Βαρυσήμαντες δηλώσεις...

Ότι το παινεύονται κιόλας με ξεπερνά λες και σε άλλες δεν έχει συμβεί απλά είπαν όχι, ( και σε κοινές θνητες με μέτρια εμφάνιση, χωρίς την φήμη τους) δεν είναι οι μόνες, ουτε ανακαλυψαν την αμερικη. Και ποιος ο λόγος να παινευτείς κάτι τέτοιο σου δίνει status , όνομα λες και ανακάλυψες το χάπι για τον καρκινο

Τελευταία επεξεργασία:
Έχετε μείνει πολύ πίσω. Η εποχή προστάζει για γρήγορο φαγητό, γρήγορο ίντερνετ, γρήγορες μετακινήσεις, γρήγορες σχέσεις κλπ κλπ.
Τι πάει να πει: "κάτσε να τον γνωρίσω πρώτα, να βγούμε καμιά 10αρια φορές, να περάσουμε 1-2 καραντίνες, να δω πως αντιδρά όταν ο Dow Jones είναι στα κάτω του και όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος....."......
Πάνε αυτά.
Τώρα η εποχή προστάζει: ".... συναντηθήκαμε, ανταλλάξαμε ματιές, με κέρασε ένα ποτό, του 'κατσα".
Μπαμ και κάτω.
Και αν είναι καλός στο "συντριβανάτο αριστερόστροφο στην αυτοκρατορική παραλλαγή", και αν έχει insta/fb/ότι_άλλο_σκατό που "μετράει" και όταν τον βλέπουν οι φίλες/φίλοι μου θα σκυλιάζουν, τότε ίσως να περάσει η ιδέα από το μυαλό μου να "επενδύσω ψυχικά/σωματικά/συναισθηματικά" και να δούμε που μπορεί να τραβήξει όλο αυτό.....

Όλα από μένα τα περιμένετε?
Παρασκευιάτικα?
... και με ανάδρομη Αφροδίτη, στο τρίγωνο Ουρανού - Δία - Ζοργκ32 - Ουρσους17 - Τάτουιν - Death Star ....
Ε Λ Ε Ο Σ
Καλα, υποκλινομαι και με βαθια υποκλιση. Τοσο εμπεριστατομενη και πληρη αναλυση του θεματος δεν εχω ξαναματαδει! Εκει που εναν ντουβρουτζα τον επαθα, ομολογουμενως ειταν το ...
"συντριβανάτο αριστερόστροφο στην αυτοκρατορική παραλλαγή"
Καλαθοσβουριχτο, κοχλιοτο, πρεσαριστο, το λεγαμε στην εποχη μου. Νρε πως αλλαζουν οι καιροι

Αναρωτιεμαι, το τσατ Γου Του Που, ρωτανε οι Βιπηδες και μετα βγαινουν και τα λενε ολα αυτα?

Πίσω
Μπλουζα