αριαδνη
candy fan
- Αντιδράσεις
- 19.947
Αυτή είναι, τελικά είναι τόσο παλιά με δραχμές, δεν το περίμενα, χίλια ευχαριστώ always δεν θα μάθαινα ποτέ. Μόλις είδα και το αγοράκι που ήταν το ταίρι της.
Πρέπει να ναι πανάκριβες σε κάνα παλαιοπωλειο αν βρεις σε καλή τιμηΕίναι πολύ ωραίες!
Πρέπει να ναι πανάκριβες σε κάνα παλαιοπωλειο αν βρεις σε καλή τιμη
Έχω και εγω αρκετές από αυτές, νομίζω 2008 της έδινε η deagostini, 8,90 ευρώ κάπου τοσο εκείνη την εποχή ειχα μια περιπέτεια υγείας από λάθος γιατρου και πως κατέβαινα στο αγρινιο να της πάρω άστα tzela,τραύμα ψυχικό. Μια μέρα θα βρω το κουράγιο να το διηγηθωΞέρεις ποια σειρά έχω ολόκληρη? Τις 40 κουκλίτσες που αντιστοιχούσαν σε μυθιστορηματικές ηρωίδες όπως την Μαντάμ Μποβαρύ, την Έμμα, την Ευγενία Γκραντέ, την Άννα Καρένινα. Είναι φανταστικές και τις έχω άθικτες.
Όχι καλέ, δεν είναι αυτές που λέω εγώ. Αυτές είναι τελείως διαφορετικές. Κάτσε, τώρα δε μπορώ να στις βγάλω φωτό γιατί φεύγουμε. Το απόγευμα θα κοιτάξω να τις απλώσω και να στις βγάλω φωτογραφία.
Ε μα κατάλαβα, φοβερές ήταν άσε αριστούργηματαΑ, μπράβο! Αυτές λέω! Τι χαρά έκανα κάθε φορά που αγόραζα μία! Τελικά, τις πήρα όλες. Μου άρεσε πολύ να διαβάζω τις πληροφορίες που έδινε το περιοδικό που τις συνόδευε γύρω από τάσεις, υφάσματα, καπέλα, γάντια, γενικά τις λεπτομέρειες του ντυσίματος κάθε εποχής.
Τέλεια, έχεις κάτι πολύ όμορφο, δεν θυμάσαι έτος αγορας;Εγώ έχω την κουκλίτσα με το μπλε φόρεμα και το ψάθινο καπέλο. Ούτε που θυμάμαι που την είχα αγόρασει και ότι ήταν της deagostini. Την είχα πάρει γιατί μου θύμιζε το μικρό σπίτι στο λιβάδι.