακές επιλογές. Μπορεί η ίδια να μην ήταν των δεσμεύσεων. Το ότι δεν την ενδιαφέρει καν πως θα ακουστεί στα αυτιά των παλιών της δεσμών αυτή η δήλωση αυτά με κάνει να σκεφτώ.

Αμάν μην το κάνει και καμια δικιά μας
Γιατι? Οι δικες μας ειναι ολες βρωμοποδαρουσες?

Σκέφτεται και το μέλλον, οχι μονο το παρόν
Δηλαδη, θα περνει φορα θα τσακιζει τα αυτοκινητα, και θα γκρεμιζει τα ντουβαρια του κοσμου? Μετα θα περνει ενα κουτι γλυκα και θα τους κερναει?
Τι βιτσια κι αυτα, ρε παιδι μου? Ρε που παμε,ρε?

Προφανώς η Αλιφέρη είναι άνθρωπος του παρόντος και το ότι θα έζησε πέντε δέκα πράγματα δεν την καθόρισε ως άνθρωπο. Φυσικά την ώρα που θα ήταν με κάποιον θα είχε αισθήματα, αλλά υπάρχουν κι αυτοί που όταν κάτι κάνει τον κύκλο του και τελειώνει το αφήνουν πίσω τους οριστικά. Δε νομίζω ότι έκανε σώνει και καλά κακές επιλογές. Μπορεί η ίδια να μην ήταν των δεσμεύσεων. Το ότι δεν την ενδιαφέρει καν πως θα ακουστεί στα αυτιά των παλιών της δεσμών αυτή η δήλωση αυτά με κάνει να σκεφτώ.
Καταλαβαίνω και κατανοώ όσα γράφεις.
Και πάλι όμως μου κάνει αυτό που η νεολαία λέει "tragic".
:thumbdown:

Εννοεί ότι: "οι άνδρες πάνε στρατό και μετά μας τα κάνουνε τσουρέκια."
Όπου βρεθεί αντροπαρέα, αρχίζουν τις αναμνήσεις από το στρατό και μπαίνει και πολύ σάλτσα και αλλάζει εντελώς και η γλώσσα και αν είσαι κοπέλα και είσαι στην παρέα είναι σύνηθες να βαρεθείς.....
Αυτά.

... αυτό το "ΗΜΟΥΝ".... μου κάνει κομματάκι ψεύτικο.
Και εκείνο το "στην ΓΥΝΑΙΚΑ μου", πάλι δεν πολύ κολλάει...

Ωρε τι θησίες πρέπει να κάνουμε πλέον για να τιμούμε τα παντελόνια μας και να είμαστε ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ....:fafoutis:

... αυτό το "ΗΜΟΥΝ".... μου κάνει κομματάκι ψεύτικο.
Και εκείνο το "στην ΓΥΝΑΙΚΑ μου", πάλι δεν πολύ κολλάει...

Ωρε τι θησίες πρέπει να κάνουμε πλέον για να τιμούμε τα παντελόνια μας και να είμαστε ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ....:fafoutis:
Για την δήλωση αυτή λες, λέω μην είναι φτισχτη και οχι αληθινη δεν μπορεί να είπε κάτι τετοιο, δηλ.ελεος καπου. Δεν ξέρω πόσο πραγματικά ένας δηλωμένος ομοφυλόφιλος μπορεί να γίνει μετά straight

Πολλοί γκέι έπαιρναν γυναίκες την δεκαετία του 70' και του 80' για τα μάτια του κόσμου. Τα καημένα τα κορίτσια τα έπαιρναν στο λαιμό τους δηλ.να μην σου τύχει αν είσαι γυναίκα

Συνημμένα

• G3PEIbjXoAEg3KG.jpeg
    G3PEIbjXoAEg3KG.jpeg
    72,9 KB · Προβολές: 7
Πίσω
Μπλουζα