kingtiger077 είπε:Πάρτε και τη Γεωγραφία σε δύο εκδόσεις: Στην πρώτη του 1989 γράφει Β΄ Γυμνασίου ενώ αργότερα (1994) προφανώς διδασκόταν και στην Α΄και στη Β΄Γυμνασίου όπως αναφέρει στο εξώφυλλο. Εγώ διδάχθηκα το πρώτο βιβλίο όχι ότι διαφέρει σε περιεχόμενο...Προβολή συνημμένου 93617 Προβολή συνημμένου 93618
Μαθηματικά: ήταν μια σχέση μίσους, ένιωθα ότι μου έστυβαν το κεφάλι για να λύνω ασκήσεις!!!Kambia είπε:Ας θυμηθούμε και το βιβλίο των μαθηματικών
Πάρτε και τη Γεωγραφία σε δύο εκδόσεις: Στην πρώτη του 1989 γράφει Β΄ Γυμνασίου ενώ αργότερα (1994) προφανώς διδασκόταν και στην Α΄και στη Β΄Γυμνασίου όπως αναφέρει στο εξώφυλλο. Εγώ διδάχθηκα το πρώτο βιβλίο όχι ότι διαφέρει σε περιεχόμενο...
Προβολή συνημμένου 109796
Προβολή συνημμένου 109795
Κι εγώ είχα τη δεύτερη έκδοση του βιβλίου της Γεωγραφίας για την Α και Β Γυμνασίου. Στην Α' Γυμνασίου κάναμε περίπου το μισό βιβλίο μόλις τελειώναμε τη Γεωγραφία Ηπείρων και συνεχίζαμε το άλλο μισό βιβλίο στην επόμενη τάξη μαζί με το βιβλίο Γεωγραφία της Ευρώπης.
Επίσης το βιβλίο Φυσικής μας ήταν μωβ-άσπρο και είχε ένα τρένο στο εξώφυλλο, αν θύμάμαι καλά...