αριαδνη
candy fan
- Αντιδράσεις
- 25.558
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Ειδικά για τον Γιώργο πρέπει να πέσουμε στα ζαναξ αλοιμονοΜη μας το λέτε. Θα βάλω τους γάτους μου να κλαίνε.
Βασανα που χει η σοουμπιζ
Oι μικρες τρωνε περισσοτερο;Ωχ παναγια μου, με τον Τζωρτζογλου θα πήγαινα με σένα με τιποτα
Εδω η Στελλα αμεσως μετα την αποπειρα.
Ευλογη η απορία σου. Μαλλον εννοεί «σε μικρή ποσοτητα».Και τι παντρεύτηκε τότε, βρε παιδιά εδώ ένα ηρεμιστικό παίρνεις σε μικρη ποσοτητα και κοιμάσαι 10 ώρες η είσαι ζαλισμενος με ποτό και κόκα πας και παντρευεσαι, πως γίνεται.
Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω τι σημαίνει" είμαι φτιαγμένος", ούτε πίνω ούτε έχω πάρει ποτέ ουσίες, κάνα ηρεμιστικό όταν στεναχωριέμαι πολύ στην χάση και στην φεξη. Δεν ξέρω πως αυτοί οι άνθρωποι κινούνται με ναρκωτικά, γελουν , παντρεύονται, ζουν, πάνε για δουλειά εδώ ένα ηρεμιστικό μικρης ποσοτητας παίρνεις και κοιμάσαι αμέσως. Πόσο μάλλον να ανακατεύεις ποτά και κοκαΕυλογη η απορία σου. Μαλλον εννοεί «σε μικρή ποσοτητα».
Η αλήθεια ειναι πως κανεις ποτε δεν μετάνοιωσε επειδη ΔΕΝ ΠΗΡΕ ναρκωτικά.Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω τι σημαίνει" είμαι φτιαγμένος", ούτε πίνω ούτε έχω πάρει ποτέ ουσίες, κάνα ηρεμιστικό όταν στεναχωριέμαι πολύ στην χάση και στην φεξη. Δεν ξέρω πως αυτοί οι άνθρωποι κινούνται με ναρκωτικά, γελουν , παντρεύονται, ζουν, πάνε για δουλειά εδώ ένα ηρεμιστικό μικρης ποσοτητας παίρνεις και κοιμάσαι αμέσως. Πόσο μάλλον να ανακατεύεις ποτά και κοκα
Στους τρεις μήνες και αν παρω δηλ.πολυ σπάνια αν περάσω καμιά μεγάλη στεναχώρια. Όχι, οι βενζοπιοινες είναι ναρκωτικά όχι βέβαια Σκληρό ναρκωτικά αλλά και με αυτές εθίζεσαι και προκαλούν στην μεγάλη τους χρήση άνοια, οπότε μακρυα , αν και πότε χρειαστει σε σπάνια περίπτωση, δεν είναι καθόλου καλές.Η αλήθεια ειναι πως κανεις ποτε δεν μετάνοιωσε επειδη ΔΕΝ ΠΗΡΕ ναρκωτικά.
Αλλα η κάθε ψυχοτρόπες ουσία, αλκοόλ και συνταγραφουμενων ψυχοφαρμάκων συμπεριλαμβανομενων, θεωρούνται ναρκωτικά.
Φυσικά δεν συγκρίνω τη λελογισμενη χρηση που γίνεται με εποπτεία/ γνωςη γιατρού με τις ουσίες που αγοράζει κάποιος παράνομα.
Το πρόβλημα την ψυχιατρική ειναι για εμενα εγγενες στη δομή της ανθρώπινου εγκεφάλου διότι δεν ειναι ντετερμινισμό σύστημα και επιπλέον η κάθε παρατήρηση του ψυχολόγου εναπόκειται σε έρμηνεια με βάση θεωρίες της ψυχιατρικής που δεν συμφωνούν απαραίτητα μεταξύ τους αλλα και έχει να κανει πολύ με τις εμπειρίες, κατανόηση, αντίληψη κτήμα κτλ του εκάστοτε θεραπευτή.
Επιστήμη σημαιινει laboratorium:
100 καλοί φυσικοί θα βγάλουν το ίδιο αποτέλεσμα κάνοντας το ίδιο πείραμα, ενώ 100 ψυχολόγοι, ακόμα και αν ειναι καλοί (=επαρκείς επιστημονικά και ευρισκόμενοι σε καλη μερα) θα βγάλουν διαφορετικές διαγνώσεις στον ίδιο ασθενή. Κάποιες ιςως διαφέρουν και παρά πολύ μεταξύ τους.
Με αλλα λόγια ένας καλός drug dealer μπορεί να ειναι καλύτερος απο έναν κακό ψυχολόγο.
Χιούμορ κάνω προφανώς ετσι. Δεν σταματάμε τα χάπια μας!
Η καλη παρέα/ ένα υγείες περιβάλλον που μπορεί να ειναι οικογένεια για πολλουσ η φίλοι/ συναναστροφές. κτλ ειναι πολύ καλές ψυχοθεραπεία πάντως.Στους τρεις μήνες και αν παρω δηλ.πολυ σπάνια αν περάσω καμιά μεγάλη στεναχώρια. Όχι, οι βενζοπιοινες είναι ναρκωτικά όχι βέβαια Σκληρό ναρκωτικά αλλά και με αυτές εθίζεσαι και προκαλούν στην μεγάλη τους χρήση άνοια, οπότε μακρυα , αν και πότε χρειαστει σε σπάνια περίπτωση, δεν είναι καθόλου καλές.