Γελάτε 8192 φορές...[Εκδ. Αστήρ]

krios

RetroNuts!
Joined
21 Ιουν 2008
Μηνύματα
1.801
Αντιδράσεις
420
Θυμάστε μήπως αυτό το βιβλιαράκι που ήταν χωρισμένο στα τρία; Και έτσι μπορούσαν οι φιγούρες να αλλάζουν κεφάλι ή σώμα ή πόδια και να αλλάζουν στο δευτερόλεπτο; Μερικές ήταν πολύ αστείες. Βιβλιαράκι από τις εκδόσεις ΄΄Αστήρ''.

fetch


fetch


fetch


και ένα μικρό παράδειγμα:

fetch


fetch
:D :D:D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Που το θυμηθηκες!!! Αρχαιο ειναι!!! Μου θυμησε και μια σοκολατα με ηρωες της Disney που ηταν σε χαρτονενιο περιτυλιγμα και οταν το τραβαγες συρταρωτα να ανοιξει, οι ηρωες αλλαζαν θεση και κατι συνδοιασμοι που δεν καλοθυμαμαι.
 
χα! Ηταν πολυ αστεια αυτα τα βιβλιαρακια!
 
@DoctorGalifrean

Έτσι όπως λες ήταν το πίσω μέρος από τις μεγάλες σοκολάτες ΙΟΝ που είχαν ένα βαγόνι και άλλαζαν οι φιγούρες. Όντως θυμάμαι πολλά και δε ξέρω που θα μου βγει :)
 
Οταν το ειδα πρωτη φορα αυτο το βιβλιαρακι, νομισα οτι ηταν το καλυτερο βιβλιο που ειχα δει ποτε (ημουν και 7 χρονων) και ξεκινησα να κλαιω ολη την υπολοιπη μερα γιατι δεν μου το πηραν - την επομενη το μεσημερι το βρηκα πανω στο κρεββατι μου - οχι θα μου γλυτωνε.

(ευχαριστω Κριε)
 
krios είπε:
@DoctorGalifreanΈτσι όπως λες ήταν το πίσω μέρος από τις μεγάλες σοκολάτες ΙΟΝ που είχαν ένα βαγόνι και άλλαζαν οι φιγούρες. Όντως θυμάμαι πολλά και δε ξέρω που θα μου βγει :)
Πριν λιγα χρονια ειδα κατι αντιστοιχο σε καποιο ζαχαροπλαστειο. Ακομα βγαζουν κατι παρομοιο προφανως.
 
Η Κριος οπως παντα μας αφηνει αφωνους.... :D Μιλαμε το ειχα και εγω αυτο το βιβλιαρακι!!! :D :D:D Δεν θυμαμαι αν μου το ειχαν αγορασει ή μου το ειχαν δωσει απο δευτερο χερι γιατι ειναι αρκετα παλαιο. Ατελειωτες ωρες θυμαμαι να παιζω με αυτες τις εικονες!!!

Θυμαμαι την αραπινα, τον κουνελο στο εξωφυλλο!!!

Τι ετος γραφει επανω;
 
Δυστυχώς δε γράφει χρονολογία, το έψαξα καλά γύρω γύρω μέσα έξω αλλά τίποτα :(
 
Αν κρίνω από τις φωτό, πρέπει να είναι της εποχής μας... ::)

Εκεί... αρχές 2000 και μετά... :p :p:p

Φοβερό εύρημα, Κριέ!!!
 
Κάτι μου θυμίζει το βιβλιαράκι...
 
πωπωπω το ειχα και εγω αυτο το βιβλιαρακι ,δεν το ειχαν αγορασει για μενα,δεν θυμαμαι πως ειχε πεσει στα χερια μου

αλλα δυστυχως και πως χαθηκε απο αυτα
 
Τι μου θυμίσατε... Το είχα σχεδόν ξεχάσει!

Το είχα αυτό το βιβλιαράκι, και υποθέτω ότι έφτασε στα χέρια μου μέσω γιαγιάς. Το είχα ξετινάξει ως παιδί, αλλά νομίζω ότι πρέπει να το έφαγε ο τυφώνας μάνα.

Αν κρίνω από το αντίτυπο, ήταν προορισμένο να αντέχει κακουχίες, σαν βιβλίο. Επίσης, τα κεφάλια ήταν λίγο σκιαχτικά μερικές φορές, όπως επίσης μου έκανε τρελή εντύπωση πόσο διαφορετικοί έδειχναν ο Μίκυ και ο Ντόναλντ.
 
Πίσω
Μπλουζα