Mygdala
RetroN00b
- Αντιδράσεις
- 8.808
Να το πάρει το ποτάμι;η νυφη το εσκασε,αλλα δεν υπαρχει κρουαζιερα
Να το πάρει το ποτάμι;η νυφη το εσκασε,αλλα δεν υπαρχει κρουαζιερα
ΝαιΝα το πάρει το ποτάμι;
Ο Τρελοπενηντάρης. ΚλασικόΘα βάλω ταινία με μια λέξη.
ΤΕΠΕΝΔΡΗΣ
Άντε να σας βοηθήσω λίγο. Βιντεοταινία του 80Bάζω ελληνική υπερ-καλτ.
Μινιόν, ξενοδοχείο, μούσια.
η κρουαζιερα που ειναι;Όταν λείπει η γάτα!
Προβολή συνημμένου 281999
Ο εφοπλιστής Ζέμπερης αποφασίζει να φυγει κρουαζιέρα με την οικογένειά τουη κρουαζιερα που ειναι;
Δε το γράφει στο εισιτήριο σου γάτε; Λολη κρουαζιερα που ειναι;
ταξιδευω ανευΔε το γράφει στο εισιτήριο σου γάτε; Λολ
Τι σημαίνει όλα μέσα; Πιτόγυρο είναι; Δώσε μας και 3η λέξη πλιζ..θα αφησω και εγω μια ελληνικη
στρατος,φροντηστηριο,ολα μεσα
οριστε διασκευαζω δεσποινις να σας ικανοποιησωκαθαριστηριοΤι σημαίνει όλα μέσα; Πιτόγυρο είναι; Δώσε μας και 3η λέξη πλιζ..
Καλά, μη το δένεις και κόμπο πως έγινε πανεύκολο..οριστε διασκευαζω δεσποινις να σας ικανοποιησωκαθαριστηριο
στρατος,φροντηστηριο,καθαριστηριο
εγινε ομως πανευκολο
εναξει,η επιθυμια σας ικανοποιηθηκεΚαλά, μη το δένεις και κόμπο πως έγινε πανεύκολο..
Καλή σου μέρα και καλή δύναμη (πάνω κάτω έτσι είμαστε όλοι..δουλειές με φόρουμ παράλληλα…μην αγχώνεσαι)εναξει,η επιθυμια σας ικανοποιηθηκε
μα τι αντρας ειμαι
εγω θα ειμαι σε δουλειες κανα δυωρο,μετα θα ξαναμπω
Ποιά επιθυμία ΜΟΥ; Το νήμα το λέει..λολ..3 λέξεις (λειτούργησα απλώς ως «υπενθυμιστήρι»)εναξει,η επιθυμια σας ικανοποιηθηκε
μα τι αντρας ειμαι
εγω θα ειμαι σε δουλειες κανα δυωρο,μετα θα ξαναμπω
Ο φίλος μου ο Λευτεράκης...θα βαλω μια ελληνικη
τρελλος,εγχειρηση,ρουχα
Ο Μιχαλιος του 14ου...οριστε διασκευαζω δεσποινις να σας ικανοποιησωκαθαριστηριο
στρατος,φροντηστηριο,καθαριστηριο
εγινε ομως πανευκολο
Άντε να το πάρει το ποτάμι... Ο Θυρωρός της Νύστας με Σωτήρη Μουστάκα, Θάνο Παπαδόπουλο, Μαρία Μπονέλου και Κώστα Καραγιώργη.Άντε να σας βοηθήσω λίγο. Βιντεοταινία του 80