Γιορτάζοντας τα 30 χρόνια του CPC 464 με μιας ώρας video-tribute

Η οθονη του CPC ήταν για χρήση μόνο με τον CPC? Λολ... Να εδώ δίπλα έχω ένα CTM644 με έναν Atari 4096SΤe κι ένα Pong επάνω του...
 
Kαι εγω που εψαχνα εγχρωμο μονιτορ για τον 520STE στον CTM το'χω. :supergrin:


O MP3 να'ναι καλα.
 
MP3? Εκτός κι αν έχεις το γαλλικό με SCART δεν έχει νόημα - απευθείας RGB! Ένα απλό καλώδιο είναι...
 
Δεν ξερω μπερδευτηκα ,ειχα την εντυπωση με RF cable γινεται η δουλεια απο τον STE στην εισοδο κεραιας του MP3;;


Mιλας για καλωδιο rf απο τον STE σε RGB του MP-3 ,εχει εισοδο RGB ο MP3,μου διαφευγει τωρα.
 
Υπάρχουν 2 εκδόσεις του ΜΡ3: η συνήθης έχει απλά είσοδο κεραίας και όντως μπορείς να συνδέσεις οποιοδήποτε μηχάνημα βγάζει RF. Υπάρχει και η γαλλική έκδοση που έχει και SCART οπότε με ένα μετατροπέα χώνεις ό,τι μηχάνημα βγάζει RGB (όπως ο ST) απ'ευθείας από την έξοδο αυτή. Το μειονέκτημα της κεραίας, εννοείται, είναι ότι χάνεις σε ποιότητα - χρησιμοποιείς την 664 σαν τηλεόραση με τα αντίστοιχα θέματα. Όμως, μπορείς με ένα μετατροπέα να δώσεις σήμα κατευθείαν από την έξοδο του μόνιτορ του SΤ, στην οθόνη του CPC. Να το δικό μου setup:


Αν θες πληροφορίες για το καλώδιο πες μου να το ψάξω!
 
Gryzor είπε:
Υπάρχουν 2 εκδόσεις του ΜΡ3: η συνήθης έχει απλά είσοδο κεραίας και όντως μπορείς να συνδέσεις οποιοδήποτε μηχάνημα βγάζει RF. Υπάρχει και η γαλλική έκδοση που έχει και SCART οπότε με ένα μετατροπέα χώνεις ό,τι μηχάνημα βγάζει RGB (όπως ο ST) απ'ευθείας από την έξοδο αυτή. Το μειονέκτημα της κεραίας, εννοείται, είναι ότι χάνεις σε ποιότητα - χρησιμοποιείς την 664 σαν τηλεόραση με τα αντίστοιχα θέματα.Μια χαρα ως εδω.

Όμως, μπορείς με ένα μετατροπέα να δώσεις σήμα κατευθείαν από την έξοδο του μόνιτορ του SΤ, στην οθόνη του CPC. Να το δικό μου setup:



Αν θες πληροφορίες για το καλώδιο πες μου να το ψάξω!
Ναι με ενδιαφερει,αν υπαρχει κατι ετοιμο στειλε ενα link με PM ,να επιστρεψουμε και στου 464 εδω .


Thnx



 
Πίσω
Μπλουζα