• Αγαπητά μέλη: Για λόγους ασφαλείας, τα παλιά σας user passwords έχουν καταργηθεί. Πατήστε εδώ για password reset ώστε να ορίσετε νέο συνθηματικό. Μη ξεχάσετε να ελέγξετε τον spam folder σας για το email που θα παραλάβετε. Aν πιστεύετε ότι έχετε εγγραφεί με email address που έχει καταργηθεί, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@retromaniax.gr για να αποκαταστήσουμε το πρόβλημα.

Δεν μπορώ να δώ τα περιεχόμενα των virtual drives - WinUAE

Gryzor

Human RetroDatabase
Joined
8 Ιαν 2006
Μηνύματα
2.761
Αντιδράσεις
23
Καλησπέρα αδέρφια!

Προσπαθώ να στήσω το Classic Workbench στο πισί μου προκειμένου να στήσω την 1200 μου. Χρειάζομαι να κάνω mount ένα directory του σκληρού του PC μου στον WinUAE, αλλά ό,τι και να κάνω, παρ'ότι εμφανίζεται στο WB δεν μου δείχνει περιεχόμενα - ΚΑΘΟΛΟΥ, ΤΙΠΟΤΑ!

Το ίδιο και στο γραφείο και στο σπίτι... Ρε παιδιά πείτε μου τί να κάνω για να γλιτώσω τα μαλλιά μου γιατί στο τσακ είμαι να τα βγάλω τρίχα τρίχα...
 

alkis21

ΚickOff World Champ 2013
Joined
16 Οκτ 2008
Μηνύματα
2.595
Αντιδράσεις
110
Όταν λες δεν σου δείχνει περιεχόμενα, εννοείς ανοίγοντας το εικονίδιο του σκληρού σου στο Workbench ή από το Shell; Αν εννοείς το πρώτο, δοκίμασε αφού επιλέξεις το ανοιχτό παράθυρο να πας με δεξί κλικ στο μενού Windows->Show->All Files.
 

Plink

RetroMasteR
Joined
26 Απρ 2007
Μηνύματα
1.300
Αντιδράσεις
4
alkis21 είπε:
Όταν λες δεν σου δείχνει περιεχόμενα, εννοείς ανοίγοντας το εικονίδιο του σκληρού σου στο Workbench ή από το Shell; Αν εννοείς το πρώτο, δοκίμασε αφού επιλέξεις το ανοιχτό παράθυρο να πας με δεξί κλικ στο μενού Windows->Show->All Files.
χαχαχαχαχαχαχα

Στο' λεγα Gryzor ότι θα ήταν καμιά χαζομάρα!!!!

Δεν το σκέφτηκα καθόλου εγώ πριν που με ρωτούσες....

99,99% είναι αυτό που λέει ο Alkis ;)
 

spyros_s

Human RetroDatabase
Joined
27 Ιαν 2008
Μηνύματα
2.869
Αντιδράσεις
79
Γέλα εσύ αλλά ότανχθές άνοιξα την αμιγκα για να βάλω την 1230...είχα ξεχάσει το μενού που μου είχες πει. Για ένα πεντάλεπτο νόμιζα ότι είχα σβήσει το wdhload...
 

Gryzor

Human RetroDatabase
Joined
8 Ιαν 2006
Μηνύματα
2.761
Αντιδράσεις
23
Εr..... umm..... τί να πω, τελικά τα μαλλιά μου τα τράβηξα. Πω, πω σκουριά....

Ευχαριστώ :)
 

Other_Reality

RetroNuts!
Joined
23 Ιον 2006
Μηνύματα
2.045
Αντιδράσεις
51
Εγώ πάντως το ρημάδι το Classic ποτέ δέν κατάφερα να το βάλω στην 4000. Και αυτό γιατί έχω SCSI σκληρό και δέν μπορώ να τον βάλω στο PC, ενώ με τις δισκέτες και τα CD πάντα στο τέλος μου τα χαλάει αυτό το System.zip Άμα σου δουλέψει πάντως Gryzor, πές μας και στέίλε καμμια screenshot ! To Full θα βάλεις ?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

Rygar

Apple Lover
Joined
14 Ιολ 2006
Μηνύματα
7.297
Αντιδράσεις
405
Μπορείς να αγοράσεις έναν SCSI controller της κακιάς ώρας (με 5-10 ευρώ) και να κάνεις τη δουλειά σου. Εγώ έστησα τη 1200 μου μεσω UAE έχοντας συνδέσει το δίσκο ως εξωτερικό USB και έκανα θαυμάσια δουλειά. Το ίδιο έκανα και με το δίσκο του Μάνου.
 

Gryzor

Human RetroDatabase
Joined
8 Ιαν 2006
Μηνύματα
2.761
Αντιδράσεις
23
Other_Reality είπε:
Εγώ πάντως το ρημάδι το Classic ποτέ δέν κατάφερα να το βάλω στην 4000. Και αυτό γιατί έχω SCSI σκληρό και δέν μπορώ να τον βάλω στο PC, ενώ με τις δισκέτες και τα CD πάντα στο τέλος μου τα χαλάει αυτό το System.zip Άμα σου δουλέψει πάντως Gryzor, πές μας και στέίλε καμμια screenshot ! To Full θα βάλεις ?
To full έβαλα, αλλά μετά το πρότζεκτ έμεινε στην άκρη γιατί ήρθαν άλλα (λέγε με καμπίνα). Πρέπει να το ξαναπιάσω πάντως... :(
 

Other_Reality

RetroNuts!
Joined
23 Ιον 2006
Μηνύματα
2.045
Αντιδράσεις
51
Kαι εγώ λόγω τρεξίματος θα το αναβάλλω λίγο, αλλα μάλλον θα ακολουθήσω το μονοπάτι σου Rygar με controlli scsi για pc. Έχω κιόλας, μου είχε ξεμείνει απο ένα celeron, ήταν το CD Recorder scsi (μεγαλεία για τότε) το οποίο και έχωσα στην Amiga και γράφει/διαβάζει αστεράτα.

Θα το κάνω μαζί με παραγγελία floppy απο amigakit, γιατί και η δισκέττα δέν πολυπαίζει. Και την χρειάζομαι για τα adf σε floppy για τις 500άρες. (Λέμε τώρα, τι τάχουμε τα τόσεκς, να τα βλέπουμε. Θέλω το κλάκ και το γρούτσου γρούτσου του DF0 )
 

Rygar

Apple Lover
Joined
14 Ιολ 2006
Μηνύματα
7.297
Αντιδράσεις
405
Υπόψην ότι δε θες controller ακριβό με BIOS που να μπορεί να μπουτάρει κάποιον σκληρό δίσκο. Θες έναν απλό φτηνιάρικο controller που να μπορείς να του συνδέεις μια SCSI συσκευή. Μη σε πιάσουν κώτσο!

Και μιας και θα παραγγείλεις από Amigakit, για σκέψου το για καμια 50άδα δισκέτες κενές. Ή και κατοστάδα ακόμα, τελευταία φορά που είχα πάρει, πριν 2-3 μήνες, κόστιζαν 34-35 ευρώ.
 
Μπλουζα