Δεν ηξερες, δεν ρωταγες [Καμπουρης]

xalia

RetroActive
Joined
27 Απρ 2006
Μηνύματα
379
Αντιδράσεις
8
Ρίξτε και μια ματιά στο extra 3 μετά τις 12... χτες είχε μια πετυχημένη εκπομπή με μία trans που έλεγε ότι κερατώνει ένα 46αρι που της τα ακουμπάει με έναν 17χρόνο που κάνει τρομερό sex... τα τηλ που έπαιρναν οι τηλεθεατές ήταν όλα τα λεφτά...
 
@ xalia :

είναι το "ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ, ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ" με τον "δημοσιογράφο"

Φίλλιπο Καμπούρη.

Ένδοξη συνέχεια των σκουπιδοεκπομπών !
 
όχι είχε δύο γυναίκες παρουσιάστριες με μεγάλα @@
 
Κανονικά ο Καμπούρης την παρουσιάζει.

Απλώς επειδή είναι υποψήφιος στις επερχόμενες έκλογές,

απαγορέυεται (βάσει νόμου) να έχει δική του εκπομπή.

Καμιά φορά έρχεται ως "καλεσμένος" (δήθεν), και υποθέτω ότι με το πέρας των εκλογών, θα αναλάβει εκ νέου την εκπομπή.
 
Μαλιστα...υποψηφιος ο Καμπουρης...!

Τα σημαδια κανουν την παρουσια τους...Η Αποκαλυψη ειναι κοντα :D :D :D

Με ποια παραταξη παρακαλω;Μηπως των απανταχου Χ#@!*&%...
 
Shadowdancer2501 είπε:
Μαλιστα...υποψηφιος ο Καμπουρης...!Τα σημαδια κανουν την παρουσια τους...Η Αποκαλυψη ειναι κοντα :D :D :D

Με ποια παραταξη παρακαλω;Μηπως των απανταχου Χ#@!*&%...
Αν και δεν έιναι το κατάλληλο forum για αυτό, SD θα συμφωνήσω με το σκεπτικό σου. Να συμπληρώσω επείσης ότι αν δεν είσαι ηθοποιός, τραγουδιστής, μπασκεμπολίστας ή δημοσιογράφος δεν έχεις την πείρα που χρειάζεται η "θέση".
 
Έχεις δίκιο φίλε shock. Ολόκληρο το βουλευτικό σώμα ζέχνει από showmen και showwomen, από αγράμματους ψευτοδημοσιογράφους, αθλητές, σκυλάδες, ατάλαντους ηθοποιούς και άλλους που είχαν την τύχη να πάιξουν σε καμιά σαπουνόπερα και να γίνουν γνωστοί στο ευρύ κοινό.

Η μεγάλη πλάκα είναι όταν καλούν αυτούς τους τύπους σε καμιά τηλεοπτική εκπομπή και τους ρωτάνε διάφορα!!!!! Οι απαντήσεις που δίνουν είναι όλα τα λεφτά.

Αλλά ας μη γελοιόμαστε. Αυτοί οι τύποι, όσο έχουν την αποδοχή του ευρύτερου κοινού θα είναι όχι απλά καλοδεχούμενοι, αλλά περιζήτητοι στους εκλογικούς συνδυασμούς των μεγάλων κομμάτων. Απλά και μόνο γιατί η μάζα τους ακολουθεί και τους γνωρίζει.

Και να φανταστείς ότι όλοι αυτοί αποφασίζουν για το μέλλον μας. Ρε καλά κάνω και δεν πάω πια για ψήφο.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Από την άλλη δεν είναι μάλλον σωστό για να πολιτευτείς να είσαι απαραίτητα Γιατρός / Δικηγόρος / Μηχανικός και να κατάγεσαι από το ένα ή το άλλο τζάκι πολιτικών.

Πιστεύω ότι στο υπουργείο πολιτισμού, χωράει σαν πολιτικός ένας μορφωμένος ηθοποιός και στο αντίστοιχο του αθλητισμού σαφώς θα πρέπει να έχει και αθλητές που ξέρουν τα προβλήματα και τις ανάγκες. Παρομοίως γιατί να μην είναι στο αντίστοιχο γεωργίας κάποιοι μορφωμένοι αγρότες (ναι υπάρχουν και τέτοιοι) αλλά και στο ναυτηλίας - άνθρωποι που εργάζονται στον κλάδο αυτό.

Αυτά, άλλωστε, είδαμε προκοπή τόσα χρόνια με τους μεγαλογιατρούς και μεγαλοδικηγόρους κ.λπ. τί χειρότερο μπορεί να συμβεί εν τέλει. Να έχουμε πάλι Δήμαρχο που δεν ζει στην πόλη που πολιτεύεται για παράδειγμα;
 
Παιδια,δεν εννοουσα καμια ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ παραταξη.Ενα ειναι το σιγουρο...

ορισμενοι θιασωτες του αληθινου trash-tv (βλ. κεντρικα δελτια,βαρυγδουπα talkshows οπου οι δημοσιογραφοι και οι καλεσμενοι μιλανε στον ενικο και αναφερονται με τα μικρα τους ονοματα),εχουν στοχο να μας κανουν να βιωνουμε μια trash ζωη...
 
pooky(1) είπε:
Και να φανταστείς ότι όλοι αυτοί αποφασίζουν για το μέλλον μας. Ρε καλά κάνω και δεν πάω πια για ψήφο.
Αν και το έχω σκίσει λίγο το thread, να σου πω μόνο ότι το εκλογικό μας σύστημα είναι ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΕΤΣΙ ώστε η "μη ψήφος" σου να προσμετράει στο προπορευόμενο κόμα.

ΔΕΝ σου λέω τι να κάνεις (ακόμα δεν έχω αποφασίσει για μένα), αλλά το δίλημα είναι να τους βοηθήσω μην πηγαίνοντας να ψηφήσω ή να παίξω το παιχνίδι τους και να τους χτυπήσω ΜΕ ΑΥΤΟ.

Η συζήτηση γίνεται πολιτική και χαλάω το thread. Και κάτι ωραίο έτσι για να γελάσετε.

Ο πατέρας μου τελείωσε την κλασσική σχολή "Ωχβρεαδερφέ" όπου σαν καλός μαθητής έχει μάθει πολύ καλά το ρητό "Ετσι είναι τα πράγματα και δεν αλλάζουν". Συζητώντας μαζί του αν θα με ψήφιζε αν δήλωνα συμμετοχή για δημοτικός σύμβουλος μου (ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ, απλά ήθελα να δω πως σκέφτεται) απάντησε ΟΧΙ.

Η απάντηση του ίσως σας shockάρει αλλά είναι αντιπροσωπευτική του μέσου πολίτη.

"Επειδή κυνηγάω τους γείτονες και αυτόν να μην παρκάρουν πάνω στα πεζοδρόμια, και εκείνος θέλει την ευκολία του."

Δεν τον ενδιαφέρει η ποιότητα ζωής αλλά να τελειώσει η μέρα, να κοιμηθεί και να έρθει η επόμενη. θα γκρινιάξει που θα δε την ασχήμια μας σε "δελτία ειδήσεων" -αν λέγονται έτσι αυτά τα αίσχη- αλλά μέχρι εκεί. Οταν ζητάω από τους γείτονες να πάμε στον Δήμο να παραπονεθούμε για ένα πρόβλημα που έχουμε με την περισυλογή των σκουπιδιών, ο ένας δε μπορεί ό άλλος θα σκεφτεί το τομάρι του και πάει λέγοντας.

ambu_dare είπε:
Πιστεύω ότι στο υπουργείο πολιτισμού, χωράει σαν πολιτικός ένας μορφωμένος ηθοποιός και στο αντίστοιχο του αθλητισμού σαφώς θα πρέπει να έχει και αθλητές που ξέρουν τα προβλήματα και τις ανάγκες. Παρομοίως γιατί να μην είναι στο αντίστοιχο γεωργίας κάποιοι μορφωμένοι αγρότες (ναι υπάρχουν και τέτοιοι) αλλά και στο ναυτηλίας - άνθρωποι που εργάζονται στον κλάδο αυτό.
Ambu τον καλύτερο αθλητή του basket να βάλεις υπουργό αθλητισμού δεν συμαίνει ότι θα κάνει σωστά τη δουλειά. Χρειάζονται άλλα προσόντα δοιηκιτικά, να μπορείς να τα φέρνεις πέρα με ανθρώπους, νούμερα και να είσαι πάνω από όλα ακέραιος.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Συμφωνω με τον shock - ναι ακουγεται καλο να μπαινουν σε ποστα ανθρωποι που γνωριζουν το προβλημα απο μεσα - αλλα αυτο δεν σημαινει με ΤΙΠΟΤΑ οτι θα καταφερουν να κανουν κατι - αλλου ειναι το ζουμι.
 
Αμαν τι χάνετε όσοι κοιμάστε νωρίς!

“είμαι gay. Ζητώ γυναίκα για το παιδί μου.” από την εκπομπή “δεν ήξερες δε ρώταγες”

ο κύριος Σταυρόπουλος (τον ξέρει η μάνα του) φοράει μία περούκα και ψάχνει μάνα για το παιδί του... πολλές υποψήφιες για το παιδί του για τα καταπληκτικά του γονίδια του!!!
 
Έχω να προσθέσω τον εξής προβληματισμό μου και μόνον αυτό:Πώς μπορούμε να μιλάμε για δημοκρατία, όταν μέσα στους χώρους των πανεπιστημίων που υποτίθεται πως ισχύει το πανεπιστημιακό άσυλο (δηλαδή απαγόρευση επέμβασης της δημόσιας δύναμης στους χώρους αυτούς, χωρίς την πρόσκληση ή άδεια του αρμοδίου οργάνου των ΑΕΙ) το αρμόδιο όργανο να είναι έμμεσα εκλεγμένο από τη δημόσια δύναμη-δηλαδή το κράτος;Δηλαδή όταν οι ίδιες οι παρατάξεις έχουν παρεισφρήσει στο χώρο του πανεπιστημίου όπου και μόνο η φοιτητική σου ιδιότητα αρκεί για να σε αντιπροσωπεύσει, πως είναι δυνατόν να μιλάμε για ελεύθερη σκέψη; Βλέπω νέους ανθρώπους με παρωχημένες αντιλήψεις, όπως οι παππούδες μας να βγαίνουν μπροστά και αντί να διεκδικούν κάτι καλύτερο για τις σπουδές τους να ενδιαφέρονται μονάχα για την επικράτηση της παράταξης τους, μέσα από πάρτυ, συγκεντρώσεις με καλεσμένους πολιτικούς και γενικότερα οτιδήποτε άλλο εκτός από "ψωμί-παιδεία-ελευθερία";Αυτό και μόνο δίνει την πραγματική εικόνα της κοινωνίας μας σήμερα, και μας προϊδεάζει για το αύριο. Η πολιτική από μόνη της είναι η κατάργηση της ελεύθερης σκέψης...
 
Φιλεναδα απο την στιγμη που τα κομματικα μπηκαν στο

πανεπιστημιο και στις σχολες ολα πηγαν στραφι!!!!

Ακομη ενα μεγαλο λαθος το οποιο ειναι καταστροφικο και

το κρατος το αφηνει(Εγκλημα)Τι δουλεια εχουν τα κομματικα

στα πανεπιστημια μου λες??Σε τι βοηθαει αυτο??
 
Αυτό ακριβώς φωνάζω και εγώ τόσα χρόνια! Τι δουλειά έχουν οι παρατάξεις στα πανεπιστήμια; Η φοιτητική ιδιότητα είναι ανώτερη της πολιτικής μέσα σε ένα χώρο όπου ό,τι και αν πιστεύεις, ό,τι και αν υποστηρίζεις έχεις κάθε δικαίωμα να ακουστείς και να διεκδικήσεις ένα καλύτερο επίπεδο εκπαίδευσης και διαβίωσης όχι μόνο για σένα αλλά για όλους.Συμφωνώ akmakas εγκληματική πράξη χωρίς κανένα άλλοθι.
 
Τα κόμματα, για να διατηρήσουν την ιδιότυπη δικτατωρία τους, έχουν εισχωρήσει παντού ως παράσιτα, διαλύοντας τα πάντα. Συνδικαλισμό, παιδεία, ένοπλες δυνάμεις !

Πάντως για να είμαστε δίκαιοι, έχουμε αυτό ακριβώς που μας αξίζει !

Αυτό δεν είναι εξάλου και το νόημα της δημοκρατίας ;

Να διασφαλίζει ότι δεν θα κυβερνηθείς, από κάποιον που δεν σου αξίζει !

Όσο για το "άσυλο", πετυχαίνει ακριβώς το αντίθετο από αυτό που νομίζουμε : Εξασφαλίζει ότι αν δεν είσαι αρεστός στους παρακρατικούς κουκουλοφόρους, σε περιμένουν μολότωφ και καδρόνια, μέσα στο πανεπιστήμιο ! Επίσης δημιουργεί ένα καθεστώς, βάσει του οποίου τα όποια ζητήματα προκύπτουν, λύνονται βαιαίως (αν όχι ενόπλως) από μια σταλινικού-τύπου μειοψηφία (σχεδόν αποκλειστικά εξω-πανεπιστημιακή) που αποφασίζει και διατάσει, κρατόντας ρόπαλα και μολότωφ !
 
exetlaios είπε:
Πάντως για να είμαστε δίκαιοι, έχουμε αυτό ακριβώς που μας αξίζει !

Αυτό δεν είναι εξάλου και το νόημα της δημοκρατίας ;
Οχι ακριβώς. Αν εγώ ανεβάζω στο μηχανάκι τα παιδιά μου και κυκλοφορώ χωρίς κράνος (όπως κάνει η μισή Ελλάδα δηλαδή), όταν μεγαλώσουν θα κάνουν τα ίδια γιατί είναι το μόνο που γνωρίζουν. Αν δεν έχουν το μικρόβιο να ψαχτούν να δουν το καλύτερο και να προσπαθήσουν να βελτιωθούν θα ακολουθήσουν τον όχλο. Αν τα παιδιά μου μεγαλώναν στο Βέλγιο και ερχόντουσαν στην Ελλάδα θα τους φαινόταν το λιγότερο περίεργη η εικόνα ενός αναβάτη χωρίς προστατευτικό εξοπλισμό.

Παράδειγμα 2. ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ. Για να μην αρχίσω τα κ@ντήλι@ τώρα αυτό είναι ένα ωραίο κολπάκι που σκαρφίστηκαν κάποιοι για να δώσουν μεγάλα νούμερα στους μεγάλους (βασικά στο πιο μεγάλο). ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ.

Παράδειγμα 3. Πλύση εγκεφάλου. Τα μικρά κόμματα είναι ΜΙΚΡΑ και δε μπορούν να διαχειριστούν ένα κράτος.

Παράδειγμα 4. Πόσες φορές έχεις δει στην τηλεόραση κάποιο από τα "μικρά" κόμματα σε κάποιο panel να αναλύει τις απόψεις του;

Παράδειγμα 6. Εχεις δει τα λεφτά που μοιράζονται τα κομματα σύμφωνα με τα μεγέθη τους. Αν βρω το απόκομμα από την εφημερίδα της κυβέρνησης θα το ανεβάσω να πάθεις.

Παράδειγμα 6. Πόσες φορές έχεις δει κάποιον να διαβάζει εφημερίδα την Κυριακή που να μην έχει ένα πάγκο διαφημιστικά μέσα και να μην είναι του Λαμπράκη/Μπόμπολα.

Παράδειγμα 6.Πόσες φορές έχεις δει στην τηλεόραση εκπομπές βελτίωσης της διαβίωσης μας. Καθημερινά σποτάκια για το πως βάζουμε τα παιδιά στο αυτοκίνητο. Καθημερινά σποτ για την βία στο σπίτι, το ακύνδυνο όπως λένε πολλοί ξύλο στον ποπό. Καθημερινές εκπομπές που αφορούν τα δικαιώματα μας ως πολίτες και καταναλωτές χωρίς δραματοποιήσεις και "αυτιάδες". Χωρίς το target group να είναι οι 60+. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ όμως να γίνει πλύση εγκεφάλου. Όχι μια και έξω και σε 5 χρόνια πάλι.

Μπορώ να σου αραδιάζω παραδείγματα μέχρι να σκάσει η mysql του AEON, η ουσία είναι όμως ότι μας έχουν κάνει έτσι ώστε να πιστέυουμε ότι καλύτεροα δεν γίνεται. Ζούμε στον παράδεισο. Πόσες φορές έχω ακούσει να σνομπάρουν τις Ευρωπαικές χώρες με τις κλασσικές ατάκες. "Δεν έχουν τον ήλιο μας", "22:00 έχουν κλείσει όλα, δεν βρίσκεις να φας".

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ. Αξίζουμε κάτι καλύτερο το μόνο που χρειάζεται είναι να το διεκδικήσουμε.
 
@ shock :

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με όσα είπες !
 
Η κομματική μηχανή είναι παρούσα απλά για να υποτιμίσει και να μαζοποιήσει την νεανική σκέψη. Τα φοιτητικά χρόνια αποτελούν για τον οποιονδήποτε τα κατεξοχήν χρόνια αμφισβήτισης και γενικότερου εσωτερικού "ψαξίματος".

Λέτε οι πολιτικοί να άφηναν ελέυθερη τη σκέψη να ακμάσει και να θριαμβεύσει; Που ζείτε παιδιά; Ισχύει και εδώ το "διαίρει κα βασίλευε". Πάρε από την μια πλευρά κομματικές παρατάξεις φοιτητάκο για να έχεις κάπου να εκτονώσεις την αμφισβήτησή σου, πάρε και από την άλλη ποδοσφαιρικές ομάδες για να εκτονώσεις και την διαφορετικότητά σου, ζήσε το παραμύθι και γίνε πρόβατο. Τελεία και παύλα.
 
Απ'ότι βλέπω οι απόψεις μας συγκλίνουν απόλυτα και γι'αυτό το λόγο δεν βρίσκω καμία άλλη λύση εκτός από το να κατεβούμε με το κόμμα μας που θα λέγεται greek retro maniac reformers (ίσως transformers που είναι και πιο retro;) )και να τους αλλάξουμε τα pixel!!! Με τον ΑΕΟΝ για πρόεδρο ποιός μας πιάνει!!! :D
 
Πίσω
Μπλουζα