Η απλουστατα, μπορεις να κανεις update την καρτα με το τελευταιο firmware.Maddog είπε:Η σωστή απάντηση είναι ότι σε κάποιες παλιότερες revisions του ARP 4-in-1 τα Capcom games που απαιτούν 4 MB RAM (πχ Vampire Savior, X-Men vs Street Fighter) δεν λειτουργούν γιατί το software δεν βλέπει την RAM.Μπορώ να το επιβεβαιώσω γιατί είμαι κάτοχος ενός από αυτά.
Στις νεότερες revisions (πχ αυτές που πουλάει τώρα το Play-Asia) το πρόβλημα έχει διορθωθεί, αλλά αν τυχόν το αγόρασες πχ από Ebay τίποτα δεν αποκλείει να είναι παλιότερο revision.
Και σε αυτή την περίπτωση πάντως υπάρχει φάρμακο με ένα μικρό hardware mod: http://www.ncsx.com/www/ncs0330/ncs0413/schemax.htm
Κι εδώ θα σε στεναχωρήσω φίλε Vetus....Vetus είπε:Eεεεεεεεεεεεεε; Γίνεται να τσιπάρεις το Saturn; Πρώτη φορά τ' ακούω. Που και πως μπορώ να το κάνω κι εγώ;
Μάνο σε αυτό το σημείο δεν έχεις δίκιο. To modding είναι μια "περίεργη υπόθεση" και εμπίπτει σε πολλές διατάξεις. Ιταλικό δικαστήριο έχει ήδη απορρίψει τέτοια υπόθεση με το σκεπτικό ότι ο χρήστης μπορεί να κάνει ότι θέλει με την κονσόλα του.manos426f είπε:Κι εδώ θα σε στεναχωρήσω φίλε Vetus....Οι οδηγίες τσιπαρίσματος μιας κονσόλας,αποτελούς τρόπον τινά προτροπή προς πράξη παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων,μέσω της χρήσης αντιγράφων των παιχνιδιών,κι ως εκ τούτου απαγορεύονται,σύμφωνα με τον #1 κανόνα του forum αυτού...
Επειδής είμαι ολίγον "στόκος" μου πήρε λίγη ώρα να βρω το υπόλοιπο top 50! Να παραθέσω και τα υπόλοιπα links για να μην κουράζεστε.Aardvark είπε: