Βρήκα περιοδικά απο 80's-90's στην αποθήκη μου...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DimitrisFX

RetroN00b
Joined
10 Σεπ 2014
Μηνύματα
2
Αντιδράσεις
0
Καλησπέρα παιδιά.Μόλις έκανα εγγραφή στο φόρουμ, οπότε ελπίζω να έβαλα το θέμα στην σωστή κατηγορία.Όπως λέει και ο τίτλος λοιπόν βρήκα διάφορα περιοδικά στην αποθήκη μου απο τα 80's (φανταζιο,εικονες,ρομαντσο κτλπ) και σκέφτομαι τι να τα κάνω.Με μια μικρή ψαξτική στο ίντερνετ είδα ότι κάποια βιβλιοπωλεία τα πουλάνε,οπότε το μυαλό μου πήγε κατευθείαν εκεί(στην πώληση).Ο λόγος είναι ότι θα αδειάσει η αποθήκη και άμα δεν κάνω κάτι με αυτά, θα πεταχτούν.Οπότε στο μυαλό μου έχω τις ακόλουθες εναλλακτικές :

1) [edit] Εκτός κανονισμών [edit]

2) άμα δεν γίνεται το (1), τα χαρίζω

3) θα πεταχτούν(αν και δεν το θέλω)

Πείτε μου την γνώμη σας και επίσης προτείνετέ μου(αν ξέρετε) κάποιο παλαιοβιβλιοπωλείο να τα δώσω. Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλημέρα. Αν θες ενδιαφέρομαι εγώ, όχι για αγορά όμως. Ψηφιοποιώ αν δεις και από κάποια ποστς μου πολλά περιοδικά από τις δεκαετίες 1980-1990 και όταν τα τελειώνω τα χαρίζω στη βιβλιοθήκη που δουλεύω (Ελληνικό Λογοτεχνικό και Ιστορικό Αρχείο) (http://www.elia.org.gr) όπου υπάρχει ελλιπής συλλογή σε αυτήν την περίοδο. Αν θες να το συζητήσουμε ευχαρίστως. Προτιμώ να τα δίνω στη Βιβλιοθήκη όπου τα βλέπουν και τα μελετούν ΟΛΟΙ οι ερευνητές και δε σκονίζονται στα υπόγεια ούτε θεωρούνται μη προσεγγίσιμα για τον α ή β λόγο. Το προτιμώ από το να τα χαίρεται κάποιος κλειστά στο δικό του χώρο και να τον παρακαλάς να στα δείξει ή να τα μοσχοπουλάει ή να τα καπαρώνει με λογότυπα ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο μόνο και μόνο για να τα έχει χωρίς να χρησιμοποιούνται πραγματικά από αυτούς που τα έχουν ανάγκη. Για μένα η πληροφορία είναι ζωτική για όποιον την έχει ανάγκη. Θέλεις να συζητήσουμε περαιτέρω;
 
Μην τα πεταξεις, ειναι κριμα :)

Νομιζω οτι η λυση που σου προτεινει ο Mhmerotategiatitroo ειναι η καλυτερη δυνατη. Υλικο που για σενα ειναι αχρηστο, για τους ερευνητες των βιβλιοθηκων μπορει να αποδειχτει θησαυρος ! Ποσα και ποσα "τεκμηρια" τετοιου ειδους αναζητωνται, ενω μπορει να κρυβονται σε στοιβες αποθηκων με αντικειμενα για πεταμα...
 
mhmerotategiatipino είπε:
Καλημέρα. Αν θες ενδιαφέρομαι εγώ, όχι για αγορά όμως. Ψηφιοποιώ αν δεις και από κάποια ποστς μου πολλά περιοδικά από τις δεκαετίες 1980-1990 και όταν τα τελειώνω τα χαρίζω στη βιβλιοθήκη που δουλεύω (Ελληνικό Λογοτεχνικό και Ιστορικό Αρχείο) (www.elia.org.gr) όπου υπάρχει ελλιπής συλλογή σε αυτήν την περίοδο. Αν θες να το συζητήσουμε ευχαρίστως. Προτιμώ να τα δίνω στη Βιβλιοθήκη όπου τα βλέπουν και τα μελετούν ΟΛΟΙ οι ερευνητές και δε σκονίζονται στα υπόγεια ούτε θεωρούνται μη προσεγγίσιμα για τον α ή β λόγο. Το προτιμώ από το να τα χαίρεται κάποιος κλειστά στο δικό του χώρο και να τον παρακαλάς να στα δείξει ή να τα μοσχοπουλάει ή να τα καπαρώνει με λογότυπα ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο μόνο και μόνο για να τα έχει χωρίς να χρησιμοποιούνται πραγματικά από αυτούς που τα έχουν ανάγκη. Για μένα η πληροφορία είναι ζωτική για όποιον την έχει ανάγκη. Θέλεις να συζητήσουμε περαιτέρω;
Aπλα :bow: :bow: :bow:
 
mhmerotategiatipino σε ενδιαφέρουν όμως τέτοιου είδους περιοδικά όπως αυτά που ανέφερα???Γιατί κάτι βιβλία την εποχής δυστυχώς δεν τα πρόλαβα και πουλήθηκαν από στενό συγγενή :/ /emoticons/unsure@2x.png 2x" width="20" height="20" />. Θα τα ξεχωρίσω και θα ποστάρω τίτλους και χρονολογίες όταν βρω την ευκαιρία.
 
[Edit] copyrights
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δε θέλω λίστες. Τα θέλω όλα. Έχεις μήνυμα στο inbox.

[Edit] με πμ παρακαλώ :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Και οχι μονο. Τι να πω ρε παιδια, εχει ξεχαστει καθε νετικετ..
 
Αντιλαμβάνομαι τις καλές προθέσεις κάποιου μέλους να μοιραστεί το υλικό του.

 


Ωστόσο, η κουβέντα εδώ πήρε άλλη τροπή από την αναμενόμενη: τα περιοδικά υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα κι εμείς τα παραβιάζουμε ξεκάθαρα, όταν επιτρέπουμε να γίνει συζήτηση για "σκανάρισμα".


 


Ως εκ τούτου κι εφόσον το θέμα έχει τακτοποιηθεί, το παρόν δεν έχει λόγο ύπαρξης. Για οποιαδήποτε συνεννόηση με το μέλος, μέσω πμ παρακαλώ, για να αποφύγουμε προβλήματα.


 


Locked!
:)

 

 


 
Παρά τις επίμονες προσπάθειες του mhmerotategiatipino και τα συνεχή μηνύματα, ο DimitrisFX δεν έχει απαντήσει ακόμη.

 


Σας ενημερώνω κατά παράκληση του mhmerotategiatipino για να μη νομίσετε ότι τα πήρε κι έφυγε χωρίς να ενημερώσει όσους δεσμεύτηκε!
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα