Βιντεοπαιχνίδια που ο τερματισμός αλλάζει ανάλογα το επίπεδο δυσκολίας

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας johnny19818
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

johnny19818

Retromaniax Thread Excavator!
Αντιδράσεις
2.210
Σίγουρα ένα από αυτά είναι τα Street Fighter World Warrior, SSFII The New Challengers κτλ. Αν επιλέξετε από ένα επίπεδο δυσκολίας και κάτω ο τερματισμός δεν θα είναι ο ίδιος απ'όσο θα ήταν σε μεγάλα επίπεδα. Βασικά δεν υπάρχει καν τερματισμός παρά ένα ξερό Congratulations.

Θυμάστε άλλα παιχνίδια;

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τα 4 παρακατω μου ερχονται πρωτα στο μυαλο και ολα πρεπει να τερματιστούν στο μέγιστο βαθμό δυσκολίας προκειμένου να προβληθουν τα end credits και καποια στατικά κλιπ σχετικα με το φινάλε της ιστορίας:

Final fight 2 (SNES)

Sunset riders (SNES)

Turtles in time (SNES)

Sparkster (SNES)

Φυσικά και θυμόμαστε.

Project Zero(Fatal Frame II:Crimson Butterfly)

Ο τερματισμός στο κανονικό επίπεδο είναι για τους "φλώρους ":P.Aστειεύομαι...

Ο διαφορετικός τερματισμός ξεκλειδώνεται μόνο στο επίπεδο Nightmare στο παιχνίδι και είναι μόνο για τους λάτρεις του παιχνιδιού που θέλουν να κάνουν τα πάντα.Φυσικά δεν είναι ο πιο καλός,αλλά είναι περισσότερο αισιόδοξος από τον κανονικό.Φοβερή ιδέα.

Resident Evil 3

Όχι όπως το πρώτο,αλλά με κάθε τερματισμό στο hard ξεκλείδωνες κι ένα κομμάτι τις ιστορίας για το πού βρίσκονται όλοι οι χαρακτήρες από τα προηγούμενα παιχνίδια που είναι ζωντανοί.Αν δεν κάνω λάθος ήταν 8 και έπρεπε να το τερματίσεις αντίστοιχες φορές για κάθε καινούριο.

Αυτό για σένα Γιάννη και για τον φίλο Ajax87

EJaTKwcaQ
Θα επανέλθω όταν θυμηθώ κι άλλα.

Στο Rebel Assault (PS) ο τροπος που σου δινει συγχαρητηρια ο αρχηγος ειναι διαφορετικος. Στο πιο ευκολο επιπεδο (οπου το επαιζα συνηθως) σου δινει μια απλη χειραψια. Κατοπιν σου δινει διαφορετικα μεταλλια.

Πώς σου ξεφυγε το Heavy Rain βρε Survival?

Απλα, παιχνιδαρα!

Επισης, τα Fallout, Fallout: New Vegas, Resident Evil 2 (αναλογα με ποιον το τερματιζεις, Silent Hill 2 εχει κι αυτο αρκετα endings θυμαμαι..

Κι εγω θα επανερθω, φανταζομαι.. :P

viking4a είπε:
Πώς σου ξεφυγε το Heavy Rain βρε Survival?Απλα, παιχνιδαρα!

Επισης, τα Fallout, Fallout: New Vegas, Resident Evil 2 (αναλογα με ποιον το τερματιζεις, Silent Hill 2 εχει κι αυτο αρκετα endings θυμαμαι..

Κι εγω θα επανερθω, φανταζομαι.. :P
Δεν ανέφερα πολλά παιχνίδια και κάποια από αυτά που λες επειδή δεν επηρεάζει το επίπεδο δυσκολίας το τι θα γίνει στον τερματισμό,αλλά το πώς θα φερθείς στο παιχνίδι σε οποιοδήποτε επίπεδο.

Thanks για την αφιέρωση Γιώργο! :thumb:

Βλέποντας τα credits σε ένα σημείο από κεκτημένη ταχύτητα διάβασα "Fishing Kutsomura". :rofl:

sf turbo.JPG

SurvivalHorror είπε:
Αυτό για σένα Γιάννη και για τον φίλο Ajax87

:thumb: :thumb: Δεν το ειχα δει ποτε αυτο το ending :D

ps. btw και εγω Γιαννης ειμαι :P .

Σε κάποιο tmnt του gameboy ( ίσως το fall of the foot clan) έβλεπες τον πλήρη τερματισμό, αν το τελείωνες στο hard.

theoritikos είπε:
Σε κάποιο tmnt του gameboy ( ίσως το fall of the foot clan) έβλεπες τον πλήρη τερματισμό, αν το τελείωνες στο hard.
Έχεις δίκιο. Μη σου πω και το Back from the Sewers.

Πίσω
Μπλουζα