Γεια σας από την Καστοριά!

ntinosterpsis

RetroN00b
Joined
28 Φεβ 2013
Μηνύματα
2
Αντιδράσεις
0
Γεια σας παιδες!!Καταρχην να σας πω ενα μεγαλο μπραβο και ευχαριστω απο καρδιας για ολη αυτη την δουλεια που εχετε κανει!

Τωρα να σας συστηθω και εγω με την σειρα μου!!

Λοιπον με λενε Ντινο ειμαι απο την ομορφη Καστορια και γεννημενος το 92!Καποια απο τα πολλα ειδη που εχετε εδω τα εχω προλαβει και μπορω να πω οτι νιωθω μεγαλη νοσταλγια που μετα απο πολλα χρονια μπορω να φερω αναμνησεις εστω και μεσα απο τις εικονες!

Να ειστε ολοι καλα με υγεια και πολλα ακομα uploads!!
 
Kαλως ηλθες Ντινο!!(αν και γραμμενος εδω και 2 χρονια :p )
 
Καλώς ήρθες Ντίνο! Καλές βόλτες στο forum!
 
Καλώς ήλθες και από μενα!
 
Καλησπέρα στους "γουναράδες"από την παλιά καλή ποδοσφαιρική ομάδα που πήρε το κύπελλο με τον Ηρακλή αν τα γνωρίζεις.Να σαι καλά και καλή συνέχεια στα θέματα που σε ενδιαφέρουν.Όπως διάβασα και παραπάνω,είχες 2 χρόνια πριν κάνει εγγραφή και τώρα συνεχίζεις δυναμικά !
 
Υπάρχουν άνθρωποι που γεννήθηκαν το 1992? Αισθάνομαι γέρων! Πολύ γέρων. Πάρα πολύ γέρων. Δηλαδή τρία χρόνια νεότερος και θα ήσουν εκτός των χρονικών ορίων του retromaniax :D .

Περιμένω να δω τη σχετική e-τούρτα από τους αρμοδίους.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλωσόρισες! Πολύ όμορφη η Καστοριά, όντως! Είχα πάει επίσκεψη, όταν φοιτούσα στα ΤΕΙ Ηλεκτρολογίας στην Κοζάνη.
 
Είχα πάει περίοδο αποκριών και μου άρεσε πολύ η πόλη. Έχει και μια καφετέρια ψηλά (Άγιος Ιωάννης νομίζω λέγεται η περιοχή) και βλέπεις όλη την πόλη "πιάτο".
 
Πολυαγαπημένη πόλη η Καστοριά!

Καλώς ήρθες ntinosterpsis στην παρέα μας.

Κερνάμε τουρτα. Και αφού δεν υπάρχουν κάστορες πλέον στη λίμνη έφερα κάτι σε κύκνο :D 4706411976_ab33227b37_n.jpg

πηγή
 
johnny19818 είπε:
Είχα πάει περίοδο αποκριών και μου άρεσε πολύ η πόλη
Και σε ποιον δεν αρέσει η Καστοριά, σε οποιαδήποτε περίοδο? Δεν χόρταινα να περπτάω στα καλντερίμια της την μοναδικη φορά που πήγα, πριν μερικά χρόνια. Ο μόνος καημός μου είναι ότι πήγαμε να φάμε στο Ντολτσό και ήταν κλειστό κι έμεινα με την όρεξη :)
 
Καλώς ήρθες Ντίνο στην παρέα μας!
 
Καλησπέρα Ντίνο! Καλησπέρα και στην όμορφη Καστοριά!
 
johnny19818 είπε:
Είχα πάει περίοδο αποκριών και μου άρεσε πολύ η πόλη. Έχει και μια καφετέρια ψηλά (Άγιος Ιωάννης νομίζω λέγεται η περιοχή) και βλέπεις όλη την πόλη "πιάτο".
Εαν εννοεις στο βουνο Προφητης Ηλιας λεγεται.
 
Καλως σας βρηκα παιδια!Ναι οντως εχει δυο χρονια που εκανα εγγραφη αλλα δεν εκανα παρουσιαση τοτε!Την εκανα τωρα και ειμαι περιφανως που βρισκομαι κοντα σας!

Ναι προφητης Ηλιας λεγεται και πιο πανω ο Αγιος Αθανασιος!

Οχι να το πενευτω αλλα η πολη μου ειναι πανεμορφη ολες της εποχες!Εχει μια φυσικη ομορφια που αναδικνεινεται ολες τις εποχες!

Θα χαρω πολυ αν καποιος κανει καποια επισκευψη στην Καστορια να γνωριστουμε και απο κοντα και να κανουμε και μια ξεναγηση!
 
Τι έγινε, ξαφνικά ξεφύτρωσαν Καστοριανοί :p . Καλώς όρισες φίλε Ντίνο (να υποθέσω). Επειδή μεγάλωσα κι εγώ σε πόλη με λίμνη σε καταλαβαίνω...

CreteAgNikolaos.jpg
 
Πίσω
Μπλουζα