Mygdala
RetroN00b
- Αντιδράσεις
- 8.871
Θα το ρίξω στην τύχη..νεοτερη ταινια
Μια Ελληνίδα στο χαρέμι;
Θα το ρίξω στην τύχη..νεοτερη ταινια
Θα το ρίξω στην τύχη..
Μια Ελληνίδα στο χαρέμι;
Ο Παρθενοκυνηγός;ακομη νεοτερη
οχιΟ Παρθενοκυνηγός;
να βοηθισω το 69 εχει σημειολογικη σημασιαΟ Παρθενοκυνηγός;
Αλίμονο…δηλ. Ταινία του 1969; Νομίζω μου είπατε πολύ πιο πρόσφατηνα βοηθισω το 69 εχει σημειολογικη σημασια
αχαχαχαχα,οχιΑλίμονο…δηλ. Ταινία του 1969;
Το 99 με το πρώτο 9άρι ανεστραμμένο;αχαχαχαχα,οχι
τι σημειολογει το 69;
θελω να ειστε σοβαρη οταν συζηταμεΤο 99 με το πρώτο 9άρι ανεστραμμένο;
Μα σας απάντησα απολύτως (κάργα) σοβαρά…θελω να ειστε σοβαρη οταν συζηταμε
σημειολογει την προσπαθεια για μια ισοτητα,οτι δινεις ,παιρνεις
αν το απλοποιησουμε καργα
βαλτε τωρα την γκλαβα σας να δουλεψει σε διπλοβαρδιεςΜα σας απάντησα απολύτως (κάργα) σοβαρά…
Ότι δίνεις, παίρνεις..χρόνια τώρα..
Περί ισότητας λέτε λοιπόν πως είναι η ταινία
Όταν λέτε περατικά της ταινίας;βαλτε τωρα την γκλαβα σας να δουλεψει σε διπλοβαρδιες
το δευτερο στοιχειο αφορα την ισοτητα ,εν γενει η σε κατι ειδικο
το πρωτο και το τριτο ειναι περατικα της ταινιας
την βρηκατε;
περιστατικα στην ταινια ,το πιασατε;Όταν λέτε περατικά της ταινίας;
Αν και ελαφρώς αργόστροφη..που θα πάει; Κάποια στιγμή θα πλησιάσω τον τρόπο σκέψης σας (Στα 4, 69, λάστιχο)περιστατικα στην ταινια ,το πιασατε;
μην αγχωνεστεΑν και ελαφρώς αργόστροφη..που θα πάει; Κάποια στιγμή θα πλησιάσω τον τρόπο σκέψης σας (Στα 4, 69, λάστιχο)
Δεν πρεσβεύω πως είμαι η RetroDB κύριε Σούλη…ας απαντήσει καλύτερα κάποιο άτομο που το χει με τις Ελληνικές ταινίες απέξω κι ανακατωτάμην αγχωνεστε
θα σας βοηθησω πολυ ασχημα
σε ποια ταινια ειχαμε ενα περιστατικουν με ενα σκασμενο λαστιχο
μα δεν χρειαζεται να ειστεΔεν πρεσβεύω πως είμαι η RetroDB κύριε Σούλη…ας απαντήσει καλύτερα κάποιο άτομο που το χει με τις Ελληνικές ταινίες απέξω κι ανακατωτά
Με μπερδέψατε νωρίτερα με τις ημερομηνίες. Σας πρότεινα μια του 1969 μου πατε πιο πρόσφατη, σας πρότεινα κατόπιν 70ς μου πατε ακόμη πιο πρόσφατη. Πρόκειται για βιντεοκασέτα;μα δεν χρειαζεται να ειστε
θα σας ακουμπησω τον πρωταγωνιστη της ταινιας
ντινος ηλιοπουλος
μα γιατι σας μπερδεψα; ημουν ξεκαθαρος και ξηγιαρηςαντρας πανταΜε μπερδέψατε νωρίτερα με τις ημερομηνίες. Σας πρότεινα μια του 1969 μου πατε πιο πρόσφατη, σας πρότεινα κατόπιν 70ς μου πατε ακόμη πιο πρόσφατη. Πρόκειται για βιντεοκασέτα;
Μην πεις Φανταρίνες, έλεοςμα γιατι σας μπερδεψα; ημουν ξεκαθαρος και ξηγιαρηςαντρας παντα
οχι ειναι κινηματογραφικη ταινια με τον ντινο ηλιοπουλο ,παιζει επισης ο αντωνης παπαδοπουλος
τι αλλο θελετε ;