Γαμο-εκπομπές !

exetlaios

Retro PaTRi@RcH
Joined
17 Mαϊ 2006
Μηνύματα
4.460
Αντιδράσεις
1.031
Θυμάστε που μέσα δεκαετίας 90, ήταν της μόδας οι εκπομπές

"γνωριμιών για γάμο" ;

Βαρύ-πυροβολικό το ΧΡΥΣΟ ΚΟΥΦΕΤΟ, με την Αννίτα Πάνια.

Είχε προσπαθήσει και το NEW CHANNEL να κάνει μια ανάλογη προσπάθεια.

Αποπειράθηκε όμως να το κάνει με "σοβαρότερο" στυλ, χωρίς να γελοιοποιεί τους καλεσμένους. Πολύ καλό από ανθρωπιστική πλευρά, αλλά από τηλεθέαση πάτωσε. Όλοι προτιμούσν να βλέπουν τα "ψώνια" στην Πάνια. Μόνο θετικό αυτής της εκπομπής, ήταν η παρουσιάστρια, που δεν ήταν άλλη από την εκρηκτική Γιούλη Ηλιοπούλου. Δυστυχώς τίτλο δε θυμάμαι.
 
Πολύ πιο πριν ήταν η "θεϊκή" Βάσια Τριφύλη με το "Ραντεβού στα τυφλά", αν δεν με απατά η μνήμη μου.
 
Η Αννιτα,ειχε παει και στο CNN.Ειπανε οτι ειχε την πρωτη εκπομπη αυτου του ειδους στο κοσμο.Θυμαμαι ειχε σχολιαστει το γεγονος,οτι διεκοπτε τον δημοσιογραφο,πραξη "εγκληματικη" για τα πρωτοκολλα του αμερικανικου καναλιου
 
exetlaios είπε:
Μόνο θετικό αυτής της εκπομπής, ήταν η παρουσιάστρια, που δεν ήταν άλλη από την εκρηκτική Γιούλη Ηλιοπούλου. Δυστυχώς τίτλο δε θυμάμαι.
Το όνομα της εκπομπής ήταν «οι λογοδοσμένοι»… :eek:

Εσύ πήγαινες γυρεύοντας… :p

:D
 
Οι Λογοδοσμένοι ήταν πρώτα στο NEW και μετά στο παλιό ΣΚΑΪ
 
τα παιχνίδια του γάμου με την τζοβάνα φραγκούλη? πηγαίναν φρεσκοπαντρεμένα ζευγάρια με τα γαμπριάτικα και τα νυφικά και παίζαν διάφορα παιχνίδια και κέρδιζαν δώρα.
 
pavlinious είπε:
τα παιχνίδια του γάμου με την τζοβάνα φραγκούλη? πηγαίναν φρεσκοπαντρεμένα ζευγάρια με τα γαμπριάτικα και τα νυφικά και παίζαν διάφορα παιχνίδια και κέρδιζαν δώρα.

Αυτό το είχε κάνει remake και η Βάσια Τριφύλλη το 1997 με τίτλο "Η ώρα η καλή"....παρόμοιο δηλαδή,γιατί πήγαιναν ζευγάρια που ήταν έτοιμα να παντρευτούν!Σε ένα επεισόδιο έβαλε το κάθε ζευγάρι να φτιάξει μια πίτσα,το πιο γρήγορο ζευγάρι θα περνούσε στον τελικό!Σε ένα άλλο είχε βάλει τον κάθε άντρα να κάνει ερωτική εξομολόγηση στη γυναίκα!Θυμάμαι ότι έδεναν ένα μαντήλι στα μάτια του άντρα και 3-4 γυναίκες μοντέλα μαζί με τη γυναίκα του,και έπρεπε με κλειστά μάτια να βρει ποια είναι η γυναίκα του!Είχε και τραγουδιστές ή ηθοποιούς καλεσμένους ως κριτές!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Aν δεν κανω λαθος η Αννιτα και η Ηλιοπουλου αρχικα συνεργαζονταν, αλλα μετα της βγηκε με κοκκινο και ανοιξε δικο της μαγαζι. Επεσα πανω σε μια εκπομπη της Ανιτας και συνειδητοποιησα ποσα πολλα χρονια κανει αυτη την μπιζνα με αμειωτο κοινο και φυσικα ατελειωτη κονομα.
 
Εγω ελιωνα με τα γεροντια που "δεν εφευγαν" και τα εβαζε σε κατι ραφια 4-5 μετρα απο το εδαφος. Χρυσες εποχες της trashTV
 
Βγαίνω κατά 2 χρόνια εκτος ρετρό αλλά το 1997 η Άννα-Μαρία Λογοθέτη (1 όνομα 1 ιστορια) έκανε την εκπομπή "Ιστορίες Αγάπης" στον τότε ΣΚΑΙ νυν Alpha!

Θυμάμαι ότι έφερνε ζευγάρια που εξιστορούσαν την ιστορία αγάπης!!!!

Μου έχει μείνει χαρακτηριστικά μια κορυφαία μορφή 60+ για να πει πως η πρόταση γάμου στη γυναίκα του ήταν η ακόλουθη:

"Πώς θα σου φαινόταν αν όταν πεθάνουμε μας θάψουν μαζί σε οικογενειακό τάφο;;;;"

Ερώτημα 1ον: Κορυφαίο;

Ερώτημα 2ον: Ποια διαδικασία σκολουθεί ο εγκέφαλος μου και κρατάει αυτή την άχρηστη πληροφορία 15 χρόνια μετά????

Ευχαριστώ για τη συνεδρία!!!!!
 
Για την εκπομπή της Ανίτας Πάνια. Ήταν το "χρυσό κουφέτο". Σκηνοθέτης ο Όμηρος Ευστρατιάδης. Γυμνάστρια η Εβίτα Ηλιοπούλου (κόρη του ηθοποιού Ντίνου Ηλιόπουλου). Άρχισε από το NEW και κατέληξε στο STAR. Θα θυμάστε όλοι τις στάμνες που έσπαγαν καθώς και την φράση "επιτόπιο νταραβέρι" όταν κάποιος/κάποια πήγαινε στο στούντιο και έφευγε με ταίρι. Στην εκπομπή αυτήν πρωτοεμφανίστηκε ο τραγουδιστής Γιώργος Ταμπάκης.

Μόλις η Πάνια πήγε στο STAR η εκπομπή αντικαταστάθηκε απο τους λογοδοσμένους με την Γιούλη Ηλιοπούλου. Όταν "οι λογοδοσμένοι " μετακόμισαν στον ΣΚΑΙ το NEW έβαλε μια εκπομπή παρόμοιου περιεχομένου με παριουσιαστές την Μάγδα Τσαγγάνη και τον Ερίκο Πετλόν χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.
 
Καλά στο χρυσό κουφέτο, έπεφταν τρομερές ατάκες από αυτούς που τηλεφωνούσαν. Δυστυχώς δεν λέγονται, γιατί θα παίσει δικαιολογημένο Ban... :D :ban:
 
εκπομπες λογοδοσμενοι https://www.youtube.com/results?search_query=λογοδοσμενοι
επισης υπαρχει και η πρωτη εκπομπη χρυσο κουφετο στο tv μακεδονια
εκπομπες χρυσο κουφετο star https://www.youtube.com/playlist?list=PLCg0cLoEdHTxkTUfBVGUl2-AqJ6ya3MJP&pbjreload=10
καποιος εχει κανει και best of απο το χρυσο κουφετο στο youtube
εκπομπες σπανια πουλια https://www.youtube.com/playlist?list=PLCg0cLoEdHTzcGt2Oy0wuqFh4yUY7luGI
 
Πίσω
Μπλουζα