Vetusomaru
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 160
Έχω ένα iPod Video 80GB κι αρκετές φορές είχα το πρόβλημα να μην μπορώ να δω την playlist μου στην συσκευή. Συνήθως το πρόβλημα λυνόταν όταν σύνδεα την συσκευή στον Η/Υ, άνοιγα το iTunes όπου εμφανιζόταν κανονικά η playlist, έκλεινα μετά το iTunes, έκανα ασφαλής αποσύνδεση της συσκευής και έτσι μπορούσα επίτελους να ξαναδώ την playlist μου.
Τώρα δυστυχώς το πρόβλημα δεν λύνεται ούτε με την παραπάνω διαδικασία. Ακολουθώντας συμβουλές από ήδη υπάρχων threads σε άλλα forums έκανα reset τις ρυθμίσεις του iPod, του έκανα reboot πατώντας το κεντρικό κουμπί και το κουμπί menu και μετά επέλεγα το Apple OS, έκανα έλεγχο για ενημέρωση του iTunes αλλά για κάποιο λόγο μου έβγαζε σφάλμα,
δοκίμασα να εγκαταστήσω χειροκίνητα την τελευταία έκδοση του iTunes αλλά μετά μου έβγαινε το install window στα ιαπωνικά και δεν μπορούσα πάλι να κάνω install...
Καμιά ιδέα για το τι πρέπει να κάνω; Έχω φτάσει στο αμήν.
Τώρα δυστυχώς το πρόβλημα δεν λύνεται ούτε με την παραπάνω διαδικασία. Ακολουθώντας συμβουλές από ήδη υπάρχων threads σε άλλα forums έκανα reset τις ρυθμίσεις του iPod, του έκανα reboot πατώντας το κεντρικό κουμπί και το κουμπί menu και μετά επέλεγα το Apple OS, έκανα έλεγχο για ενημέρωση του iTunes αλλά για κάποιο λόγο μου έβγαζε σφάλμα,

δοκίμασα να εγκαταστήσω χειροκίνητα την τελευταία έκδοση του iTunes αλλά μετά μου έβγαινε το install window στα ιαπωνικά και δεν μπορούσα πάλι να κάνω install...

Καμιά ιδέα για το τι πρέπει να κάνω; Έχω φτάσει στο αμήν.