Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Να'σαι καλά Μαριάννα...D@redevil είπε:Ευχαριστούμε για το tip & το αφιέρωμα! Ε-ΞΑΙ-ΡΕ-ΤΙ-ΚΟ!![]()
nwnta, το τραγούδι είναι το "Σ'αγαπάω" από το δίσκο "Οξυγόνο".nwntas είπε:Μάλιστα, ένα βίντεο κλιπ από το άλμπουμ του "Προ των πυλών", το οποίο δεν το βρίσκω και δε θυμάμαι και ποιο κομμάτι ήταν (το κλιπ είχε περαστικους που τραγουδουσαν το κομματι του Αλκαιου), είχε γυριστεί και κοντά στο σπίτι μου!
Πρέπει να λες το "Σ' αγαπάω"!nwntas είπε:Τα επόμενα άλμπουμ του τα θυμάμαι πιο χαρακτηριστικά, μιας και πήγαινα ήδη δημοτικό και βρισκόταν στο πηκ της καριέρας του. Μάλιστα, ένα βίντεο κλιπ από το άλμπουμ του "Προ των πυλών", το οποίο δεν το βρίσκω και δε θυμάμαι και ποιο κομμάτι ήταν (το κλιπ είχε περαστικους που τραγουδουσαν το κομματι του Αλκαιου), είχε γυριστεί και κοντά στο σπίτι μου!
Σας ευχαριστώ!!! Ναι, αυτό εννοώ!!! Τα πλάνα με τον τύπο από βουλκανιζατέρ και φόρμα εργασίας (π.χ. στο 1:05) είναι αυτά που εννοώ.DINO είπε:nwnta, το τραγούδι είναι το "Σ'αγαπάω" από το δίσκο "Οξυγόνο".![]()
Πρέπει να ήταν και η πρώτη του επιτυχία...johnny19818 είπε:Πραγματικά αγνώριστος στα μικράτα του! Αγαπημένο μου τραγούδι του το "Τι τι".
DINO είπε:Φυσικά γράφτηκα και στο Fan Club του. Έχω φυλάξει όλα τα έντυπα που μου έστειλαν τότε, αλλά και την κάρτα μέλους. Στην πρώτη ευκαιρία, θα τα φωτογραφήσω.