Βαρυσήμαντες δηλώσεις...

Μα γι' αυτο εγινες και διασημη, καλη μου. Αν δεν γδυνοσουν, και εσυ και ολες εσεις που τσιτισιδωνεστε και παιζετε στις σοφτ πορνο ταινιες σας, δεν θα σας θυμοταν ουτε η μανα σας.
Για μενα, δεν ειστε ηθοποιοι. Ειστε κατι αλλο που η ανατροφη μου δεν μου επιτρεπει να το πω.

Mελπω έζησες τον μεγαλύτερο πόνο που μπορεί άνθρωπος να νιωσει

Συνημμένα

• img_1_1763565790911.jpg
    img_1_1763565790911.jpg
    127,6 KB · Προβολές: 9
Mελπω έζησες τον μεγαλύτερο πόνο που μπορεί άνθρωπος να νιωσει

Ειχα δει τηλεοπτικη της συνεντευξη πριν απο καμια 15αρια χρονια και ειχε πει οτι το δυστυχημα εγινε στον δρομο λιγο πιο περα απο το σπιτι της. Μαλιστα, ακουσε και την συγκρουση.
Ανειπωτη φρικη.

Ειχα δει τηλεοπτικη της συνεντευξη πριν απο καμια 15αρια χρονια και ειχε πει οτι το δυστυχημα εγινε στον δρομο λιγο πιο περα απο το σπιτι της. Μαλιστα, ακουσε και την συγκρουση.
Ανειπωτη φρικη.
Ανείπωτη μόνο ούτε στον χειρότερο σου εχθρο

Μα γι' αυτο εγινες και διασημη, καλη μου. Αν δεν γδυνοσουν, και εσυ και ολες εσεις που τσιτισιδωνεστε και παιζετε στις σοφτ πορνο ταινιες σας, δεν θα σας θυμοταν ουτε η μανα σας.
Για μενα, δεν ειστε ηθοποιοι. Ειστε κατι αλλο που η ανατροφη μου δεν μου επιτρεπει να το πω.
Kι εγω γδυνομαι οταν παω για υπνο! Γιατι δεν εγινα διασημος γμτ?

O ιεροκλης Μιχαηλίδης είπε ατακαρα για το νεο βιβλίο Ιθάκη του τσίπρα αλλά οκ δεν είναι ρετρό και πιάνει πολιτική δεν είναι για δω αλλά διαβάστε την αν μπορείτε ( την ατακα) , μόνο αυτό μην το συνεχίσουμε.

Νομίζω πως πρέπει να είσαι στην παράσταση ο σκηνοθετης δηλ.

Συνημμένα

• FB_IMG_1763650387257.jpg
    FB_IMG_1763650387257.jpg
    97,9 KB · Προβολές: 3
Πίσω
Μπλουζα