Βαρυσήμαντες δηλώσεις...

Aν δεν είναι αυτή αιτία να πάρεις ηρεμιστικό τότε πια;

Συνημμένα

• img_1_1761556668893.jpg
    img_1_1761556668893.jpg
    227 KB · Προβολές: 3
Έβαλε κραγιόν στον σύζυγο, κορίτσια μην το κανετε
Ακομα κι αν με επιανε τρελα και το επιχειρουσα, λεμε τωρα..., ο αντρας μου δεν θα καθοταν να εξευτελιστει. Ο αλλος γιατι καθισε;

Ποιος ειπε οτι τα πλουτη και η δοξα φερνουν την ευτυχια; Πολυ συχνα ειναι υπευθυνα για το αντιθετο.

Ακομα κι αν με επιανε τρελα και το επιχειρουσα, λεμε τωρα..., ο αντρας μου δεν θα καθοταν να εξευτελιστει. Ο αλλος γιατι καθισε;

Ποιος ειπε οτι τα πλουτη και η δοξα φερνουν την ευτυχια; Πολυ συχνα ειναι υπευθυνα για το αντιθετο.
Γιατί κάθισε έλα ντε να αποδείξει τι ; αυτό είναι η νέα τέχνη της εποχής όσο για την μπριτνει έχει διπολική διαταραχή και δεν παίρνει φάρμακα που χρειάζεται μόνο κόκα. Οπότε έχει αιρετική συμπεριφορά

@Gordon Δεν ξέρω ποιο ειναι το correlation μεταξύ βλακείας και ναρκομανειας αλλα δε νομιζω πως δεν την πάτησε¨ ούτε ένας έξυπνος ποτε.

Όσον αφορά τη συμφωνία στις διαγνώσεις των ψυχιάτρων, εδω το AI ειναι ιδανικό για να δωσει στοιχεία.
Εγω έβαλα στο Claude.ai το εξής:
whats is the rate of ageement between phychiatrists for the same individual in trrms of diagnosis and treatment?
δε βάζω εδω την απάντηση που πηρα γιατι δεν ξέρεις ποτε απο ποιον μπορεί να διαβαστεί κάτι και αν θα τον ςπιρρεασει θετικά η αρνητικά, πολλω δε μάλλον που δεν είμαι επαγγελματίας/ επιστήμονας του χώρου και άρα όσα λεω μπορεί να ειναι και βλακείες.

Αντε παιδιά, το βαρύναμε..»πείτε κάτι αλλο, πείτε κάτι αλλο!»

Πίσω
Μπλουζα