iliekater
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 223
Ίσως να μη με πιστέψετε , αλλά δε σας κάνω πλάκα ! Έχω κάνει επανελειμμένες δοκιμές με τα ίδια τραγούδια και παρατηρώ πως ο ήχος του VLC ακούγεται καλλύτερα σε WinXP απ'ότι στα Win7 . Κοίταξα τις εκδόσεις του VLC και έχω τις εξής :
Σε WinXP : 3.0.1 Vetinary
Σε : Win7 : 2.2.6 Umbrella
Πήγα στο :
https://vlc-media-player.en.uptodown.com/windows/old
για να ψάξω για την έκδοση 3.0.1 που έχω στα WinXP , αλλά δεν υπάρχει !
Έκανα και κάτι άλλο : μέσω των Win7 πήγα στο σκληρό δίσκο όπου είναι τα WinXP και εκεί στο φάκελο Program Files και στον υποφάκελο όπου είναι το VLC . Το έτρεξα και πράγματι εκκόνησε η έκδοση 3.0.1 , όμως όταν έβαλα το ίδιο τραγούδι πάλι δεν ακουγόταν το ίδιο καλά όπως όταν το VLC τρέχει μέσα στα καθαυτά WinXP .
Μήπως δεν είναι θέμα του VLC αλλά θέμα των οδηγών ; ...
Η αλήθεια είναι πως από παλιά - όταν έβαλα τα Win7 - είχα την εντύπωση πως στις ταινίες ο ήχος δεν ήταν τόσο καλός όσο στα WinXP . Και μάλιστα αυτήν την παρατήρηση την είχα κάνει και με τα παλιότερα ακουστικά που είχα τότε . Τώρα έχω τα Strix 7.1 .
Ίσως δεν είναι ούτε θέμα οδηγών , διότι δε μπορώ να πιστέψω πως φτιάχνουν τα ακουστικά / κάρτες ήχου να είναι καλλύτερες στα WinXP ,, αλλά ίσως να είναι κάτι άλλο που αλλάζει ριζικά από τα WinXP στα Win7 ...
Σε WinXP : 3.0.1 Vetinary
Σε : Win7 : 2.2.6 Umbrella
Πήγα στο :
https://vlc-media-player.en.uptodown.com/windows/old
για να ψάξω για την έκδοση 3.0.1 που έχω στα WinXP , αλλά δεν υπάρχει !
Έκανα και κάτι άλλο : μέσω των Win7 πήγα στο σκληρό δίσκο όπου είναι τα WinXP και εκεί στο φάκελο Program Files και στον υποφάκελο όπου είναι το VLC . Το έτρεξα και πράγματι εκκόνησε η έκδοση 3.0.1 , όμως όταν έβαλα το ίδιο τραγούδι πάλι δεν ακουγόταν το ίδιο καλά όπως όταν το VLC τρέχει μέσα στα καθαυτά WinXP .
Μήπως δεν είναι θέμα του VLC αλλά θέμα των οδηγών ; ...
Η αλήθεια είναι πως από παλιά - όταν έβαλα τα Win7 - είχα την εντύπωση πως στις ταινίες ο ήχος δεν ήταν τόσο καλός όσο στα WinXP . Και μάλιστα αυτήν την παρατήρηση την είχα κάνει και με τα παλιότερα ακουστικά που είχα τότε . Τώρα έχω τα Strix 7.1 .
Ίσως δεν είναι ούτε θέμα οδηγών , διότι δε μπορώ να πιστέψω πως φτιάχνουν τα ακουστικά / κάρτες ήχου να είναι καλλύτερες στα WinXP ,, αλλά ίσως να είναι κάτι άλλο που αλλάζει ριζικά από τα WinXP στα Win7 ...