Για ρετρομανείς,κονσολομανείς ΑΛΛΑ κυρίως NINTENDOΜΑΝΕΙΣ !!!

καλα σαν συλεκτης τωρα ενιωσα οπως ειχα νιωσει σαν κιθαριστας την πρωτη φορα που ακουσα Randy Rhoads...
 
Κάτι τέτοια βλέπω και νοιώθω πως έχω 5-6 μηχανήματα μόνο για συλλογή!

Αυτά είναι!!! Πολύ πράμα και ωραίο.

Πάντως η αλήθεια είναι πως έτσι που τα έχει είναι λες και τα έχει για πέταμα - ειδικά τα κουτιά είναι λες και είναι άδεια χαρτοκούτια σε σκουπίδια. (ας τα κάνει δωρεά στο retromaniax αν δεν τα θέλει :p )

Βέβαια με τόσα πολλά δεν θα έχει που να τα βάλει, άλλα έτσι όπως τα έχει αδικεί τη συλλογή, όλα αυτά πρέπει να στηθούν για να "δείξουν", μιας και έτσι όπως είναι τώρα αν του πεις να σου δείξει κάτι, δεν θα ξέρει που βρίσκεται αυτό το μηχάνημα.
 
Καταραμένη φτώχεια....
 
Εγώ δέν μπορώ να καταλάβω ακόμα και τώρα που υποτίθεται έχω μπεί (ελαφρώς) στο τριπάκι του να παίρνω κανα μηχανηματάκι, τί στο καλό τα κάνει κανείς όλα αυτά στα κουτιά τους στοιβαγμένα. Λίστες ? Δηλαδή, ούτε όμορφο το βρίσκω, ούτε πρόκειται να παίξει με το 1/10 απο όλα αυτά, το μόνο που καταφέρνει είναι να γεμίζει χώρο που είναι μεγαλύτερος απο το σπίτι μου, κάνωντάς το να μοιάζει με αποθήκη κατασχέσεων ηλεκτρικών ειδών. Σάν επένδυση, οκ ίσως παίζει, αλλα και πάλι στις εποχές που περνάμε όλα αυτά τα αντικείμενα πρόκειται να αξίζουν το 1/10 απο την τιμή που θα τα αγόρασε...

Δέν κατανόησα και ούτε θα μπορέσω ποτέ μου, το νόημα του να έχεις 45 gameboy σε κουτιά ας πούμε, η 20 gamecube σε βιτρίνα...
 
προφανως η ολη κατασταση μετα απο καποιο σημειο κατανταει ψυχωση και απλα δεν εχει σταματημο...ειναι λιγο αλκοολικη η φαση.
 
ρε παιδια μην ειναι καποιο μαγαζι που εκλεισε .. παντως μην ξεχνατε οτι αν μενει ιαπωνια ο τυπος δεν ειναι και τοσο δυσκολονα τα μαζεψει αυτα αν εχει λεφτα ....
 
nikosmihalakis είπε:
ρε παιδια μην ειναι καποιο μαγαζι που εκλεισε .. παντως μην ξεχνατε οτι αν μενει ιαπωνια ο τυπος δεν ειναι και τοσο δυσκολονα τα μαζεψει αυτα αν εχει λεφτα ....
Αν έχεις λεφτά, δεν είναι δύσκολο να τα μαζέψεις οπουδήποτε κι αν κατοικείς... ;)
 
Ουπς...ο Kaori!!! Με αυτό τον υπέρ συλλέκτη πίναμε καφέ στο Montpellier στη Γαλλία, αυτός με ώθησε στο χόμπι. Λοιπόν...έχω δει από κοντά τη συλλογή του, είναι όχι απλώς απίστευτη αλλά σίγουρα η μεγαλύτερη, ποιοτικότερη και καλά οργανωμένη συλλογή στην Ευρώπη. Αν θυμάμαι καλά, είχε κάπου στις 1200 διαφορετικές κονσόλες με κουτιά πριν από 4 χρόνια. Να προσθέσω επίσης ότι έχει αλυσίδα καταστημάτων σε όλη τη Γαλλία, τα ρετρό καταστήματά του είναι παράδεισος!!! :eek:
 
ετσι εξηγηται...δεν ειναι κανενας που απλα ξεκινησε σαν χομπι...εδω ο ανθρωπος ειναι επαγγελματιας.
 
Ακριβως ετσι εξηγηται.Η μαγαζι-μαγαζια θα εχεις η θα εχεις πολλα λεφτα για να εχεις τετοια συλογη δεν υπαρχει αλλος τροπος.Παντως και η συλογη σε πολλους μετα απο καποια χρονια γεινεται αιθισμος και θελουν συνεχεια να αγοραζουν.Στην τελικη χρημα να υπαρχει και και ας ειναι καλα η ανθρωποι να τα χαιρονται.
 
οφειλω να ομολογησω παντως οτι εχει απιστευτα πραγματα...οπου και αν κοιταξεις γινεται χαμος...μεχρι και το πιο ασημαντο μηχανημα πιστευω οτι ειναι εξαιρετικα σπανιο για εμας εδω.
 
ΠΩΩΩΩΩΩ φιλε το παλικαρι εχει απιστευτη συλλογη.Μακαρι να ειχα το 10% που εχει αυτος.Τελεια BUNDLES

Παιζει να μην του λειπει κανενα bundle κονσολας απο ολες οσες εχουν βγει στην διεθνη αγορα!!!!!!!ΣΟΥΠΕΡ
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εδώ μέχρι και Κορεάτικο Game Boy έχει...
 
Ωραι πραματα....
 
Πίσω
Μπλουζα