Δείξε μου την συλλογή σου να σου πω ποιός είσαι:P

Οι πιο πολλοι εχετε το Smash Bros Melee ,αξιζει τον κοπο να το κυνηγησει κανεις,ειναι Must have για το Cube;
 
Χμμ...... Εμένα προσωπικά δε μου άρεσε όσο το Mario Kart του GameCube και ως multiplayer επιλογή προτιμούσαμε το Kart παμψηφεί. Δε νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να το παίξει κανείς σήμερα.
 
Γραφικως τουλαχιστον εχει κατι που να ξεχωριζει;
 
To Smash Bros Melee είχε πολύ καλά γραφικά για παιχνίδι του GameCube, αν και ήταν από τις πρώτες σχετικά κυκλοφορίες του. Όπως όμως ανέφερε και ο geo2004 έχει ξεπεραστεί κατά πολύ από το sequel Brawl και δεν στέκεται και πολύ καλά για τα σημερινά standards.

Όσο για το ΜΚ Double Dash ήταν για μένα το χειρότερο Mario Kart παιχνίδι της σειράς, κυρίως λόγω level design, αδιάφορων έως εκνευριστικών μουσικών και μία προχειρότητα σε όλους τους τομείς γενικά.
 
Μιας ομως και το brawl δεν παιζει στο GC - το melee παραμενει must have για τους fans της κονσολας - και δικαιολογει καθε φορα τις υψηλες βαθμολογιες που πηρε.

Οσο για το double dash - ειναι απιστευτο στο διπλο - και μονο η εκδοση για wii το ξεπερναει.
 
Παιδιά όσοι έχετε MK DD και δεν έχετε παίξει διπλό-τριπλό και κυρίως τετραπλό,χάνετε!Το game δεν παίζεται μιλάμε.Πρόσφατα μου είχε χαλάσει το Wii και αναγκαστικά παίζαμε με την παρέα Game cube και DD.Τι γέλιο είχε πέσει,θυμηθήκαμε και τα παλιά :)

Όσο αφορά το Melee πιστεύω ότι είναι το καλύτερο της σειράς καθώς αντικειμενικά ήταν το πιο δύσκολο!Οπότε φίλε Aardvark μην το σκέφτεσαι, αγόρασε το με την πρώτη ευκαιρία.Θα σου πω μόνο ότι ένας παιδικός μου φίλος με τον αδερφό του παίζανε επί 2 χρόνια μέχρι που το τερμάτισαν 100%.Το παιχνίδι έχει πάρα μα πάρα πολλά Mods(το Brawl έχει ακόμα περισσότερα).Και ξανά λέω αγόρασε το θα σου αρέσει :)
 
Καλημερα παιδια. εχω βρει τα Fire Emblem & Dragon Lair 3D σε τελεια κατασταση σφραγισμενα (με ταινια της νορτεκ φυσικα). να τα βαλω στην συλλογη μου; αξιζουν σαν παιχνιδια ή δεν αξιζουν για να ασχοληθεις με αυτα; ευχαριστω. ;)
 
Το Dragon's lair 3D μια χαρα παιχνιδακι ειναι,super.
 
Τελικά το αγόρασες το Super Smash Melee;; Εγώ πάντως ακόμα αυτό παίζω, παρόλο που έχω και το Brawl για το Wii. Έχω ακόμα πολλά να ξεκλειδώσω!! Απίστευτο game και πανέμορφη μουσική!!
 
Αardvark σε ευχαριστω για την απαντηση σου να σαι καλα ;)
 
Game Cube

62874983.jpg





Update :D
 
Τα GameCube παιχνιδια σας!

Τι παιχνιδια εχετε για το GC? Ιδου τα δικα μου...

1. Mario Kart: Double Dash!!

2. Metroid Prime

3. Metrois Prime 2: Echoes

4. Pokemon Colosseum
 
Το Game cube το λατρευω ειναι μια απο της πολυ αγαπημενες μου κονσολες που εχω φαει χιλιαδες ωρες μαζι της και ειχε και παιχνιδαρες.Δεν εχω τα παρα πολλα παιχνιδια αλλα ωσα εχω για μενα ειναι ενα κι'ενα.

1.Metroid prime

2.Metroid prime 2:echoes

3.The legend of zelda:The wind waker

4.Resident evil 4

5.Super smash bros meele

6.Eternal Darkness

7.super mario sunshine

8.F-ZERO GX

9.Beyond good & evil

10.Animal crossing

11.Paper mario the thousand years door

12.star wars rogue galaxy

13.Pikmin

14.pikmin 2

15.Mario party 4

16.Mario party 5

17.Luigi's mansion

18.The legend of zelda collectors edition

19.Mario kart double dash
 
Δεν ειναι μονο για σενα 1 και 1. Ειναι γενικα πολυ καλα παιχνιδια! Πολυ καλη συλλογη μπραβο σου!
 
Πίσω
Μπλουζα