Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Nαι μωρέ Γιώργο καλός μπορείς να σαι και εχεις την ελευθερία των επιλογων σου αλλά κουρασες τα ιδια και τα ίδια, είμαι γκευ είμαι γκευ το καταλάβαμε αντε να λέμε και μεις είμαι στρειτ , είμαι στρειτ συνέχεια.
Μια χαρά κίνηση την βλέπω ....Ζητώ συγνώμη που το βάζω εδώ αλλά τα θέλει και αυτηνης ο πωπος της, μαρη θες να γίνεις μούσα του να γυρίσεις ακραίες σκηνές σεξ;

Άριστα βάζω πολύ σωστός συλλογισμόςΜια χαρά κίνηση την βλέπω ....
1. Το δίδυμο Λάνθιμος - Έμμα κάποτε θα κουράσει, κάποτε θα βαρεθούν και οι ίδιοι, οπότε ανοίγει θέση για την άλλη
2. η οποία άλλη έχει ήδη γυρίσει τέτοιες σκηνές, καθιερώθηκε μέσα από τέτοιες σκηνές. Έτοιμη είναι, ψημένη, εκπαιδευμένη.
3. επίσης, προφανώς κατάλαβε ότι: όσο γυμνό και αν δείξω, πρέπει να έχω από πίσω και έναν "Λάνθιμο", ή κάτι πιο κουλτουριάρικο, ώστε να παίξει Όσκαρ. Με κώλο και βυζί νέτο-σκέτο, δεν παίρνεις όσκαρ. Πρέπει να υπάρχουν υπονοούμενα, πρέπει ο ουρανός να είναι σκούρος, η κάμερα να γυρίζει ανάποδα, το πλάνο να είναι 30% σέπια, 46% Α/Μ και 78% ώχρα, πρέπει οι διάλογοι να είναι κατανοητοί μόνο από τον Βέλτσο, και επίσης πρέπει να υπάρχουν προβληματικά άτομα που με τον προβληματισμένο προβληματισμό τους, να προβληματίζουν και εμάς τους απροβλημάτιστους θεατές, με προβληματικό τρόπο.....
Κατάλαβες τώρα που το πάει η Ντακότα?
Θα σου βάζουμε ταινίες λανθιμου στο κρεβάτι για πολύ κουλτουρα
Τι να πεις για αυτή την δήλωση είναι πια συγχωρεμένος οπότε δεν χρειάζεται
Εγω παλι θα πουλουσα την Αλφα και τα δακτυλιδια και θα αγοραζα μια Χαρλεη χειροποιητη