geotsi νεοαποκτηθέν πακετάκι το παραπάνω ή εικόνες που βρέθηκαν στο internet? Αν ισχύει το πρώτο με γειά, αν το δεύτερο παρακαλώ να βάλεις πηγή εικόνων
Ψάχνω όλη την ελλάδα να τα βρω ρε παιδιά και κατά τύχη μπήκα εδώ μέσα !!! Μπορεί κάποιος αν γνωρίζει από που μπορώ να βρω να τα αγοράσω για τον μικρό μου μπόμπιρα ???? περισσότερο ψάχνω για αυτόν τον τράκτορα με οποιο δήποτε τρέιλερ,δεν έχει σημασία ...
αλλα ακόμα καλύτερα αν μπορέσω να βρω όλο το σετάκι !!! μόλις τα είδα εδώ μέσα ανατρίχιασα και συγκινήθηκα !! ήταν τα αγαπημένα μου παιχνίδια όταν ήμουν μικρός !!! τώρα κοντεύω τα 40 XAXAXA !!!
Σε άλλο τοπικ ανέφερε ο geotsi σχετικά με τα παιχνίδια αυτά. Τα έβρισκες παντού, σε ψιλικά σε ζαχαροπλαστεία, σε είδη δώρων σε παινχιδάδικα κτλ Πράγματι ήταν φθηνή κατασκευή και έσπαγαν γρήγορα. Την μπουλντόζα την είχα λιώσει. Πρέπει να μου την είχαν πάρει γονείς συγγενείς και φίλοι ίσα με 20 φορές, αλλά την θυμάμαι μόνο με κίτρινο το κυρίως σώμα και μαύρο οι ερπύστριες. Το κόκκινο πρέπει να ήταν στις τελευταίες εκδόσεις.
Καλορίζικα kingtiger. Ωραία αποκτήματα. Κάποια περίοδο είχα ένα από τα φορτηγά που δείχνει ο Σταύρος στο προηγούμενο ποστ. Όχι το Κόκα Κόλα, το άλλο χωρίς να γράφει Ατλας βέβαια.