Βlue's Journay και F1 Dream (Tερματισμος με ενα credit)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Metalcandyman
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Αντιδράσεις
6.231
Tα Racing παιχνιδια γενικα τα απεχθανομαι αλλα τα παλια Racing παραδοξως τα λατρευω.Ενα απο αυτα ειναι και το F1 Dream της capcom του 1988.Το παιχνιδι αυτο ωσοι το ξερουν θα ξερουν ποσο απιτητικο ειναι προς τον χειρισμο και γενικα ειναι δυσκολουτσικο.Εχει κατατακτηριες δοκιμες μετα ειναι οι αγωνες και γενικα ειναι πολυ ωραιο παιχνιδι και απο τα πολυ αγαπημενα μου.Ωσο περνανε οι πιστες και το μονοθεσιο του παικτη αλλα και τα αντιπαλα πηγαινουν πιο γρηγορα τοσο πιο δυσκολο ειναι να κουμαναταρεις το μονοθεσιο σε ολες αυτες της κλειστες στροφες.Φυσικα υπαρχουν και καποια Bugs που το κανουν ακομα πιο δυσκολο οπως αν τρακαρεις με μεγαλη ταχυτητα σε καποιον τοιχο μπορει να σε πεταξει εξω η να κολησει οποτε αναγκαστηκα χανεις.Κλασικες οι διαφημηστικες πινακιδες μεσα στο παιχνιδι που διαφημιζουν το Ghosts n Goblins.Σαυτο το βιντεο εχω τερματισμο με ενα credit αλλα και πρωτιες σε ολους τους αγωνες με μεγιστο αριθμο ποντων τους 90.

Το Blue's journay το ειχαν φερει στο χωριο μου σε καμπινα με τα 3 καμπυλωτα μεγαλα κουμπια και κλασικα οπως ολα δεν εμεινε πολυ καιρο το πηραν γρηγορα ειχα φροντισει ομως να το μαθω :D Πολυ ομορφο και ενδιαφερον παιχνιδι της Neo Geo και πρωτοτυπο μπορω να πω με τον ηρωα να χρεισιμοποιη βομβες,μπουμερανγκ και ενα φυλο να χτυπαει τους εχθρους ωστε να τους πιασει και να τους πεταξει.Επισης μπορει να γεινεται μικρος ωστε να χωραει σε μερη που κανονικα δεν μπορει.Επισης μπορεις να διαλεξεις και τους δρομους της διαδρομες δηλαδη που θα ακολουθησεις στο παιχνιδι.Πολυ αγαπημενο γενικα και δυσκολουτσικο γιαυτους που θα το πρωτοπαιξουν μεχρι να το μαθουν

index=2&feature=plcp

Εχεις ορεξη βλεπω Βασιλη. Το μονο arcade racing που μου αρεσε ηταν το θρυλικο Sega Rally Championship!!

Στον τερματισμο στο F1με αγχωσες...Στο τσακ..Μπραβο σου!!!

Πραγματικα στον τελευταιο αγωνα απο ενα λαθος στον χειρισμο σε καποιο σημειο της πιστας καταφερε να με φτασει ο δευτερος και θα εχανα το απολυτο στης πρωτιες και στους ποντους.Και δεν ηταν μονο το οτι με εφτασε σε αποσταση αναπνοης αλλα αφου ηξερα οτι δεν με εφτανε στην τελικη ταχυτητα μεχρι τον τερματισμο και ηταν ολο ευθεια παρατησα τον μοχλο και τελευταια στιγμη απεφυγα ενα απο τα ξεμπαρκα μονοθεσια που υπαρχουν στης πιστες σαν εμποδια :D

To Blue's Journey το είχα τελειωσει με ένα κέρμα πίσω στα 90's. Ωραίο platform παιχνίδι.

Πίσω
Μπλουζα