Βαρυσήμαντες δηλώσεις...

Που να πιασει υψηλες εννοιες, οπως σεξ εν ωρα μαγειρεματος, πανω στον παγκο της κουζινας, τωρα πια, η Μιμη. Εχει αραχνιασει η γυναικα

Nαι μωρέ Γιώργο καλός μπορείς να σαι και εχεις την ελευθερία των επιλογων σου αλλά κουρασες τα ιδια και τα ίδια, είμαι γκευ είμαι γκευ το καταλάβαμε αντε να λέμε και μεις είμαι στρειτ , είμαι στρειτ συνέχεια.

Συνημμένα

• img_1_1763402878308.jpg
    img_1_1763402878308.jpg
    147,9 KB · Προβολές: 12
Τελευταία επεξεργασία:
Ζητώ συγνώμη που το βάζω εδώ αλλά τα θέλει και αυτηνης ο πωπος της, μαρη θες να γίνεις μούσα του να γυρίσεις ακραίες σκηνές σεξ;

Συνημμένα

• img_1_1763404701774.jpg
    img_1_1763404701774.jpg
    191,8 KB · Προβολές: 10
Nαι μωρέ Γιώργο καλός μπορείς να σαι και εχεις την ελευθερία των επιλογων σου αλλά κουρασες τα ιδια και τα ίδια, είμαι γκευ είμαι γκευ το καταλάβαμε αντε να λέμε και μεις είμαι στρειτ , είμαι στρειτ συνέχεια.

Και μετριοπαθής αδελφή! Άντε, το' χασες κι εσύ. Μην επεκταθώ περαιτέρω. Αυτοί που έχουν κόμπλεξ, φαίνονται.

M' αρεσει, που εμεις στην κουβεντα μας, προσπαθουμε να κρατησουμε, ενα κοσμιο επιπεδο και να μην λεμε τα πραγματα με το ονομα τους, αλλα με το "επιθετο" τους κι αυτοι οι βιπηδες, δεν μαζευουν το στομα τους με τιποτα

Ζητώ συγνώμη που το βάζω εδώ αλλά τα θέλει και αυτηνης ο πωπος της, μαρη θες να γίνεις μούσα του να γυρίσεις ακραίες σκηνές σεξ;
Μια χαρά κίνηση την βλέπω ....
1. Το δίδυμο Λάνθιμος - Έμμα κάποτε θα κουράσει, κάποτε θα βαρεθούν και οι ίδιοι, οπότε ανοίγει θέση για την άλλη
2. η οποία άλλη έχει ήδη γυρίσει τέτοιες σκηνές, καθιερώθηκε μέσα από τέτοιες σκηνές. Έτοιμη είναι, ψημένη, εκπαιδευμένη.
3. επίσης, προφανώς κατάλαβε ότι: όσο γυμνό και αν δείξω, πρέπει να έχω από πίσω και έναν "Λάνθιμο", ή κάτι πιο κουλτουριάρικο, ώστε να παίξει Όσκαρ. Με κώλο και βυζί νέτο-σκέτο, δεν παίρνεις όσκαρ. Πρέπει να υπάρχουν υπονοούμενα, πρέπει ο ουρανός να είναι σκούρος, η κάμερα να γυρίζει ανάποδα, το πλάνο να είναι 30% σέπια, 46% Α/Μ και 78% ώχρα, πρέπει οι διάλογοι να είναι κατανοητοί μόνο από τον Βέλτσο, και επίσης πρέπει να υπάρχουν προβληματικά άτομα που με τον προβληματισμένο προβληματισμό τους, να προβληματίζουν και εμάς τους απροβλημάτιστους θεατές, με προβληματικό τρόπο..... :bananafuck:

Κατάλαβες τώρα που το πάει η Ντακότα?

Μια χαρά κίνηση την βλέπω ....
1. Το δίδυμο Λάνθιμος - Έμμα κάποτε θα κουράσει, κάποτε θα βαρεθούν και οι ίδιοι, οπότε ανοίγει θέση για την άλλη
2. η οποία άλλη έχει ήδη γυρίσει τέτοιες σκηνές, καθιερώθηκε μέσα από τέτοιες σκηνές. Έτοιμη είναι, ψημένη, εκπαιδευμένη.
3. επίσης, προφανώς κατάλαβε ότι: όσο γυμνό και αν δείξω, πρέπει να έχω από πίσω και έναν "Λάνθιμο", ή κάτι πιο κουλτουριάρικο, ώστε να παίξει Όσκαρ. Με κώλο και βυζί νέτο-σκέτο, δεν παίρνεις όσκαρ. Πρέπει να υπάρχουν υπονοούμενα, πρέπει ο ουρανός να είναι σκούρος, η κάμερα να γυρίζει ανάποδα, το πλάνο να είναι 30% σέπια, 46% Α/Μ και 78% ώχρα, πρέπει οι διάλογοι να είναι κατανοητοί μόνο από τον Βέλτσο, και επίσης πρέπει να υπάρχουν προβληματικά άτομα που με τον προβληματισμένο προβληματισμό τους, να προβληματίζουν και εμάς τους απροβλημάτιστους θεατές, με προβληματικό τρόπο..... :bananafuck:

Κατάλαβες τώρα που το πάει η Ντακότα?
Άριστα βάζω πολύ σωστός συλλογισμός

Αν θυμάμαι καλά, τότε που πρωτοπαίχτηκε η σειρά, είχαν γραφτεί άσχημες κριτικές στον τύπο.
Νομίζω είχαν επικεντρωθεί στην βωμολοχία και άφησαν απέξω όλο το υπόλοιπο.... που για μένα ήταν καλό. Καλοί ηθοποιοί, καλές ερμηνίες, έξυπνο - πρωτότυπο σενάριο...... πολύ καλύτερη σειρά από άλλες ....

Πίσω
Μπλουζα