* Γ' Λυκείου (4η δέσμη)

PT8

RetroMaNiaC
Joined
6 Αύγ 2008
Μηνύματα
919
Αντιδράσεις
853
Οι του '94 είχαμε την γκαντεμιά να δώσουμε την πρώτη χρονιά τα μπλε Κυπριακά βιβλία και όσοι δεν περάσαμε αντί να δώσουμε το ίδιο, είχαμε να παπαγαλίζουμε το περτικαΛί του Λιανού.

ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ χρόνια, τα έχω διαγράψει από τον εγκέφαλο μου.
 

ermis85

RetroWannaBe
Joined
26 Σεπ 2009
Μηνύματα
47
Αντιδράσεις
0
Στη ιστορια ηταν και ενα ακομα βιβλιο το λεγομενο "κοκκινο" και ενα απο 4 θεματα ηταν απο αυτο.

2 - 3 μηνες πριν τις εξετασεις τα ειχα πει απ εξω τα βιβλια ιστοριας και την κοινονιολογια με διαφορα 15 - 20 μερες μεταξυ τους και τα 3. Απο τοτε δεν ξαναδιαβασα αλλα τα ελεγα απ εξω καθε μερα. Νομιζω πως και σημερα ακομα με 10 μερες διαβασμα θα μπορουσα να γραψω καλα.
 

Spyros_V_S

RetroWannaBe
Joined
9 Μάρ 2012
Μηνύματα
43
Αντιδράσεις
10
Κι εγώ τελείωσα το '94 κι έδωσα πανελλήνιες με τα μπλέ βιβλία της Πολιτικής Οικονομίας, που αν κρίνω απο αυτά που κάναμε μετα στη σχολή σε μικρο/μακρο ήταν αρκετά προσεγμένα και καλογραμμένα. Απο το γκρι βιβλίο της ιστορίας θυμάμαι οτι στο τέλος κάθε κεφαλαίου είχε τις πηγες κι ειχα σκίσει αυτές τις σελίδες για να μου φαίνεται πιο λίγο!!!

Πάντως κι εγώ το είχα παπαγαλίσει απ'έξω και πριν τις εξετάσεις το είχα πει όλο μαζί με τα δυο της πολ.οικ. 2 φορές στη μάνα μου αν θυμάμαι καλά...Κι ενώ το ήξερα νεράκι, την ώρα των εξετάσεων δεν είδα καθόλου το υποερώτημα απο ένα ζητούμενο(!) κι εχασα ένα στρογγυλό 1,25. Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι, δεν υπήρχε περίπτωση να το ξανακάνω, ούτε την παπαγαλία αλλά ουτε και τη διαδικασία των εξετάσεων.

Ακόμα θυμάμαι οτι τις μέρες των εξετάσεων ήταν και το Μουντιάλ της Αμερικής, που παιρναμε μέρος για πρώτη φορά (το γνωστό 4-4-2) και προσπαθούσα να κλέβω λίγο χρόνο για να βλέπω και κανενα παιχνίδι αναμεσα στα διαβάσματα-τη μέρα πρίν γράψουμε πολιτική οικονομία νομίζω οτι παίζαμε με την Αργεντινή.
 

knaison

RetroN00b
Joined
8 Φεβ 2016
Μηνύματα
2
Αντιδράσεις
0
καλημέρα.

Ψάχνω σε pdf το βιβλίο Κοινωνιολογίας της Δ Δέσμης.

Είδα ότι κάποιος εδώ το έχει ανεβάσει.

Δεν μπορώ όμως να βρω link για να το κατεβάσω.

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;
 

Kambia

Retired Admin
Joined
11 Ιαν 2008
Μηνύματα
13.651
Αντιδράσεις
1.276
Λινκ δε θα βρεις για κατέβασμα σε κανένα βιβλίο μέσα στο φόρουμ! Αυτό που είδες να έχει ανέβει είναι απλά μια φωτογραφία του βιβλίου και τίποτα παραπάνω. Επίσης τα βιβλία του οργανισμού υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα!
 
Μπλουζα