Bambi πρέπει να είσαι από τους πολύ λίγους που δεν έχουν δει καμία από τις ταινιεςFerrero Rocher και Baileys. Απο τις ταινιες που δειχνει δεν εχω δει καμια.
Bambi πρέπει να είσαι από τους πολύ λίγους που δεν έχουν δει καμία από τις ταινιες
Δεν νομίζω να έχει δοκιμάσει κανείς εδώ μεσαB (δεν υπάρχει περίπτωση να μην τη δω μέσα στις γιορτές), 1 (λατρεύω καθετί lindt), J (ειμαι του κρασιού και ειδικά του gluhwein τις γιορτές, αν και για να πω την αμαρτία μου δεν έχω δοκιμάσει eggnog)
Από τι αποτελειται;Α, το eggnog? Ναι, έχω δοκιμάσει από τη θεία Νάνσυ. Είναι η θεία του άντρα μου, η γυναίκα του αδελφού του πεθερού μου και είναι Αμερικανίδα βέβαια. Τι να σας πω? Είναι άσπρο, πηχτό, σαν γαλακτώδες, αλλά δεν έχει άσχημη γεύση. Κάπως ιδιαίτερη αλλά μάλλον ουδέτερη. Οξύμωρο αυτό που είπα αλλά ισχύει. Είναι γλυκιά μάλλον αλλά μαλακή.
Νομίζω ασπράδια κ κρόκους αυγών ξεχωριστά χτυπημενους, γαλα, κρέμα σαντιγί, ρούμι (με πάσα επιφύλαξη), και μυρωδικά όπως κανέλλα κ μοσχοκάρυδοΑπό τι αποτελειται;
Ούτε εγώ έχω δοκιμάσει eggnog αλλά πρέπει να είναι ωραίο. Όπως λέει και η tzelaso, είναι γλυκό, άρα λογικά θα είναι ωραίοB (δεν υπάρχει περίπτωση να μην τη δω μέσα στις γιορτές), 1 (λατρεύω καθετί lindt), J (ειμαι του κρασιού και ειδικά του gluhwein τις γιορτές, αν και για να πω την αμαρτία μου δεν έχω δοκιμάσει eggnog)
Από τι αποτελειται;
Αυγό μέσα πω πω τι μου λες τωραΔεν έχω ιδέα από τι αποτελείται. Καταλαβαίνεις το αυγό στη γεύση σου αλλά πολύ ελαφρά. Είναι περίεργο ίσως γιατί δεν το έχω συνηθίσει. Νομίζω ότι αυτό που ήπια δεν είχε αλκοόλ, αλλά μπορεί και να μην το κατάλαβα αναμεμειγμένο με τα άλλα υλικά.
Α, το eggnog? Ναι, έχω δοκιμάσει από τη θεία Νάνσυ. Είναι η θεία του άντρα μου, η γυναίκα του αδελφού του πεθερού μου και είναι Αμερικανίδα βέβαια. Τι να σας πω? Είναι άσπρο, πηχτό, σαν γαλακτώδες, αλλά δεν έχει άσχημη γεύση. Κάπως ιδιαίτερη αλλά μάλλον ουδέτερη. Οξύμωρο αυτό που είπα αλλά ισχύει. Είναι γλυκιά μάλλον αλλά μαλακή.
Καλά μπαμπι από την Βενεζουέλα ήρθε, δηλ.η αρχή έγινε στην αρχαία Ρώμη και μετά πήγε Αγγλία, μετά Βενεζουέλα, μετά αμερικη άστο μην το ψάχνεις και το γκι πάλι ευρωπαϊκό έθιμο είναι. Σου λέω δεν υπάρχουν αμερικανιες , όλα έχουν έρθει από ελληνορωμαικα έθιμαΠωπω, το λιγουρευομαι αυτο! Καλα, τοσα και τοσα (εδεσματα και μη) μας ηρθαν εξ Αμερικης. Αυτο πως μας ξεφυγε;
Καλά μπαμπι από την Βενεζουέλα ήρθε, δηλ.η αρχή έγινε στην αρχαία Ρώμη και μετά πήγε Αγγλία, μετά Βενεζουέλα, μετά αμερικη άστο μην το ψάχνεις και το γκι πάλι ευρωπαϊκό έθιμο είναι. Σου λέω δεν υπάρχουν αμερικανιες , όλα έχουν έρθει από ελληνορωμαικα έθιμα