Βαρυσήμαντες δηλώσεις...

Μόνο που βέβαια δεν είναι ο Μπιθικώτσης αυτός. Ο Δημήτρης Ευσταθίου είναι. Προφανώς φίλτατη Bambinella έβαλες το βίντεο χωρίς να το ακούσεις πρώτα, διότι αν ένα ρετρομέλος αποκλείεται να κάνει τέτοιο λάθος είναι εσύ, και πώς θα μπορούσες να φανταστείς ότι χρειαζόταν έλεγχο? Αλλά αυτός που το πρωτοανέβασε στο ΥΤ είναι τελείως αδικαιολόγητος, διότι αν μεν το άκουσε και νόμιζε ότι ακούει Μπιθικώτση είναι αδαής, αν δεν το άκουσε πριν το ανεβάσει (πώς είναι κάτι τέτοιο δυνατόν?) είναι τσαπατσούλης και (η χειρότερη και πιθανότερη περίπτωση) αν ήξερε πολύ καλά ότι δεν είναι ο Μπιθικώτσης αλλά το ανέβασε με το όνομά του για να τραβήξει κλικ είναι να μην πω τι διότι θα παραβιάσω τον ποινικό κώδικα.

(Δεν είμαι εκτός θέματος... η δήλωση του ανεβαστή στο ΥΤ ότι αυτό το τραγούδι το λέει ο Μπιθικώτσης είναι και παραείναι βαρυσήμαντη)

Μόνο που βέβαια δεν είναι ο Μπιθικώτσης αυτός. Ο Δημήτρης Ευσταθίου είναι. Προφανώς φίλτατη Bambinella έβαλες το βίντεο χωρίς να το ον Δημητρηακούσεις πρώτα, διότι αν ένα ρετρομέλος αποκλείεται να κάνει τέτοιο λάθος είναι εσύ, και πώς θα μπορούσες να φανταστείς ότι χρειαζόταν έλεγχο? Αλλά αυτός που το πρωτοανέβασε στο ΥΤ είναι τελείως αδικαιολόγητος, διότι αν μεν το άκουσε και νόμιζε ότι ακούει Μπιθικώτση είναι αδαής, αν δεν το άκουσε πριν το ανεβάσει (πώς είναι κάτι τέτοιο δυνατόν?) είναι τσαπατσούλης και (η χειρότερη και πιθανότερη περίπτωση) αν ήξερε πολύ καλά ότι δεν είναι ο Μπιθικώτσης αλλά το ανέβασε με το όνομά του για να τραβήξει κλικ είναι να μην πω τι διότι θα παραβιάσω τον ποινικό κώδικα.

(Δεν είμαι εκτός θέματος... η δήλωση του ανεβαστή στο ΥΤ ότι αυτό το τραγούδι το λέει ο Μπιθικώτσης είναι και παραείναι βαρυσήμαντη)

Η αληθεια ειναι πως εβαλα το βιντεο χωρις να το ακουσω, θεωρωντας πως ειναι ενα βιντεο με τον Μπιθικωτση αφου ετσι εγραφε ο τιτλος του. Δεν ειμαι ομως σιγουρη αν θα καταλαβαινα την διαφορα ακομα κι αν ακουγα το βιντεο. Τον Δημητρη Ευσταθιου δεν τον ξερω ουτε καν εξ ακοης. Νομιζω παντως πως η φωνη του ομοιαζει πολυ με του Σερ. Εσκεμμενα η μη.

Το θέμα είναι παιδιά μου πως η Έλενα θέλει δουλευταραδες άνδρες να πιάνουν την πέτρα και να την λιωνουν

Μπορεί να έμεινε έγκυος και μετά αμέσως να άφησε έγκυο την σύζυγο του οπότε πολύ καλά έκανε η σύζυγος και ζήτησε τεστ DNA για να δει πιανου είναι το παιδί! :fafoutis:

E, μα έτσι όπως το λέει αυτό μόνο μπορεί να υπονοήσει κάποιος.

Τελευταία επεξεργασία:
Eιναι σαν ένα ζευγάρι στο τικ τοκ ( έγινε viral) που η συζυγος κατασπρη και ο σύζυγος το ίδιο έβγαλε μαύρα παιδιά διδυμακια και γίνεται ο χαμός από τον σύζυγο

Πίσω
Μπλουζα