Γιώργος Αλκαίος!!! Τι να λέμε...
Κι εγώ λάτρευα και λατρεύω ακόμα τα κομμάτια του. Από το "Τι,τι" που ακουγα μικρός. Το "Δεν πειράζει" μου άρεσε απίστευτα όταν ήμουν 4 ετών, όταν βγήκε δηλαδή. Θυμάμαι το κομμάτι να το ακούμε σε μια μινι "εκδρομή" με τους γονείς μου, στο προσφυγικό σπίτι της γιαγιάς μου στη Δραπετσώνα/στο Κερατσίνι (θα σας γελάσω) και μετά επίσκεψη στο Αβέρωφ!
Τα επόμενα άλμπουμ του τα θυμάμαι πιο χαρακτηριστικά, μιας και πήγαινα ήδη δημοτικό και βρισκόταν στο πηκ της καριέρας του. Μάλιστα, ένα βίντεο κλιπ από το άλμπουμ του "Προ των πυλών", το οποίο δεν το βρίσκω και δε θυμάμαι και ποιο κομμάτι ήταν (το κλιπ είχε περαστικους που τραγουδουσαν το κομματι του Αλκαιου), είχε γυριστεί και κοντά στο σπίτι μου!
Εξαιρετικός και στη συμμετοχή του στη Eurovision! Μπορεί να χάθηκε έκτοτε, αλλά και μόνο που μας έχει χαρίσει τέτοια κομμάτια, αξίζει συγχαρητήρια! Επίσης, είναι θετικό που δεν αναλώνεται και δεν εκμεταλλεύεται το όνομά του και την καριέρα του, όπως κάνουν άλλοι καλλιτέχνες που κοιτούν μόνο την τσέπη τους, βγαζοντας καθε χαζομάρα για τραγουδι.