Γράφοντας ψηφιακό τηλεοπτικό πρόγραμμα με VHS?

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.797
Αντιδράσεις
4.291
Αν εχουμε μια τηλεοραση νεας τεχνολογιας με ενσωματωμενους αποκωδικοποιητες και θελουμε (βιτσια ειναι αυτα) να γραψουμε μια εκπομπη (καλη ωρα τον Τιμοθεο Κωνστα σημερα) σε VHS (ή οποιο αλλο VCR)...κατα ποσο ειναι εφικτο και αν ειναι, ποια η συνδεσμολογια??

Σιγουρα το VCR δεν μπορει να παρει σημα στο RF κατευθειαν διοτι πλεον ειναι ψηφιακο και κωδικοποιημενο.
 
Εξωτερικο αποκωδικοποιητη καπου θα χεις παραπεταμενο κανα crypto,συνδεση με scart του κουτιου με το vcr και θα βρεις το σημα.

Τωρα δεν θυμαμαι καλα αν το vcr σου εχει scart,τα crypto των 20 ευρω εχουν σιγουρα  rf loop through για να βγαινει σημα βαλτο και αυτο στο vcr και σκαναρε αμα βρεις σημα,λογικα θα βρεις.

Σιγουρα το VCR δεν μπορει να παρει σημα στο RF κατευθειαν διοτι πλεον ειναι ψηφιακο και κωδικοποιημενο.
Απο τον αποκωδικοποιητη που λεω θα το κανει αναλογικο και θα το δωσει στο vcr ,δεν μπορει... αφου λειτουργουν τα κουτια αυτα και στις αναλογικες τηλεορασεις.
 
Απο τον αποκωδικοποιητη που λεω θα το κανει αναλογικο και θα το δωσει στο vcr ,δεν μπορει... αφου λειτουργουν τα κουτια αυτα και στις αναλογικες τηλεορασ
Εκτος και αν εχει macrovision, οποτε θα δουλευει στην τηλεοραση αλλα οχι στο video (εφόσον φυσικα εχει video που αναγνωρίζει macrovision).

Υπαρχει μια ακομα περιπτωση, αν η μοντερνα τηλεοραση εχει scart, composite, component ή s-video, μπορει να το χρησιμοποιήσει σαν εξοδο (αν το υποστηρίζει η τηλεόραση). Δεν ειμαι 100% σιγουρος αν χρειαζεται και καποιον adapter

31ppOFUBqWL.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία:
Ή αποκωδικοποιητη με έξοδο RF, δοκίμασα προχθές σε μια αρχαία τηλεόραση χωρίς σκαρτ, μια χαρά σήμα, αλλά επειδή mpeg2 εικόνα γιοκ. Πιστεύω η μόνη λύση φίλε Γουάλη μιας και συνήθως τα βίντεο έχουν μόνο σκαρτ έξοδο.
 
Πίσω
Μπλουζα