Γεννήτρια τυχαίων σεναρίων για ταινίες του Νίκου Ξανθόπουλου

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας exetlaios
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Wally είπε:
Γιατι οχι? Δωρακι με το επερχομενο μεσα στις επομενες ημερες Phoenix ;)
Φοβάμαι πως δεν θα το προλάβω. Αν το βρώ σε κάποια παλιά printout που έχω, σίγουρα θα θέλει αρκετή δουλειά. Η Basic της δεκαετίας του '80 είναι "δυσκοίλια" σε σχέση με τις σημερινές γλώσσες.

Ωστόσο, θα το επιχειρήσω, χωρίς να γνωρίζω πότε θα το ολοκληρώσω.

Ξεκινώ από Δευτέρα...

Μην αγχωνεσαι. Πλεον το Phoenix θα βγαινει πολυ συχνοτερα.

Εκατσαν ολες οι αναποδιες του κοσμου σε αυτο το τευχος. Καναμε αγιασμο και προχωραμε :)

Wally είπε:
Μην αγχωνεσαι. Πλεον το Phoenix θα βγαινει πολυ συχνοτερα.Εκατσαν ολες οι αναποδιες του κοσμου σε αυτο το τευχος. Καναμε αγιασμο και προχωραμε :)
Ήδη στο επικείμενο τεύχος θα έχω ένα εισαγωγικό κείμενο περί Basic της δεκαετίας του '80 και έπονται "μαθήματα" στα επόμενα Phoenixs, οπως γινόταν εκείνα τα χρόνια στα τεύχη των περιοδικών. I like it!

Λοιπόν, το έφτιαξα!

Μόνο που έγινε στον Amstrad μου, και το έχω σωσμένο σε δισκέτα του.

Πρέπει πλέον να το πληκτρολογήσω πάλι στον emulator του PC μου και να το σώσω σε dsk μορφή. Θα μου πάρει μερικές ημέρες...

Όταν το τελειώσω, έχω δύο απορίες:

1) Που να το στείλω;

2) Με ποιά διαδικασία να το στείλω; (αν δεν κάνω λάθος, πρέπει πρώτα να το zipάρω με το WinZip και κατόπιν να το στείλω συμπιεσμένο).

Help!!!

οι ταινιες το ξανθοπουλου ηταν για την εποχη τουσ πτωτοποριακες κ καλογυρισμενες τα σεναρια οσο κ να τα χλευαζεται ειναι απηρεασμενα απο την φτωχεια την ξενητια την πεινα τησ κατοχησ κ των πολεμων κ μιας ελλαδας τιμιας κ περηφανησ που προσπαθει να σταθει στα ποδια της ,αυτεσ οι ταινιες βοηθησαν η κ παρηγορησαν τον ταλαιπορημενο ελληνα πενηντα χρονια μετα κ ακομα τισ βλεπουμε μην στεκομαστε στην παραγωγη των ταινιων ..οντοσ η αρκουδα ειναι ψευτικη αλλα σε αλλο πλανο υπαρχει μια αληθηνη..μπορω να πω οτι οταν τραγουδα κ παιζει δεν αλλαζει ουτε ενα ακορντο στο μπουζουκι..μπορω να αναφερω απειρα σεναριακα λαθη αλλα καλο ειναι να βλεπουμε το δασοσ κ οχι το δεντρο..ο νικοσ ειναι ενας απο τουσ πεντε καλυτερους τησ εποχης του κ αυτο δεν το δειχνει μονο τα εισσητηρια των ταινιων του πολεσ φορες πανω απο την εθνικη σταρ αλικη αλλα κ οτι ο κοσμοσ εκλαιγε με την ταινια κ μισουσε τουσ κακους οπωσ τον κουμπαρο του κ ακλο παιδι ανεστη βλαχο τον μουτσιο ακομα κ τον καπεταν γιαννη (κατρακης)ο κοσμοσ ειχε ταυτιστει μαζι του μεχρι στρωματα κ φαγητο του εστελναν ακομα οταν τον εβλεπαν εξω με τον βλαχο του ελεγαν ''φυγε αυτοσ θα σε σκοτωσει''πριν καποια χρονια ταξιτζησ πηρε την ''μανα'' ελενη ζαφηριου κ οταν την γνωρισε κ πηγε να τον πληρωσει τησ ειπε''εισαι η μανα ολων των ελληνων δεδεν παιρνω λεφτα απο σενα''αυτο σημαινει οτι αυτες οι ταινιες εχουν αφησει κατι μμεσα στη ψυχη του ελληνα κ αυτο ειναι το σημαντικο..βλεποντας τισ ταινιες ξεριζομενη γενια κ την αδυσεια ενοσ ξεριζωμενου μαθαινουμε πραγματα που ουτε στο σχολειο δεν μαθαμε...στην ''καρδια ενοσ αλητη'' με την αφροδιτη γρηγοριαδου δινει ρεσιταλ ερμηνειας..τωρα με την οικονομικη κριση κ ολα αυτα που γινονται γυρο μας σιηουρα θα σκεφτουμε οτι υπαρχουν πιο ταπεινοι κ καταφρονεμενοι απο το ξανθοπουλο διπλα μας...

Ουδεις χλευασε τον Ξανθοπουλο. Πως εβγαλες αυτο το συμπερασμα?

Προσωπικά, δε θα τόλμαγα καν, να χλευάσω κάποιον που τα έχει βάλει, ακόμα και με αρκούδα.

Wally είπε:
Ουδεις χλευασε τον Ξανθοπουλο. Πως εβγαλες αυτο το συμπερασμα?
diabase καλυτερα φιλε μου γραφω πιο πανω''τα σεναρια οσο κ να τα χλευαζετε.......'' για τα σεναρια λεω οχι για τον ξανθοπουλο..λαθοσ συμπερασμα εβγαλες,α κ το σχολιο κατω απο το δικο σου το διαβασες?

εγω γελασα με το thread και δεν νομιζω να ειχε ουτε ο exetlaios Ουτε καποιος αλλος την προθεση να χλευασουν αυτες τις ταινιες αλλα οπως και να το κανουμε ηταν γυρισμενες ετσι που σε καποια σημεια καταντουσαν εξωφρενικες (οπως στην σκηνη με την αρκουδα) και ολοι της θυμουνται σαν ταινιες που αποτυπωναν εκεινη την εποχη τον μεσσο ελληνα οποτε σε καποιον μεταγενεστερο οπως ειμαι εγω φαινονται περιεργες και υπερβολικες σε καποια σημεια

Τα σεναρια ειχαν πολλα στερεοτυπα. Μια χιουμοριστικη προσεγγιση δεν νομιζω να αποτελει χλευασμο!!!

Πίσω
Μπλουζα