Βεντεξ (Ρολογια Κοσμηματα Αναπτηρες)

Eχεις φοβερη μνημη και η παραστατικη σου περιγραφη με εκανε να νευριασω και εγω με τους "Ελβετους" :)

Καλως ηρθες!
 
To Ventex με το κομπιουτεράκι δεν είχε και ένα πρωτόγονο παιγχνίδι με τους αριθμούς που έπρεπε να τους προλαβαίνεις πριν φθάσουν αριστερά?
 
spyros_s είπε:
οι φωτογραφίες σε αυτό το θέμα με γυρίζουν πίσω στο πρώτο μισό της δεκαετίας του 80 όπου συναγωνιζόμασταν οι συμμαθητές στα διαλείμματα για το ποιου το βεντεξ ρολόι είχε περισσότερες μουσικές, ποιο είχε 10 διαφορετικές αντίστροφες μετρήσεις και χρονόμετρα ή το ποιου χτυπούσε ανά μία ώρα στο μάθημα κάνοντας παράλληλα περήφανο τον high tech κάτοχο! :) βέβαια σε ποιότητα ήταν χαρά της Κυριακής και λύπη της Δευτέρας! Δεν είναι τυχαίο που μόλις τα οικονομικά μας το επέτρεψαν όλοι πήγαμε στα αθάνατα CASIO! Πάντως ...κουφάρια από παλιά βέντεξ πρέπει να έχω κάπου στο πατρικό εκτός και αν είχαν την άδοξη μοίρα των πίξελ και των υπερατού από τα καθαριστικά συνεργεία(βλ. Μάνα)!
Θυμάμαι σαν τώρα την ημέρα που θριάμβευσα στο σχολείο επειδή το ολοκαίνουργιο ρολόι (VENTEX ή SANIO δεν θυμάμαι ακριβώς) είχε 9 μουσικές παρακαλώ (2 περισσότερες από των υπολοίπων)!!! Πολύ γλυκό το μεθύσι της επιτυχίας !!!
 
Τα SANIO ήταν άπαιχτα. Στο ΕΒΑΥ αν ψάξεις βρίσκεις τέτοια ακόμα.
 
Tωρα προσεξα οτι η BENTEΞ ειχε βγαλει και ρολοϊ παιχνιδι με απομιμηση του Ball της Νιντυ,δες πρωτη σελιδα.
 
Στις πανελλήνιες το 1982 μου το είχαν πάρει. Απαγορεύεται μου είχαν πει!

ventex.jpg
 
Kαι μια εγχρωμη φωτο απο τα Ventex.




attachment.php
 
Απίστευτο θρεντ, με γύρισε πίσω στο 1985 αν θυμάμαι καλά. Είχα ένα με 7 μουσικές - μαύρο χρώμα κ κατόπιν μου είχε πάρει άλλο ένα ο πατέρας μου από το Μινιόν.

Πρέπει να τα έχω ακόμα. Είχα κ το στυλό.

Ωστόσο αυτό που θυμάμαι με τρελή νοσταλγία ήταν το πρώτο μου ρολόϊ, ένα ηλεκτρονικό/χειρός που το απαγκίστρωνες από τη βάση του κ γινόταν ρομποτάκι. (το είχε κανείς; )

Μια μέρα στην τουαλέτα, μου έπεσε μέσα!
animated-smileys-toilet-008.gif
και το αρχικό σοκ ξεπεράστηκε με την αγορά του πρώτου βέντεξ.
 
Πίσω
Μπλουζα