Δεν με πανε και ειναι "κριμα"

Chris27

RetroN00b
Joined
25 Φεβ 2014
Μηνύματα
827
Αντιδράσεις
990
... αλλα ουτε και τα παω. Ενω με τα πισακια, εχω τρελα, να ψαχνω, να παιδευομαι, να μαστορευω κτλ, με τα κουνιστα δεν τα πηγα πουε καλα. Οταν ταξειδευα, οκ φροντιζα ναχω δυνατο κινητο, για να μπορω να μηλω με το σπιτι μου. Πριν λιγους μηνες ειχα ενα alkatel των 25Ε (μια χαρα εκανα δουλεια μου). Πηρα προσφατα ενα redmi 10c, επιδει με κοροιδευε η κοινωνια ολη, που ειχα μεινει πισω (παιδια, εγκονια, φιλοι, γειτωνες κτλ κτλ). Κι ετσι αναβαθμιστηκα.
Το τηλεφωνο μια χαρα ειναι ενα κινητο κομπιουτερ στην τσεπη μου. Αλλα κι εγω μια χαρα ειμαι με τα πισακια μου και μια χαρα κανω τις δουλειες μου.
Χριση του κινητου μου, εχω καμια 25αρια ονοματα/αρ. τηλ στην μνημη, αντε και αφμ, αμμα, αμκα, αρ ταυτοτητας για; να μην κουβαλαω ατζεντα. περνω καμια 10αρια τηλ το μηνα, αντε να με παρουν αλλα 10 κι αυτο ειναι ολο.
Εκεινο που θελω, μιας κι εχει καμερα να να φωτογραφιζω καμια καρτουλα καμια ψυκτρα και να την περναω στο κομπιουτερ μου με καλωδιο. Τρεις μηνες παιδευομαι τωρα δεεεεεεεεν. Πηγα στους nova, πηγα σε κινητομαστορες, μαγισες και χαρτοριστες, δεεεεεν. Μου λενε το ενα το αλλο ακρη δεν εχω βγαλει. Ουτε ενδειξη "μεταφορα αρχειων " βρισκω.
Υπαρχει κανενας απλος τροπος για να μεταφερω φωτογραφιες?
 
Σε windows 10-11 αν συνδέσεις το smartphone με το καλώδιο usb στο pc και αποδεχτείς την σύνδεση στην ειδοποίηση που θα σου βγάλει στην οθόνη του smartphone, θα μπορείς να δεις τα αρχεία (εικόνες) μέσω από φάκελο των windows.
 
Όταν κάνεις αυτό που γράφει ο telonio με την σύνδεση μέσω καλωδίου usb κοίταξε στην οθόνη του smartphone σου καθώς σου αναγράφει ένα μήνυμα για το πως θες να χρησιμοποιηθεί η συσκευή στη διασύνδεση με τον υπολογιστή, δηλαδή σε ρωτάει αν θες να την χρησιμοποιήσεις μόνο για φόρτιση μέσω του usb στο pc ή ως συσκευή για μεταφοράς αρχείων απο/και προς τον υπολογιστή και την συσκευή σου. Εσύ εκεί να επιλέγεις να χρησιμοποιήσετε ως συσκευή μεταφοράς αρχείων.
 
Υπαρχει κανενας απλος τροπος για να μεταφερω φωτογραφιες?

Εγκαθιστάς την εφαρμογή google drive και τις ανεβάζεις κατευθείαν εκεί από τη gallery χωρίς καλώδια. Μπαίνεις στο google drive από το pc και τις κατεβάζεις όποτε θέλεις.
 
Κάποτε αρκούσε να συνδέσεις τα ψιψιψινια με τα κοκοψόψαρα και η δουλεία τέλειωνε. :anim_roll:
Αν χρησιμοποιείς android δοκίμασε το MyPhoneExplorer και πιστεύω πως θα σου λύσει τα χέρια.
 
Λοιπον πρωτα απο ολα σας μερσω για την αμεση ανταποκριση.
Ο υπολογιστης βλεπει το κινητο. Μεχρι και εικονακι εβαλα στην οθονη για να το καλοπιασω. Μπαινοντας στο κινητο εισπρατω το μυνημα "this folder is empty". Οταν συνδεω το κινητο στον υπολογιστη, αρχιζει αμεσως η φορτιση, χωρις καποιο μυνημα επιλογης της συσκευης.
Προς το παρον με google drive την παλευω. Αν και θελω το wifi στο ρουτερ κλειστο. Αλλα ειναι σαν να θελω να παω απο Παιανια-Αθηνα, μεσω Λαυριου.
Το σαιτ του Φραντς, δεν μου χτυπισε και καλα στο ματι, το πρωτο πραγμα που ειδα, ο λογαριασμος τραπεζης και οδηγιοες για donate. Βy Pass, εγω!
 
Πήγαινε στο μενού με τις Ρυθμίσεις του κινητού και πάτα εκεί που γράφει σύστημα και μετά κάνε expand εκεί που λέει Συνθέτες Ρυθμίσεις μέχρι να δεις το Επαναφορά επιλογών. Εκεί πάτα το Επαναφορά Προτιμήσεων (για να σου επαναφέρει το κινητό σε default επιλογές, μην φοβάσαι δεν σβήνει τίποτα απλά επαναφέρει τις ρυθμίσεις που έχεις κάνει σε κάποια μενού. Κάνε επανεκκίνηση το κινητό και σύνδεσε το με το usb και δες αν σου βγάζει τίποτα κάποιο παραθυράκι στο κινητό για να επιλέξεις τι είδους usb σύνδεση θέλεις.
 
Εγκαθιστάς την εφαρμογή google drive και τις ανεβάζεις κατευθείαν εκεί από τη gallery χωρίς καλώδια. Μπαίνεις στο google drive από το pc και τις κατεβάζεις όποτε θέλεις.
Το drive κυρίως αλλά και Dropbox τελευταία χρησιμοποιώ, είναι εύκολη υπόθεση (μέσω Λαυρίου). :lol:
 
Εδώ δείχνει ότι βγάζει μήνυμα στο κινητό! (Για αυτό σου έγραψα να κάνεις αυτό μήπως καταλάθος την πρώτη φορά που το συνδεσες πάτησες κάποιο ✓ να δέχεται την σύνδεση με το κινητό μέσω usb πάντα για φόρτιση).


>>> Τεσπά βρήκα και το παρακάτω που νομίζω θα σου λύσει το πρόβλημα στο Redmi:




Στην Περιγραφή του παραπάνω βίντεο στο ΥΤ γράφει αναλυτικά τα βήματα που πρέπει να κάνεις:

Turn ON USB Debugging on xiaomi & redmi Android Phones Using miui


STEP BY STEP GUIDE

-To enable USB debugging on Xiaomi and Redmi phones running MIUI:

Go to "Settings"
Tap on "About phone"
Find and tap on "Software information"
Locate and tap on "MIUI version" multiple times until "You are now a developer" message appears
Go back to "Settings"
Scroll down and find additional options and select "Developer options" from there.
Toggle "Developer options" on
Find and enable "USB debugging" option
Note: The exact steps may vary slightly based on the MIUI version installed on the device.


- Εάν δεν είναι ON αυτή η ρύθμιση δεν μπορείς να συνδεθείς με τον υπολογιστή πάρα μόνο για φόρτιση του κινητού. Το ενεργοποιεις όπως δείχνει το βίντεο λογικά λύθηκε το πρόβλημα. :)
 
Τελευταία επεξεργασία:
Και παλι ευχαριστω για τον κοπο σας, ρε παιδια. Θα τσεκαρω βημα βημα οσα μου λετε και θα βρω ακρη. Δεν μπορει, καποτε ημουν ο φονευς των ιων μεσα πο τον φακελο των γουιντοους, και το τηλεφωνακι θα μου την βγει? Απλα δεν τα χωνεψα και δεν με χονεψανε απο την αρχη αυτα τα μηχανακια. Βλεπω παρεες παιδιων που εχουν παει για καφε κι αντι να μηλανε μεταξυ τους, παιζουν με τα κινητα και μου γυρνανε τ" αντερα. Μου ετυχε κι εμενα, την περασμενη εβδομαδα πηγαμε για καφε με την κουνιαδα μου και καποια στιγμη, αρχισε το κλατσα κλουτσα με το κινητο, 55 χρονονε γεροντοτετοια, γιαγια εννοω και μου θελει νταλαβερια με κινητα. Αν θελετε το πιστευεται μετα απο 10 λεπτα σηκωθηκα κι εφυγα και δεν το πηρε χαμπαρι. Με εβρισε βεβαια αργοτερα τηλεφωνικα (εδω οκ χρισημο το κινητο). Ελπιζω να μην χαλασουμε τις σχεσεις μας, γιατι εκτος απο το κινητοκουσουρι που εχει ειναι καλη κοπελα.
 
Απλα δεν τα χωνεψα και δεν με χονεψανε απο την αρχη αυτα τα μηχανακια. Βλεπω παρεες παιδιων που εχουν παει για καφε κι αντι να μηλανε μεταξυ τους, παιζουν με τα κινητα και μου γυρνανε τ" αντερα
Δεν είναι ο μόνος Chris να ξέρεις. Δεν έχω smartphone. Και όσα έτυχε να περάσουν από τα χέρια μου, είτε τα έδωσα στα παιδιά μου, είτε βρίσκονται πεταμένα σε κάποιο ντουλάπι. Έχω υπολογιστή από τις αρχές των 80s. Οθόνη και πληκτρολόγιο. Αυτό ξέρω, έτσι συνεχίζω. Είναι τεχνικό για μένα το πρόβλημα. Δυστυχώς, όσο και να προσπάθησα, συνειδητοποίησα πως αδυνατώ να χαϊδεύω μικρά ζωγραφισμένα κουμπάκια πάνω σε μια μικρή οθόνη. Και όταν βγω για καφέ, είναι πιθανό να μην έχω ούτε το εμβληματικό μου κινητό μαζί. Αλλά αν το έχω, θα είναι στο αθόρυβο.
 
Eνταξει παντα το περνω μαζυ μου, εχει και θηκη με τσεπουλες, χρηματα, ταυτοτητα καρτες. Ειναι για ωρα αναγκης, να επικοινωνισει καποιος που με ψαχνει, να φωναξω να με μαζεψουνε αν μεινω καπου με το αυτοκινητο. Αλλα εχω την οθοναρα μου, στο πισι μου. με την περιληπτικη περιληψη θα ασχολουμαι? Κι αν βγω με τον φιλο μου, την κοπελα μου, την οποια παρεα τεσπα, θα βγω για να απολαυσω την συντροφια του/της, οχι να καθομαστε σε διπλανες καρεκλες και να επικοινωνουμε με sms. Kαι δεν κανω πλακα, συμβαινει μεταξυ νεολεων.
Ασε το αλλο! Ακουνε λεει μουσικη απο τα κινητα. Δεν το πιστευω με τιποτα. Θα ακουσεις τωρα αυτο το κρυσταλλο Μπαρμπρα να λεει "I'm a woman in love" απο κινητο? Αμαρτημα μεγαλο! Ντρεπομαι και στο κομπιουτερ, οχι σε κινητο. Μονο απο τις ηχειαρες μου με μεταξοτο θολο τουιτερ, κατεργασμενο χασαποχαρτο μιντ και κεβλαρ γουφερ.
Ναι το ξερω, σας εχω πει οτι θεροπευτικα, αλλα αυτες οι ασθενιες, αφηνουν παντα κουσουρια
 
Επίσης υπάρχουν και εφαρμογές file manager στο google store, όπου αν έχεις συνδέσει το PC σου και το κινητό στο ίδιο LAN ( το κινητό μέσω του wifi AP του router σου ) , μπορείς να στείλεις/λάβεις αρχεία από/προς το κινητό μέσω windows networking (SMB) .. πχ αυτή η εφαρμογή.
 
Πίσω
Μπλουζα