Βαρυσήμαντες δηλώσεις...

Το είπε όσο ήταν η άλλη εν ζωή; Γιατί αν το άκουγε η Βουγιούκλω αυτό, θα την έπνιγε με γυμνά χέρια.

Aυτο ακριβως ημουν ετοιμη να γραψω μολις διαβασα την δηλωση της Εφης, αλλα με προλαβες!

Εμένα μου αρέσει που η Πίκουλα πικάρει όσους "εκμεταλλεύονται το όνομα της Αλίκης" και την αναφέρουν για να έρθουν οι ίδιοι στην επικαιρότητα...
... γιατί η ίδια τι κάνει, κάτι διαφορετικό?
Και στο κάτω-κάτω, τι σχέση είχε με την Αλίκη? έπαιξαν μαζί σε καμιά ταινία? Ήταν παραγωγός η μία σε έργο της άλλης? Είχαν κοινές εμφανίσεις στο σανίδι?
Παντρέυτηκε τον Βουγιουκλάκη. Ε και? Με την Αλίκη τι είχαν κοινό?
[ερώτηση είναι ,δεν γνωρίζω, είμαι σίγουρος΄οτι κάποιοι θα ξέρουν]

Εμένα μου αρέσει που η Πίκουλα πικάρει όσους "εκμεταλλεύονται το όνομα της Αλίκης" και την αναφέρουν για να έρθουν οι ίδιοι στην επικαιρότητα...
... γιατί η ίδια τι κάνει, κάτι διαφορετικό?
Και στο κάτω-κάτω, τι σχέση είχε με την Αλίκη? έπαιξαν μαζί σε καμιά ταινία? Ήταν παραγωγός η μία σε έργο της άλλης? Είχαν κοινές εμφανίσεις στο σανίδι?
Παντρέυτηκε τον Βουγιουκλάκη. Ε και? Με την Αλίκη τι είχαν κοινό?
[ερώτηση είναι ,δεν γνωρίζω, είμαι σίγουρος΄οτι κάποιοι θα ξέρουν]
Ήταν κουνιαδα της έχει λόγο και αν η ταινία για την αλικη δεν βλέπεται νομίζω δικαιούται να μιλήσει. Την είδε κανείς αυτή την ταινία;

Τελευταία επεξεργασία:
Ήταν νυφη της έχει λόγο και αν η ταινία για την αλικη δεν βλέπεται νομίζω δικαιούται να μιλήσει. Την είδε κανείς αυτή την ταινία;
Με την καμία ......................[το γράφω με ένα "μ", ξεκινάω μαλακά...].
Δεν συμφωνώ.
Ο γιός της ναι, ο αδερφός της ίσως. Αλλά η νύφη?
Με την καμμία ................... [εδώ με δύο "μ", για λόγους έμφασης].

:happyjump:

Δεν συμφωνώ.

Ο αδερφός της πέθανε ο ένας οπότε τον εκπροσωπεί η πικουλα και έχει τα δικιά της, η ταινία είναι πολύ προκλητική θα έχει σήμανση ως ακαταλληλη, η αλικη δεν ζει να δούμε η ίδια τι θα λεγε για το αποτέλεσμα και ποσω προχω θα ηταν.

Τελευταία επεξεργασία:
Δεν συμφωνώ.

Κουνιάδα της ήταν μπερδευτηκα

Τελευταία επεξεργασία:
Δεν ξέρω τι δείχνει η ταινία αλλά ότι και να δείχνει δικαίωμα του κάθε σκηνοθέτη να εκφράσει την οπτική του, δικαίωμα και των θεατών να πετάξουν ντομάτα.
Προσωπικά δε θα τη δω. Όσο βαριέμαι τις αγιογραφίες άλλο τόσο βαριέμαι κι αυτά που θέλουν με το ζόρι να βγάλουν πρόκληση.

Πίσω
Μπλουζα