Βοηθεια με Indy and the Infernal Machine

Rakeesh

RetroDB Feeder
Αντιδράσεις
2.156
Παιδια, να ρωτησω, εχει τερματισει κανενας το Indy and the Infernal Machine στο Project 64 ή αλλο emulator?

Εχω δυο διαφορετικα dumps του παιχνιδιου, και οταν παιζω στο Project 64 μου κολλανε και οι δυο στο ιδιο σημειο. Εχω ψαξει και δεν εχω βρει να αναφερεται καποια ασυμβατοτητα με το συγκεκριμενο παιχνιδι στο συγκεκριμενο emulator, οποτε αναρωτιεμαι που ειναι το προβλημα. Αν ξερετε κατι please help

Σε ποια έκδοση του Project64; Τα dumps είναι τα πιο πρόσφατα No-Intro;
Επίσης θεωρώ τον Mupen64plus καλύτερο emulator πλέον από τον PJ64, στα πάντα. Κάνε μία γρήγορη δοκιμή με τον Rosalie's Mupen GUI, που δουλεύει out-of-the-box και έχει το ίδιο look & feel με τον Project64. Νομίζω επίσης, ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις κανονικά (ίσως με λίγο renaming) τα native game saves του Project64.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν πάντα από τα πιο δύσκολα στο emulation.

O Project 64 είναι απαρχαιωμένος, όσο και να τον κάνουν update. Το design με τα plugins επίσης απαρχαιωμένο. Έκανε την δουλειά του μέχρι το 2010, τον ευχαριστούμε, πλέον δεν αξίζει.

Ο Mupen 64 είναι σε καλύτερη μοίρα γιατί έχει περισσότερα και πιο σύγχρονα forks. Και αυτός με plugins παίζει αλλά τουλάχιστον δεν χρειάζεται και audio plugin. Προσωπικά προτιμώ τον Mupen64plus-next του RetroArch με το Parallel RDP plugin. Σε ποιο σημείο κολλάει το παιχνίδι να το τεστάρω? Μπορείς να κάνεις upload το save σου?

Αν πρέπει ντε και καλά να χρησιμοποιήσεις HLE emulator γιατί έχεις αργό μηχάνημα, δοκίμασε το Rosalie's, όπως είπε και ο Ace.

Aν και εκεί κολλάει το παιχνίδι τότε θα πρέπει να πας σε έναν καλό, σύγχρονο emulator που να μην βασίζεται στον αρχαίο κώδικα του Mupen, όπως πχ ο Ares η ο Gopher64. Aυτοί είναι πιο απαιτητικοί αλλά τα παιχνίδια παίζουν στην σωστή ταχύτητα και είναι πιο accurate.

Ποιο plugin χρησιμοποιείς? Μπορεί και αυτό να φταίει καμιά φορά. Εχω σταματήσει να χρησιμοποιώ το GlideN64 πλέον, απαρχαιωμένο και αυτό με πολλά προβλήματα και πολλά options που πρέπει να αλλάζει per-game. Δοκίμασε Parallel RDP, τουλάχιστον στο θέμα των γραφικών να είσαι καλυμμένος.

Ευχαριστω για τις απαντησεις. Οντως ψαχνοντας ειδα οτι ειναι προβληματικο παιχνιδι (ειχα προβλημα ακομα και στο PC, τοτε πισω στο 2000, λογω ασυμβατοτητας καρτας γραφικων η κατι τετοιο, με αποτελεσμα να μη το παιξω ποτε μεχρι σημερα).

Θυμαμαι οτι οταν εψαχνα για emulator εβρισκα αποτελεσματα κυριως για project 64, οποτε διαλεξα αυτον, χωρις να ξερω κατι παραπανω. Δεν βρηκα αλλον out of the box, οποτε θα δοκιμασω αυτους που ειπατε.

Δωστε μου λιγο χρονο να δοκιμασω. Το ιδανικο βεβαια θα ηταν να ειχε καποιος εμπειρια με το εν λογω παιχνιδι ωστε να πει τι εκανε (πχ. "δοκιμασα το ταδε dump με το ταδε emulator και το ταδε plugin, και επαιζε κανονικα") οποτε ελπιζω να βγαλω ακρη και να το καταγραψω

Πίσω
Μπλουζα