Βωμολοχία σε δελτίο ειδήσεων Mega

akisk

RetroN00b
Joined
3 Mαϊ 2009
Μηνύματα
8
Αντιδράσεις
4
Ένα περιστατικό που είχε γίνει στο ξεκίνημα του MEGA ήταν το εξής:

Κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων η δημοσιογράφος (Βίκυ Παλαιολόγου? help αν κάποιος θυμάται καλύτερα), προανήγγειλε ένα ρεπορτάζ με δηλώσεις του τότε αρχηγού της αντιπολίτευσης Αντρέα Παπανδρέου. Από λάθος στην κονσόλα του ήχου, (έμεινε ανοικτό το μικρόφωνο της), ενώ στην οθόνη έτρεχαν ήδη οι εικόνες του ρεπορτάζ, ακούστηκε από το background η δημοσιογράφος να αποκαλεί τον Παπανδρέου με το γνωστό νεοελληνικό κοσμητικό επίθετο.

Το τότε κανάλι 29, (ιδιοκτησίας των εκδοτών της Αυριανής και προσκείμενο στο ΠΑΣΟΚ), είχε ξεσηκώσει τότε σάλο για το σκάνδαλο του να καθυβρίζεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ από την τηλεόραση. Το MEGA είχε αναφέρει ότι η δημοσιογράφος δεν αναφερόταν στον Παπανδρέου αλλά σε τεχνικό του καναλιού ο οποίος εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στο studio.

Δε θυμάμαι πώς έληξε η όλη ιστορία τότε αλλά η δημοσιογράφος κυριολεκτικά εξαφανίσθηκε, (επανεμφανίσθηκε σε νυχτερινά δελτία ειδήσεων του MEGA μετά από πολύ καιρό).

Υπάρχει άραγε κάποιος που να έχει το συγκεκριμένο video?
 
Θα 'θελα κι εγώ να το δω αυτό...!!
 
Χωρις ερωτηματικο, ηταν οντως η συγκεκριμενη δημοσιογραφος. Επιβεβαιωνω και τα οσα ακολουθησαν (δε θυμαμαι αν ο Βασιλης Μπουγιουκλακης ειχε βγει με την καμερα στις λαικες να στιγματισει το γεγονος!)
 
Να επιβεβαιώσω κι εγώ με τη σειρά μου το συμβάν (το οποίο το είχα τότε διαβάσει σε τηλεπεριοδικό, δεν το είχα δει) και το όνομα της δημοσιογράφου. Πρέπει να ήταν το 1991, αν θυμάμαι καλά...
 
Σε κάποιο αφιέρωμα για δημοσιογράφους σε εφημερίδα της δεκαετίας του ' 90, είχα διαβάσει κάτι παρόμοιο για την κυρία Τζέλλα Παυλάκου, όταν ήταν στην ΕΡΤ (ΕΤ-1?). Ήταν φυσικά πριν την δούμε στον ΑΝΤΕΝΝΑ και είχε πει το σκ..ά με ανοικτό μικρόφωνο. Σαφώς πιο "σοφτ" περίπτωση - αν είναι αληθινή- από αυτήν που αναφέρθηκε, γι' αυτό και η δημοσιογράφος επέστρεψε γρήγορα στην οθόνη. Για να μην πούμε για το "Μα είναι δυνατόν ρε που..η μου"΄; που είπε παρουσιαστής σε έκτακτο δελτίο ειδήσεων ιδιωτικού καναλιού και μετά συνέχισε κανονικά το δελτίο για την είδηση μιας εξέλιξης στο θέμα ενός Ρώσου κακοποιού (υπάρχει και στο Γιου Τιουμπ).
 
stakovios είπε:
Σε κάποιο αφιέρωμα για δημοσιογράφους σε εφημερίδα της δεκαετίας του ' 90, είχα διαβάσει κάτι παρόμοιο για την κυρία Τζέλλα Παυλάκου, όταν ήταν στην ΕΡΤ (ΕΤ-1?).
Η Τζέλλα Παυλάκου ήταν δημοσιογράφος της ΕΡΤ2 πριν πάει στον ΑΝΤ1.

Κάποιος συνεργάτης της από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 μου είχε πει παλαιότερα ότι ήταν πολύ συμπαθητική και φοβερή πλακατζού! :)
 
1991 πρώτα χρόνια ιδιωτικής τηλεόρασης συναίβη τέτοιο πράγμα? χαχαχαχαχαχα. Θα έχει μεγάλη φάση αυτό το video σε μια εποχή που δεν γινόταν με τόση συχνότητα τέτοια. Σήμερα το κάνουν πολλές φορές και με ποιό βαριούς χαρακτηρισμούς που νομίζει κανείς οτι το κάνουν επίτηδες.
 
Αυτό έγινε το 1994 όταν το ΠΑΣΟΚ ήτανε κυβέρνηση

στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με την Τζελλα Παυλακου.....

έπεσε ένα βίντεο για τον Ανδρέα Παπανδρέου

((τα μικρόφωνα είναι ανοιχτά πάντα.. δεν κλείνουν σε όλη την διάρκεια των δελτίων))

προς το τελος του ρεπορτάζ ακούστηκε η φράση ((άντε ρε μα......κα))

απο την Τζελλα Παυλακου..πέρασε στο επόμενο θέμα και το δελτίο τελείωσε..

την επομένη μέρα δόθηκαν εξηγήσεις από τον ΑΝΤ1 που είπε πως αναφερόταν σε έναν τεχνικό και όχι στον Ανδρέα Παπανδρέου ...παρόλα αυτά έμεινε ένα μήνα εκτός δελτίου ως ποινή...
 
FORD231 είπε:
((τα μικρόφωνα είναι ανοιχτά πάντα.. δεν κλείνουν σε όλη την διάρκεια των δελτίων))
Δεν ισχύει αυτό που λες. Τα μικρόφωνα όταν "παίζει" video είναι κλειστά από το mixer. Βέβαια ο αρχισυντάκτης και ο σκηνοθέτης πάντα ακούν τον παρουσιαστή από το μικρόφωνό του.

Ήταν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ χαζομάρα του ηχολήπτη.

Καθημερινά γίνονται αλλά δεν βγαίνουν προς τα έξω.

Τον ηχολήπτη αυτόν τον έχω γνωρίσει.

Τώρα εργάζεται στην ΕΡΤ.
 
Τα πιο τρανταχτά, γίνονται συνήθως σε αγώνες στίβου η μπάσκετ, από τους σχολιαστές. Εκεί, άπειρες φορές έχει ξεχαστεί ανοικτό μικρόφωνο. Θυμάμαι σε ολυμπιάδα, ήταν η σειρά ενός αθλητή να δοκιμάσει στο επι κοντό. Ο τύπος είχε βαμμένα μπλε μαλλιά. Ενώ ετοιμάζονταν να πάρει φόρα, ακούγεται στην τηλεόραση σχόλιο του ενός δημοσιογράφου, στον άλλο." Ρε συ, λίγο αδερφή δεν σου μοιάζει αυτός"8). Ακολουθεί παύση για λίγο και ύστερα συνεχίζει την περιγραφή. Και το καλύτερο σε άλλο αγώνα. Έίχε ώρα να ακουστεί ο σπίκερ, οπότε σε μια στιγμή ακούγεται η φωνή του " εντάξει ρε μ... στην τουαλέτα ήμουν..":D:D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
bernard.c είπε:
Να επιβεβαιώσω κι εγώ με τη σειρά μου το συμβάν (το οποίο το είχα τότε διαβάσει σε τηλεπεριοδικό, δεν το είχα δει) και το όνομα της δημοσιογράφου. Πρέπει να ήταν το 1991, αν θυμάμαι καλά...
..ειχε πει "μα τι λεει ο..masturbateur"

αλλα ωραια.
 
ειπεν γαρ"τι φησι ο δεφομενος.."

αφου δεν σας αρεσε η αποδοσις γαλλιστι.
 
Πίσω
Μπλουζα