Για ποιο παιχνίδι θα αγοράζατε Wii U;

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Joined
23 Απρ 2011
Μηνύματα
9.309
Αντιδράσεις
5.819
Σαν φανατικος οπαδος της NINTENDO δεν με ενδιαφερει αν καθε καινουργια κονσολα που κυκλοφορει εχει πολλα η λιγα παιχνιδια η αν δεν εχει τρανταχτους τιτλους στο launch της και απλα την περνω οτι και να γιννει.Οι περισοτεροι gamers ομως περιμενουν να δουν καποια πραγματα πριν αγορασουν καποια κονσολα που μπορει να τους ενδιαφερει οπως τα παιχνιδια που ειναι το κυριοτερο.Ωσοι λοιπον δεν ειστε κατοχοι Wii U ητε ειστε φιλοι της NINTENDO ητε οχι και εχετε σε μια ακρη του μυαλου σας οτι ισως παρετε καποτε την κονσολα πιο παιχνιδι ειναι αυτο που το περιμενετε η ελπιζετε να το δειτε και μονο και μονο γιαυτο θα σκεφτειται πολυ σοβαρα να αγορασετε το Wii U;
 
Νάταν μόνο ένα!!!Θεωρώ δεδομένο οτι θα δουμε metroid,mario,starwing,zelda κτλ αλλά αυτό που θα με ωθουσε στο να αποκτήσω ενα WII U είναι ένα η μάλλον καλύτερα μία τριλογία και μιλάω φυσικά για ένα remake του Donkey kong country 1,2,3 απο το snes
 
Wii U και μπουκαλες ειναι η καλυτερη επιλογη!
 
Θέλω να δω τα εξής:

-Ενα Zelda ΕΠΙΚΩΝ διαστάσεων με το στυλ και τον σχεδιασμό του Majora's Mask. Δεν θέλω να είναι τόσο φωτεινό και χαρούμενο όσο το Skyward Sword αλλά ούτε τόσο μουντό όσο το TP.

-Ενα F-Zero φτιαγμένο από την ίδια ομάδα που έφτιαξε το F-Zero X με επικεφαλή τον Miyamoto. Ούτε Sega ούτε κανένας άλλος.

-Eνα Metroid στην ίδια φιλοσοφία με το Metroid Prime 1 ή, αν είναι 3ου προσώπου, με το Super Metroid. Αν βγει και άλλο OtherM θα πάω να μονάσω.

-Ενα on-rails Starfox που να μην το φτιάξει η Namco και να μην έχει on-foot αποστολές.

-Θα ήθελα να δώ ένα Yoshi's Island με τον ίδιο σχεδιασμό του SNES αλλά σε 3D κόσμο και όχι κάποιο sequel του Yoshi's Story.

Για καινούριο IP δεν ξέρω. Aς φτιάξουν πρώτα αυτά που πρέπει να φτιάξουν και μετά βλέπουμε και για νέο IP.
 
Ακόμα κανένα γιατί δεν με πολυενδιαφέρουν τα franchises της νιντέντο παρα μόνο κανένα metroid ή κανα kirby. Περιμένω να δω τι third party τίτλους θα κυκλοφορίσουν για το wii u.

Επίσης θέλω να δω τι παιχνίδια θα παρουσιάσουν οι άλλοι δύο και σε τι τιμές θα κυμαίνονται οι κονσόλες για να αποφασίσω την επομενη μου αγορά.
 
ένα νέο warioland αποκλειστικά για τη κονσόλα (και όχι και το 3ds) ,το οποίο να είναι στο στυλ των 2,3
 
ASiC είπε:
Ακόμα κανένα γιατί δεν με πολυενδιαφέρουν τα franchises της νιντέντο παρα μόνο κανένα metroid ή κανα kirby. Περιμένω να δω τι third party τίτλους θα κυκλοφορίσουν για το wii u. Επίσης θέλω να δω τι παιχνίδια θα παρουσιάσουν οι άλλοι δύο και σε τι τιμές θα κυμαίνονται οι κονσόλες για να αποφασίσω την επομενη μου αγορά.
ακριβως,περιμενω μη βγαλει τπτ η capcom, κ βλεπουμε....
 
Θα ηθελα να δω remake των RE 2 και 3 και το 1 σε HD. Απορω η Νιντεντο πως και δεν κρατησε το Revelations ως αποκλειστικο στο Wii U.. Και επισης ενα metroid σε επιπεδα prime αλλα επικων καταστασεων.
 
Ειναι τοσοι πολλοι οι τιτλοι που με ενδιαφερουν να δω επιτελους σε hd εστω και με καθυστερηση τοσων ετων ..Δεν θα ξεχωρισω καποιον τιτλο γιατι πιστευω πως οι δυνατοτητες του u μπορουν να παρουσιασουν εναν τιτλο που στο wii η στο gc απλα ηταν μετριοι και εδω να δειξουν κατι εντυπωσιακο απο πλευρας γραφικων ..Δεν εχουμε δει σημαδια δουλειας απο την ιδια την nintendo ακομα (να δουμε μεχρι που μπορουν να φτασουν στο τεχνικο τομεα ..Το pikmin 3 θα μου πεις ? Δυσκολευομαι να βγαλω συμπερασματα .Η καλη δουλεια θα ξεχωρισει ;)
 
Θα αγόραζα Wii U μόνον εάν φύγει από το τιμόνι της σειράς Zelda o Aonuma, γιατί έχουμε να δούμε σοβαρό ζέλντα σε οικιακή κονσόλα από το Ocarina. Ευτυχώς δεν άγγιξε ο τύπος τα φορητά zelda για αρκετό καιρό, όταν το κανε και αυτό σταμάτησα και από εκεί να ασχολούμαι με τη σειρά.

Επί πλέον, ένα Metroid Prime θα με έκανε να αγοράσω Wii U.

Mario Galaxy ή NSMB δε θα έπειθαν να πω την αλήθεια μιας και τα χαίρομαι στο 3DS.

Τέλος ένα κλασικό jrpg από Ιαπωνική εταιρεία παρακαλώ, όρα Mistwalker π.χ.!! :D
 
Εγώ πάντως την αγόραζα και για το επερχόμενο Pikmin 3 καθώς και τα νέα Mario Kart και Super Smash Bros Melee. Νομίζω ότι θα αρχίσει να παίρνει μπρος το Wii U μετά το καλοκαίρι.
 
εγω για ολη τη σειρα mario που εχει βγει στο wii u τα οποια κ τα εχω εκτος το ΜΚ8 το οποιο δεν μου αρεσει κσθολου
 
Το έχω το μηχάνημα αλλά εάν ΔΕΝ το είχα... Για το Fatal Frame (που εύχομαι εύχομαι εύχομαι να βγει και Ευρώπη) θα το έπαιρνα χωρίς δεύτερη σκέψη.
 
Θα το αγόραζα για το Donkey Kong tropical freeze, το Mario kart 8 και το Mario 3D world.. Επίσης θα ηθελα να δω στο Wii U την αναβίωση διαφορων ιστορικών ρετρο franchise με νέες συνέχειες οπως το Contra, το Demon's crest, το Secret of mana, το Chrono trigger, τις σειρές mega man, earthbound και Castlevania με σχεδιασμο και gameplay που να θυμιζει κατι απο τις εποχες του SNES.. Επισης θα ηθελα κι ενα Donkey Kong σε 3D (οπως το Donkey 64) με την ατμόσφαιρα του Donkey Kong country 2 και τελος ενα νεο Μario στα χνάρια του Mario 64.. Φυσικα το 85% απ'αυτα που ανέφερα για πολλους και διαφορους λόγους δε προκειται να βγουν ποτε, εκει στη Nintendo κοιμούνται τον υπνο του δικαίου..
 
Εγώ θα το αγόραζα μόνο και μόνο για το DK: Tropical Freeze και το Mario Kart 8 το οποίο με ενθουσίασε όταν το έπαιξα.

Το Mario 3D World δεν μου πολυ άρεσε αλλά αν το έβρισκα μεταχειρισμένο σε καλή τιμή θα το τιμούσα και αυτό.
 
Εγώ θα το αγόραζα για το zombi u για to Donkey Kong TF και για το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει ένα καινούργιο Metroid
 
Imgema είπε:
Το Mario 3D World δεν μου πολυ άρεσε αλλά αν το έβρισκα μεταχειρισμένο σε καλή τιμή θα το τιμούσα και αυτό.

Τασο απο τον 3ο κοσμο και μετα το παιχνιδι γινεται πολυ καλυτερο απο το soft παιχνιδι που ειναι στους πρωτους 2 κοσμους! Αμα το παιξεις θα το καταλαβεις... Αξιζει με τα 1000!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ajax87 είπε:
Τασο απο τον 3ο κοσμο και μετα το παιχνιδι γινεται πολυ καλυτερο απο το soft παιχνιδι που ειναι στους πρωτους 2 κοσμους! Αμα το παιξεις θα το καταλαβεις... Αξιζει με τα 1000!
Xμμμ, η αλήθεια είναι ότι το παίξαμε μέχρι στιγμής μέχρι την αρχή του 3ου κόσμου και το παρατήσαμε εκεί. Πιάσαμε και το Mario Kart τώρα και έχουμε κολλήσει. Θα το συνεχίσουμε κάποια στιγμή. Αν και προτιμώ το solo παιχνίδι, δυστηχώς δεν έχω αυτήν την επιλογή αφού το WiiU το έχει φίλος που μαζευόμαστε εκεί μια φορά την εβδομάδα και καιγόμαστε με 4-5 άτομα. Με το ζόρι τους πείθω να με αφήσουν να παίξω solo μερικά time trials στο Mario Kart :p
 
Imgema είπε:
Xμμμ, η αλήθεια είναι ότι το παίξαμε μέχρι στιγμής μέχρι την αρχή του 3ου κόσμου και το παρατήσαμε εκεί. Πιάσαμε και το Mario Kart τώρα και έχουμε κολλήσει. Θα το συνεχίσουμε κάποια στιγμή. Αν και προτιμώ το solo παιχνίδι, δυστηχώς δεν έχω αυτήν την επιλογή αφού το WiiU το έχει φίλος που μαζευόμαστε εκεί μια φορά την εβδομάδα και καιγόμαστε με 4-5 άτομα. Με το ζόρι τους πείθω να με αφήσουν να παίξω solo μερικά time trials στο Mario Kart :p
Οταν το παιξεις σολο θα το εκτιμησεις καλυτερα γιατι στο multiplayer κυριαρχει η πλακα με τους φιλους σε σχεση με το παιχνιδι το ιδιο....
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
To θεμα αυτο το ανοιξα πριν ενα χρονο και κατι μηνες και απο τοτε εχουν αλαξει πολλα.Το Wii U σημερα που μιλαμε 24 ιουλιου 2014 εχει παρα πολλα παιχνιδια,περιμενουμε παιχνιδαρες με ολη την σημασια της λεξεως μεχρι το τελος του 2014 και ειναι η καλητερη επιλογη απο της 3 κονσολες αυτης της γενιας που διανυουμε αν θελει να αγορασει καποιος μια απο αυτες γιατι πολυ απλα οι αλλες δυο δεν εχουν τιποτα εκτος απο μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου περιπτωσεις.Και για να μην πεταξει κανεις καμια εξυπναδα και το ξεσκισουμε το θεμα μιλαω μεχρι τωρα και για το τι παιχνιδια εχουν και οι τρεις οπως και τι περιμενουμε μεχρι το τελος του 2014 δεν μιλαω για το μελον γιατι στο μελον εννοοιται οτι οσον αφορα τα μεγαλα third party οι αλλες δυο κονσολες ειναι καλητερες επιλογες.

Το Mario 3D World τασο ειναι παιχνιδαρα και σε ευχομαι να αποκτησεις Wii U να το γουσταρεις single player γιατι εκει ειναι η ουσια και οχι στο Multiplayer οπως ειπε και ο γιαννης.
 
Πίσω
Μπλουζα