εαν θυμαμαι καλα τα δισκακια με τον Γουωλτερ Λαντζ ειναι 15 dvdgiorgos είπε:Τιιι?Κανείς σας δεν μνημονευσε τον Γουντυ τον Τρυποκαρυδο??
Αυριο με τους κηδεμονες σας!
κουκουκουρούκου....απιθανος αυτος ο...ηχος που εβγαζε(πως αλλιως να το πω? γελιο?)
Παραγωγη Γουωλτερ Λαντζ (σε προλαβα Dominion χεχε)
Μα γιατί, φίλτατε; Ο Ουώλτερ Λαντζ ήταν γλυκύτατος άνθρωπος! Εγώ αντιθέτως γοητευόμουν από την ήρεμη ομιλία του και το γελαστό του πρόσωπο. Επίσης λάτρευα τον Γούντυ όταν, ανάμεσα σε δύο επεισόδια, ξετρύπωνε από ένα δέντρο, γελούσε (Χα-χα-χα-ΧΑΑΑ-χα) και μας έλεγε: "Don' go away! I'll be back soon for another cartoon. Ha-ha-ha-HAAA-ha!"Turrican είπε:Απίθανο Cartoon αλλά ο θεός να με συγχωρέσει.......δεν άντεχα τις στιγμές που έβγαινε ο δημιουργός και με καθυστερούσε από το να δω το επόμενο επεισόδιο....
να σαι καλαTurrican είπε:Απίθανο Cartoon αλλά ο θεός να με συγχωρέσει.......δεν άντεχα τις στιγμές που έβγαινε ο δημιουργός και με καθυστερούσε από το να δω το επόμενο επεισόδιο....
κι εμενα μου αρεσε,το ακουμε στα 00:14λεπτα [video=youtube;tuhRhFyu-Bs]BETTY BOOP είπε:το γέλιο του Γούντυ ήταν απίθανο...!
Ο ηθοποιός που έκανε τη φωνή και το γέλιο του Γούντυ ήταν η... σύζυγος του Walter Lantz, δημιουργού του αγαπημένου τρυποκάρυδου. Λέγεται μάλιστα ότι επελέγη ανάμεσα σε πολλά δείγματα, χωρίς ο ίδιος ο Lantz να γνωρίζει ότι επρόκειτο για τη γυναίκα του!katerinak είπε:αξιζουν συγχαρητηρια και στον ηθοποιο που δανειζε εκτος απ τη φωνη του και το χαρακτηριστικο αυτο γελιο στον Γουντυ
ενδιαφερουσα η πληροφορια σου drspiros :thanx2: :thanx2: :thanx2: κι εγω που νομιζα οτι η φωνη και το γελιο του Γουντυ ηταν καποιου αντρα ηθοποιου..drspiros είπε:Ο ηθοποιός που έκανε τη φωνή και το γέλιο του Γούντυ ήταν η... σύζυγος του Walter Lantz, δημιουργού του αγαπημένου τρυποκάρυδου. Λέγεται μάλιστα ότι επελέγη ανάμεσα σε πολλά δείγματα, χωρίς ο ίδιος ο Lantz να γνωρίζει ότι επρόκειτο για τη γυναίκα του!