Γνωρίζει κανείς;

  • Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας paulochelao24
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

paulochelao24

Retro Member
Joined
16 Οκτ 2014
Μηνύματα
2.923
Αντιδράσεις
5.072
Δεν ξέρω αν το έχω αναρτήσει στο κατάλληλο thread αλλά έχω απορία για την ηθοποιό Χριστίνα Αυλιανού. Την θυμάμαι παρουσιάστρια κυρίως σε παιδικές εκπομπές την δεκαετία του 80. Παλιά νόμιζα ότι ήταν νηπιαγωγός, δασκάλα κτλ., αλλά ήταν ηθοποιός. Κυρίως στα 70ς και λίγο αρχές 80 είχε παίξει σε κάποιες ταινίες, σειρές κτλ. Τα ίχνη της (όπως βλέπω στην retro db) χάνονται στο 1991 ,32 χρόνια πριν δηλαδή, με μια παιδική εκπομπή στον Αντέννα με συμπαρουσιαστή τον Αργύρη Παυλίδη. Νομίζω εκείνη την χρονιά συμμετείχε και σε μια σειρά. Αλλά αυτή η χρονιά είναι και η τελευταία που βλέπουμε να συμμετέχει ή να παρουσιάζει κάποια εκπομπή κτλ.
Ίσως να άφησε τον χώρο του θεάτρου και του θεάματος γενικά και να ασχολήθηκε με κάτι άλλο,πχ. θεατρική παιδεία σε σχολεία; Ποιός ξέρει...
 
εχω την εντυπωση οτι εχει παιξει σε ταινια το 2015 .επισης απο καποιον ειχα ακουσει κατι για την συμπαθη συναδερφο αλλα δεν θυμαμαι ουτε απο ποιον ,ουτε τι,
θα μου πειτε σας φωτισα τωρα
 
σίγουρα σαν ηθοποιό την θυμάμαι στα "Εξόριστος στην κεντρική λεωφόρο" και "Δράκουλα των Εξαρχείων" του Νίκου Ζερβού, και σε ένα με τον Καλογερόπουλο δεκαετίας 80. Εννοείται τα τελευταία χρόνια τα είδα αυτά τα συγκεκριμένα έργα δεν είχε τύχει πιο παλιά.
 
Μήπως θυμάται κανείς πως ονομαζοταν το "αγαπημένο" γλυκό του "Αλ Μπαντι" του "πατερ φαμιλια" βασει του σεναριου της σειράς: <<Παντρεμένοι με παιδιά>>????????????????
 

Συνημμένα

  • marriedwithchildrendvd1.jpg
    marriedwithchildrendvd1.jpg
    11,2 KB · Προβολές: 1
Μήπως θυμάται κανείς πως ονομαζοταν το "αγαπημένο" γλυκό του "Αλ Μπαντι" του "πατερ φαμιλια" βασει του σεναριου της σειράς: <<Παντρεμένοι με παιδιά>>????????????????
Chuck's Cheese Bowl Cherry Cheesecake is a cheesecake that Al Bundy has claimed to be his most favorite dessert in the world. It is referenced in the Season 5 episode, "Look Who's Barking".
Ρίξε μια ματιά στην πηγή εαν σε καλυπτεί!
 
"

Attack of the super monsters​

Έτος: 1982​

" υπαχουν πληροφορίες που να μαρτυρούν το σύνολο των επεισοδίων της συγκεκριμένης σειριάς που είχαν μεταγλωττίσει;; Γιατι εψαξα και δε βρηκα
 
Τελευταία επεξεργασία:
Τελευταία επεξεργασία:
Ξέρετε ή θυμάστε , ποια εκπομπή στην τηλεόραση του 1970 1980 είχε μουσική στίχων το popcorn ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 
Ευχαριστώ, θα ψάξω να βρω κάτι στο YouTube και θα επανέλθω, ευχαριστώ και πάλι!
 
Πίσω
Μπλουζα