Δημοσκόπηση: Αγαπημένη τηλεοπτική σειρά με τη Νόρα Βαλσάμη

johnalepou

Human RetroDatabase
Joined
28 Αύγ 2006
Μηνύματα
3.362
Αντιδράσεις
530
(Να παρακαλέσω τους αγαπημένους mods για την μετατροπή του θέματος? - Ευχαριστώ)

Αφροδίτη

Αναδυομένη

Μυστικοί Αρραβώνες

Αστροφεγγιά

Η εξαφάνιση του Τζων Αυλακιώτη

Μια γυναίκα από το παρελθόν

Ο χήρος,η χήρα και τα χειρότερα

Έλλη και Άννα

Τρεις Χήρες

Εγώ προσωπικά μετά από μεγάλο διαχσμό μεταξύ Αστροφεγγιάς και Τζων Αυλακιώτη,θα ψηφίσω Αστροφεγγιά!
 
Έτοιμο! :)

Βάλε και το ψηφουλάκι σου! :flower:
 
Για τις παλιές δυστυχώς δεν έχω άποψη ήμουν πολύ μικρός...Οπότε ψήφισα τον Αυλακιώτη...
 
Ψηφισα και γω για τον ρολο της στην εξαφανιση του τζων αυλακιωτη και κριμα που δεν μπορω να ψηφισω δευτερη φορα γιατι σιγουρα θα εβαζα και το μια γυναικα απο το παρλεθον.
 
Να είμαι ειλικρινής δεν τις έχω δει όλες. Θα δώσω ψήφο στην Έλλη και Άννα.
 
επέλεξα τη σειρά ''Ελλη και Αννα'', μια από τις αγαπημένες μου τηλεοπτικές σειρές...
 
Αστροφεγγιά με διαφορά...
 
H Noρα ειναι για μενα η Κλελια και αντιστροφα.

Ο ρολος της στην Αναδυομενη ειναι ο πιο πειστικος απο καθε αλλο τηλεοπτικο της και αυτος που της εδωσε το διαβατηριο για την καρδια των τηλεθεατων.
 
Πόσο παλιές είναι αυτές παιδιά? Δεν έχω δει καμία. Μονο το "Ο χήρος, η χήρα και τα χειρότερα" μου λέει κάτι σαν τίτλος...
 
Imgema είπε:
Πόσο παλιές είναι αυτές παιδιά? Δεν έχω δει καμία. Μονο το "Ο χήρος, η χήρα και τα χειρότερα" μου λέει κάτι σαν τίτλος...
Πιο καινουργιες παντως απο τους περισσοτερους απο εμας εδω μεσα!
 
Μια γυναίκα από το παρελθόν (μιας και δεν είχα-έχω την δυνατότητα να έχω ολοκληρωμένη άποψη για την Αφροδίτη), που βάσει των εντύπων της εποχής πρέπει να ήταν εκπληκτική σειρά.

Όσο για την Αναδυομένη και τους Μυστικούς Αρραβώνες ισχύει ένα προηγούμενο σχόλιό μου. (Τυχεροί όσοι πρόλαβαν και τις είδαν)!!!!!
 
Χωρίς να έχω δει καθόλου την σειρά αλλά έχοντας υπόψιν μου κάποια μικρά αποσπάσματα που σώζονται σε ιδιωτικό αρχείο ψηφίζω την Αναδυομένη που κατά την γνώμη μου καθόρισε και την πορεία της Νόρας στα τηλεοπτικά δρώμενα!
 
tsalk είπε:
Όσο για την Αναδυομένη και τους Μυστικούς Αρραβώνες ισχύει ένα προηγούμενο σχόλιό μου. (Τυχεροί όσοι πρόλαβαν και τις είδαν)!!!!!
Πολυ ευστοχο σχολιο, tsalk. Πραγματικα αισθανομαι τυχερη γιατι παρακολουθησα σχεδον ολες τις τηλεοπτικες μεταφορες των εργων του Ξενοπουλου.

Μονο την Τερεζα Βαρμα Δακοστα δε θυμαμαι καλα γιατι ημουν πολυ μικρουλα οταν προβληθηκε. Ευτυχως, την ιδια καλη τυχη με εμενα εχουν τα παρισσοτερα παιδια του φορουμ!
 
"Αναδυομένη" για πάντα θα μείνει η Νόρα Βαλσάμη για όλους εμάς που ήμασταν παιδιά τη δεκαετία του 1970. Δεύτερη θα έβαζα την "Αστροφεγγιά", εξίσου σπουδαία σειρά, με τη Νόρα σε πιο "κόντρα" ρόλο.
 
bambinella 100 είπε:
Πολυ ευστοχο σχολιο, tsalk. Πραγματικα αισθανομαι τυχερη γιατι παρακολουθησα σχεδον ολες τις τηλεοπτικες μεταφορες των εργων του Ξενοπουλου.
Εγώ πάλι είχα σκόρπιες εικόνες από τις περισσότερες μεταφορές των έργων του Ξενόπουλου. Πολλά χρόνια αργότερα κάποιες από αυτές τις εικόνες ''ξαναζωντάνεψαν''
 
Φυσικά η "Αναδυομένη" και με μεγάλη διαφορά. Καμμιά αλλη δεν θα μπορουσε να παίξει αυτή την ηρωίδα του Ξενόπουλου. Ηταν γλυκιά, αθώα, χαριτωμένη, παιχνιδιάρα, ντροπαλή και πολύ μα πάρα πολύ όμορφη. Η "Αναδυομένη" ήταν η πιο ευαίσθητη και ρομαντική ιστορία του Ξενόπουλου που πέρασε με έξοχο τρόπο στην τηλεόραση ο Ερρίκος Ανδρέου. Και μία από τις ελάχιστες σειρές που έκαναν όλους τους τηλεθεατές να κλαίνε στο φινάλε.
 
Ήμουν πραγματικά σε δίλημμα...αν το δούμε γενικά ως σειρά η ψήφος μου πάει (και όντως εκεί πήγε :D ) στην Αστροφεγγιά, μια από τις καλύτερες σειρές όλων των εποχών κατά τη γνώμη μου, βασισμένο σε ένα εξίσου πολύ καλό βιβλίο. Και τώρα θα έβλεπα τη συγκεκριμένη σειρά πολύ πολύ ευχάριστα. Εάν όμως απομονώσουμε την παρουσία της Νόρας και κρίνουμε απλώς και μόνο τη Νόρα σε μια σειρά, σε αυτή την περίπτωση - και με βάση τα λίγα αποσπάσματα που έχω κατορθώσει να δω- η ψήφος μου αμφιταλαντεύεται μεταξύ Αναδυομένης και Μυστικών Αρραβώνων. Η Νόρα νομίζω πως ήταν η ιδεώδης ηθοποιός για τις ηρωίδες του Ξενόπουλου, άσχετα αν σειρές όπως η Αστροφεγγιά τις θεωρώ σαφέστερα καλύτερες
 
Κι εγω μονο ενα θυμαμαι, το Ελλη και Αννα, στον Αντ1, με την Μιρκα Παπακωνσταντινου.

Μαλλον ειμαστε νεουδια imgema, χαχα!!
 
ψηφισα τη σειρα "μια γυναικα απο το παρελθον" ,ειναι η μοναδικη σειρα που ειδα ολοκληρη και μου αρεσε

Τις σειρες "Αφροδιτη" , "Αναδυομενη" και "Μυστικοι αρραβωνες" δεν τις προλαβα καν

Για την "Αστροφεγγια": ειδα λιγα επεισοδια σε επαναληψη οταν ημουν μικρη

Τη σειρα "τρεις χηρες" δεν την ξερω καθολου και με μια ματια που εριξα στη retrodb,παρατηρησα οτι ειναι του 2001
 
Πιο πολύ μου άρεσε σαν γυναίκα παρά σαν ηθοποιός,χωρίς να εννοώ οτι δεν ήταν καλή.
 
Πίσω
Μπλουζα