Δημοσκόπηση: Καλύτερο "ρετρο" Star Wars

Δημοσκόπηση: Καλύτερο "ρετρο" Star Wars

  • A New Hope

    Ψηφοφορίες: 0 0,0%
  • The Empire Strikes Back

    Ψηφοφορίες: 1 50,0%
  • The Return of the Jedi

    Ψηφοφορίες: 1 50,0%

  • Συνολικοί ψηφοφόροι
    2

αριαδνη

candy fan
Joined
29 Μάρ 2010
Μηνύματα
13.869
Αντιδράσεις
14.996
Πάμε να δούμε ποιο είναι το καλύτερο από τα σταρ γουορς του 70 και του 80 με αφορμή φυσικα και την παγκόσμια υστερία για την 7 ταινια

  • 1. A New Hope
  • 2.The Empire Strikes Back
  • 3. The Return of the Jedi
Γιατι η δυναμη είναι μαζι μας ρετρομανιακς!

Tο παμε σε δημοσκόπηση αν δεν εχει γινει ηδη

th
 
Παντα απολαμβανα καλυτερα την 3η ταινια. Ειχε τα καλυτερα εφε και την πλουσιοτερη δραση απο τις αλλες 2, ενω εχει και τα πιο ευχαρστα μηνυματα (απελευθερωση του Χαν, λυτρωση του Ανακιν, θανατος του κακου κλπ).

Αντικειμενικα ομως, τις καλυτερες κριτικες τις εχει παρει η 2η, και νομιζω οτι θεωρειται η καλυτερη απο τις 7
 
Αντμινς το παμε σε δημοσκοπηση να χει και μια σημασια το θεμα
 
Rakeesh είπε:
Παντα απολαμβανα καλυτερα την 3η ταινια. Ειχε τα καλυτερα εφε και την πλουσιοτερη δραση απο τις αλλες 2, ενω εχει και τα πιο ευχαρστα μηνυματα (απελευθερωση του Χαν, λυτρωση του Ανακιν, θανατος του κακου κλπ).
Αντικειμενικα ομως, τις καλυτερες κριτικες τις εχει παρει η 2η, και νομιζω οτι θεωρειται η καλυτερη απο τις 7
+1 και από εμένα...

Αν και αντικειμενικά η δεύτερη θεωρείται η καλύτερη από τις 3, και η τρίτη μάλλον η "χειρότερη", προσωπικά μάλλον η τρίτη μου αρέσει περισσότερο.
 
Μόλις νοικιασα την πρωτη ταινια του 71' να την δω
 
Αριαδνη, του 1977 μαλλον εννοεις....γιατι για του 1971....δεν υπαρχει περιπτωση!!!! :nono:
 
ναι ακριβως αυτή με τον χαρισον θεωρείται καλη οποτε αναμενω
 
Περιμενουμε εντυπωσεις :Ρ
 
Δυστυχώς για να βάλω δημοσκόπηση το ποστ μου μένει πρώτο με αποτέλεσμα να φαίνεται πως το θέμα το άνοιξα εγώ! Η πλατφόρμα της VB5 δεν αφήνει να γίνει δημοσκόπηση αφού δημιουργηθεί το θέμα και έπειτα :banghead: :banghead:! Γι αυτό η επιλογή δημοσκόπησης είναι "ανοιχτή" πλέον και σε σας. Είναι το εικονίδιο που έχω κυκλωμένο και υπάρχει μόνο κατά τη δημιουργία του νέου θέματος.

poll.JPG
 
Η σειρά από καλύτερη σε χειρότερη είναι: V, IV, VI. Αν τις βάλουμε όλες είναι, κατά τη γνώμη μη πάντα, V, IV, VI, VII, III, II, I.

Από τα παλιά το VI μου την έδωσε στα νεύρα με τα Ewoks (απίστευτη γελοιότητα) και βέβαια την επανάληψη του ανατινάζουμε πάλι Death Star. H χειρότερη από την πρώτη τριλογία. Πολύ καλή μέχρι το θάνατο του Jabba the Hut αλλά από εκεί και πέρα δεν έχει να προσφέρει κάτι. Πολύ εντυπωσιακό το κυνήγι στο δάσος βέβαια.
 
V,IV,VI και για μενα.

Οσο μαγικο και αν ειναι το StarWars, σιγουρα θα μπορουσε να ειναι ακομα πιο δυνατο αν αφαιρουσε τις εξωγηινες καρικατουρες και τις πολλες παιδικοτητες.

Νομιζω οτι το V ειναι το καλυτερο επειδη εχει τα παραπανω σε μικροτερες δοσεις...
 
Ψήφισα με κριτήριο το ποιά μου αρέσει περισσότερο, και έβαλα την τρίτη.
 
"H Αυτοκρατορία αντεπιτίθεται" είναι για εμένα η καλύτερη ταινία απο την αυθεντική τριλογία (άποψη που έχω εκφράσει και στο παρελθόν), οπότε και πήρε την ψήφο μου.

Ποτέ δεν θα ξεχάσω την αίσθηση που μου άφησε όταν βγήκα απο την αίθουσα, επειδή για πρώτη φορά δεν έβλεπα σε ταινία τους "καλούς" να υπερισχύουν. Oσο για τον Vader (cue imperial march :headbangdude: ) είχε γίνει πολύ πιό απειλητικός, ενώ πλέον έπαιζε και "πρώτο βιολί" στο κυνήγι των επαναστατών. (αντίθετα με την αρχική ταινία όπου ήταν ανώτερός του ο Tarkin). Η δε αγωνία στα χρόνια αναμονής που ακολούθησαν μέχρι την κυκλοφορία της επόμενης ταινίας, ήταν βασανιστική !! :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Παιδια τωρα που ειδα την ταινια καταλαβα με τι εχω να κανω! Ναι θυμαμαι ηταν η αποκαλυψη των παιδικων μου χρονων ! Ποιανου πατερας ηταν ο νταρκ βειντερ θεμα συζητησης στην γειτονια χα χα πω πω αν ειναι δυνατον δεν ημουν και τοσο ασχετη οσο νομισα
 
Eεπ Spoiler alert!

 


Πιτσιρικας που τα νοικιαζα στα βιντεοκλαμπ η τριτη ηταν η αγαπημενη μου σαν η πιο χορταστικη με εφε.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Σωστα σποιλερ αλλα ενθουσιασηκα που επιτελους αντιληφθηκα με ποια ταινια ειχα να κανω / και μονο η μουσικη δηλ..φυσικα το μπερδευα με το σταρ τρεκ , παιδι μου αρεσε η ταινια στην οποια γινεται η μεγαλη αποκαλυψη μαλλον η τρια θα ναι αλλα θα δω και τις αλλες δυο για σιγουρα
 
Γιατι ολοι μπερδευουν τον Αστροπολεμο με το Star Trek ποτε δεν καταλαβα :Ρ
 
Μωρο γιατι μωρα ημασταν οταν τα βλεπαμε γινεται παρανοηση στο μυαλο
 
Θυμηθηκα οτι καπου στα 90ς ειχαμε παει με τον κολλητο μου σινεμα, ο οποιος δεν εχει καμια σχεση με επιστημονικη φαντασια και geekιές. Δε θυμαμαι ποια ταινια ηταν, αλλα μαζι με τα τρειλερ, πριν την ταινια, ειχε ενα σποτακι για μια επανεκδοση της τριλογιας σε VHS με ρετουσαρισμενη εικονα και ηχο. Μολις δειχνει το λογοτυπο Star Wars και παιζει η χαρακτηριστικη μουσικη, ο κολλητος μου φωναζει "ΣΤΑΡ ΤΡΕΚ!!!!!" και ακουγεται σε ολη την αιθουσα :D

Κατι σαν "τσιμπουκια ο Τιγρης με σημα το λιονταρι" :p
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα