Βαρυσήμαντες δηλώσεις...

Γιαννάκη πρόσεξε και κείνη νόμιζε πως μίλαγε με τον Μπραντ Πιτ και της έφαγε ένα καρο χρηματα

Συνημμένα

• img_1_1764606953313.jpg
    img_1_1764606953313.jpg
    208,8 KB · Προβολές: 6
Γιαννάκη πρόσεξε και κείνη νόμιζε πως μίλαγε με τον Μπραντ Πιτ και της έφαγε ένα καρο χρηματα
Και που να του πει η μαραια στείλε μου Γιάννη 50.000 δύσκολα τα βγάζω περα

... αυτές λοιπόν είναι "ατάκες-φωτιά", που κάποτε τις ξεστόμιζαν έτσι αβέρτα-κουβέρτα...!!!!
Από τη μια ας τις δικαιολογήσουμε, σταρλετίτσες που ήθελαν να ξεχωρίσουν, που έπρεπε να ακουστούν για να μην ξεχαστούν, που με κάποια μπαρούφα μεγαλόστομη θα έπρεπε να συνοδέψουν την 28η σέξυ/ημίγυμνη/γυμνή φωτογράφησή τους.... ΟΚ, I get it.
Από την άλλη, τι πίστευαν, ότι δεν θα μεγάλωναν ποτέ? Ότι δεν θα έκαναν οικογένεια και παιδιά? Ότι για πάντα θα έκαναν σέξυ/ημίγυμνες/γυμνές φωτογραφίσεις?????
Πως να πάρω στα σοβαρά ένα τέτοιο άτομο? Και άραγε τι ντροπή να νιώθουν οι γονείς τους και τα παιδιά τους όταν διαβάζουν και βλέπουν όλα αυτά?????
Μήπως τελικά έχουμε προχωρήσει τόοοοοοοοοοοσο πολύυυυυυυυ σαν κοινωνία, και απλά εγώ έχω μείνει πίσω με παλιακά μυαλά????

Η εφορία τι είχε να πει επ' αυτού?
Τοποθετήθηκε όπως έπρεπε, απέναντι σε αυτό το ποσό?
Aπαιτω απο την εφορια να ξερω την αντικειμενικη του αξια, οχι τι δηλωνει ο ιδιος για να ανεβασει την αγοραστικη του αξια.

Oχι και στεφανι! Ποια Εκκλησια θα σας παντρευε; Πολιτικος γαμος μπορει.
Τελος παντων, για να μην γινω κακια, να ζησετε, καλους απογονους και με εναν πονο να σας βγει!
Στην προκειμενη ο πονος δεν ειναι στο βγαλσιμο

Πίσω
Μπλουζα