Γράφατε στο τζην σας;

krios

RetroNuts!
Joined
21 Ιουν 2008
Μηνύματα
1.801
Αντιδράσεις
435
Κάτι που ήταν πολύ στη μόδα στα μέσα της δεκαετίας του 80 ήταν να γράφει κάποιος μια φράση στο τζην του κυρίως στο πάνω μέρος του γονάτου. Τράβαγε το μάτι όσο να ΄ναι μιας και το γράψιμο πάνω στην πάνινη τσάντα είχε γίνει συνηθισμένο. Η δική μου φράση; I HATE YOU (γενικώς και αορίστως μιας και στην εφηβεία η οργή ήταν προς όλες τις κατευθύνσεις) :) Εσείς γράφατε στο τζην σας;
 
Ως γνήσιο ρεμαλ... ε... αναρχικό τέκνο, μπορώ να πω ότι όλα μου τα τζην έφεραν τα εξής χαρακτηριστικά:

α) Ήταν σκισμένα (μου κόστισαν ~= 12 μέρες αποβολή σ' όλο το Λύκειο)

β) Ήταν ζωγραφισμένα (κυρίως είχε ζωγραφιές από το logo των Metallica, κεραυνούς, αστραπές & άπειρες φράσεις στα λατινικά [γούσταρα να παιδεύω τους άλλους και να πρέπει να παραδεχτούν άγνοια και να με ρωτήσουν τι σήμαινε το καθετί!])

γ) Έφεραν επί μονίμου βάσεως μια αλυσίδα πάνω στη ζώνη!....

Να μη σας πω τις λοιπές ενδυματολογικές μου επιλογές, ε?! :D

Επιπλέον, θυμάμαι ότι τα άτομα που συμπαθούσα, τ' άφηνα να γράφουν πάνω στο τζην - έπρεπε να θαυμάσετε γρύλισμα, αν κάποιος φουκαράς από αυτούς που δεν "πήγαινα" ερχόταν να με ρωτήσει, αν μπορεί να υπογράψει!

Η κοινωνικότητα σ' όλο της το μεγαλείο! :D

Πάντως, έχω την εντύπωση ότι κάπου έχω φωτό από ένα τέτοιο τζην, αλλά δε μπορώ να θυμηθώ που!....
 
Δεν έγραψα ποτέ στα τζην μου (ούτε καν στο γύψο όταν έσπασα το χέρι μου!). Μια φορά ζωγράφισα μόνο σε ένα παλιό μου τζην το σήμα των Minnesota Timberwolves pqln6egfczzzkgvyshwoi2ozu.jpg
 
Δεν θυμάμαι να έγραφα, αλλά σίγουρα μερικά τζιν τα έσκισα καθότι μου άρεσε αυτή η μόδα...
 
Kambia είπε:
Μια φορά ζωγράφισα μόνο σε ένα παλιό μου τζην το σήμα των Minnesota Timberwolves
Είμαι έτοιμος να στοιχηματίσω ότι αποκλείεται να υπήρχε ή να υπάρξει άλλο κορίτσι στον πλανήτη που να το έκανε αυτό. Τουλάχιστον χωρίς να μένει στη Minneapolis.
 
Δεν θυμάμαι να γράφαμε στα τζιν μας (πέρα από τις αποκριές οπότε όλη η τάξη ντυνόμασταν "πανκ" σε ένα κρεσέντο πρωτοτυπίας περίπου 10 χρόνια μετά από την εξαφάνιση του τελευταίου). Είτε είχε ξεπεραστεί η μόδα τέλη 80ς αρχές 90ς είτε το περιβάλλον μας παραήταν συντηρητικό (το ένα δεν αποκλείει το άλλο). Στις τσάντες και τα θρανία πάλι γινόταν χαμός από ομάδες (κυρίως) και συγκροτήματα (τα αγοράκια) έως τραγουδιστές (Σάκηηηηηηη) και ηθοποιούς (τα κοριτσάκια) και ασφαλώς καρδούλες, αχ βαχ και αρχικά (ανεξαρτήτως φύλου)
 
Το να γραφεις στο τζιν στα δεικα μου μερη ηταν φλωρια και γιαυτο δεν το εκανα ποτε.Ωσο για τα σκισμενα δεν ειχα τζιν που να μην ηταν σκισμενο :D
 
Φορεσα τζην για πρωτη φορα στη ζωη μου μετα τα 30.

Ανεκαθεν απεχθανομουν αυτο το υφασμα και ο μονος λογος που το φορεσα και το φοραω μερικες φορες ακομα, ειναι οτι εχει την ιδιοτητα να αφαιρει χρονια απο την εξωτερικη εμφανιση. Γι' αυτον και για κανεναν αλλον, το ξεκαθαριζω!

Ακομα και σημερα ομως, καθε φορα που το βαζω πανω μου κατα βαθος το μισω.

Αν φοραγα τζην οταν ημουν εφηβη παντως, ειμαι σιγουρη οτι δε θα το εγραφα με τιποτα.
 
bambinella 100 είπε:
Φορεσα τζην για πρωτη φορα στη ζωη μου μετα τα 30.Ανεκαθεν απεχθανομουν αυτο το υφασμα και ο μονος λογος που το φορεσα και το φοραω μερικες φορες ακομα, ειναι οτι εχει την ιδιοτητα να αφαιρει χρονια απο την εξωτερικη εμφανιση. Γι' αυτον και για κανεναν αλλον, το ξεκαθαριζω!
Γι'αυτό δείχνω ακόμα τόσο νέος??? :animlaugh: :animlaugh:

Ούτε εγώ έγραψα ποτέ πάνω σε τζιν.
 
Είχα ένα παλιό τζιν παντελόνι, το είχα σκίσει και το είχα ''διακοσμήσει'' με συνθήματα από την εποχή των ''παιδιών των λουλουδιών'' για το ανάλογο ντύσιμο στις Απόκριες. Συνθήματα όπως ''sex, drugs and rock 'n' roll'', ''make love, not war'' κοσμούσαν το παντελόνι...Γενκά, δεν μου άρεσε να γράφω στα τζιν, τα διατηρούσα καθαρά και περιποιημένα...(!!!)
 
Το μόνο τζην που έγραψα ήταν σε κάτι απόκριες που έβαλα ονόματα συγκροτημάτων heavy metal όταν ντύθηκα πανκ.
 
Με τίποτα. Ούτε βαψίματα, ούτε σκισίματα. Τα θεωρούσα πολύ " δήθεν " ...
 
Πίσω
Μπλουζα