Δέκα Χρόνια Μετρό

Με αυτά τα κριτήρια, ευχαρίστως αντάλλαζα το δικό μας αστραφτερό με το δικό τους αποδοτικό.
Δεν έχεις καθόλου άδικο. Σε μέρη που έχεις Μετρό δεν χρειάζεται Ι.Χ. Αλλά έχει σχεδιαστεί και ανάποδα. Ολα τα Δυτικά Προάστια 3 σταθμούς έχουν. Και μιλάμε για ΠΟΛΥ κόσμο.
 
Η διαφορα αναμεσα στα 2 metro δεν ειναι μονο το καθαρο/βρωμικο , τεραστιο/μικρο αλλα στο γεγονος οτι το Παριζιανικο metro εχει τελειωσει ενω το δικο μας ειναι ακομα υπο κατασκευη.
 
...και με τους ρυθμούς που προχωράει η κατασκευή νέων σταθμών, σε άλλα 250 χρόνια θα έχουμε και εμείς 200 σταθμούς σαν το Παρίσι!

Μέχρι τότε οι άλλοι θα έχουν ανακαλύψει την διακτίνιση...

Beam me up Scotty! ;)
 
Με το που είδα περίεργα μαθηματικά σύμβολα στο link, το έβαλα στα πόδια και δεν διάβασα λέξη. :)

Για να το λές πάντως, κάτι θα ξέρεις...
 
Η διακτινηση εμβιου οντος ειναι ομως κατι εντελως διαφορετικο πραγμα
 
το πρόβλημα είναι στην συναρμολόγηση μετα την διακτίνηση...
 
το thread έχει πάρει μια σουρεαλ τροπή... :p
 
φαινοταν απο την αρχη
 
Παντως για το θεμα της βρωμιας που αναφερθηκε, θα ηθελα πολυ να δω πως θα ηταν το συστημα του Αθηναϊκου μετρο σε λιγο καιρο αν δεν υπηρχαν πλεον ενστολοι με τα αυτοματα, και η λειτουργια τους βρισκοταν επι 24ωρου βασεως.

Δεν ξερω τι καθεστως επικρατει στα αλλα ευρωπαϊκα μετρο, αλλα στης Νεας Υορκης, μπορεις να τους πεις παλιους τους σταθμους (αν αναλογιστει κανεις οτι υπαρχουν απο τις αρχες του 1900), αλλα καθαριζονται επιμελως, τα βαγονια αλαζονται σε τακτα χρονικα διαστηματα και ηδη εχουν εγκατασταθει τα νεου τυπου βαγονια που ντρεπεσαι να μπεις μεσα στις γραμμες Ν και W. Περα της ελειψεως κανα δυο σταθμων που να καλυπτουν την βορεια περιοχη του Queens, το μετρο της ΝΥ ειναι ενας πολυ καλος λογος για να μην χρησιμοποιει καποιος αυτοκινητο στην πολη αυτη. Οργανωμενο, λειτουργικοτατο, και με ημερησιο δεικτη επιβατων να ανερχεται στα 6.000.000. Ολα αυτα μοιρασμενα σε 470 σταθμους, διχως παρουσια αστυφυλαξης (περαν απο τυχαιους ελεγχους και απο μεμονωμενα ατομα) και με συνεχη και αδιακοπη λειτουργια 24/7 ακομα και τα σαββατοκυριακα, και διχως ταλαιπωρια του κοσμου σε περιπτωσεις επισκευων.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα