Διάθεση τωρινη

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας αριαδνη
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Βρήκα ένα μπεγλέρι που είχα μικρός απο την εποχή που ήταν της μόδας και όλοι οι πιτσιρικάδες είχαν και απο ένα τέτοιο στη τσέπη Απο το πρωί κάθομαι και ασχολούμαι παίζοντας στα δάχτυλα μου αυτό το μπεγλέρι!

Έτσι λοιπόν σήμερα έχω διάθεση μάγκα Χάρυ Κλυνν.. Να 'ουμε!

xari-klin-2.jpg

Τελευταία επεξεργασία:
strip_2493.jpg
χριστουγεννιάτικη διάθεση με γερμανικό χιούμορ, παρωδία του βιβλίου της Merkel, Freiheit (=ελευθερία) με Freizeit (=ελεύθερος χρόνος) από τον www.ruthe.de , και λέει ο Άγιος Βασίλης, στον τάρανδο, έγραψες τα απομνημονεύματα σου, γιατί λοιπόν, απάντηση δεν είχα να κάνω τίποτα επί 364 μέρες.

Προβολή συνημμένου 288612
χριστουγεννιάτικη διάθεση με γερμανικό χιούμορ, παρωδία του βιβλίου της Merkel, Freiheit (=ελευθερία) με Freizeit (=ελεύθερος χρόνος) από τον www.ruthe.de , και λέει ο Άγιος Βασίλης, στον τάρανδο, έγραψες τα απομνημονεύματα σου, γιατί λοιπόν, απάντηση δεν είχα να κάνω τίποτα επί 364 μέρες.

Που το θυμήθηκες αυτό το "κορίτσι" με το ντεκολτέ που μας κουνούσε και το δάχτυλο! :mad:

Δεν μου αρέσει που η χώρα της μια ζωή μας το παίζει ανώτερη (ειδικά αυτή η χώρα που ξέρουμε τι έκανε στον παγκόσμιο πόλεμο) και να σας πω κάτι χαίρομαι πάρα πολύ που τώρα έχει πάρει την κάτω βόλτα η οικονομία της και είναι στα όρια της χρεοκοπίας για να καταλάβει κιόλας τι ωραία που είναι.. Εγώ αν ήμουν πρωθυπουργός ΤΩΡΑ θα τους ζητούσα εκείνη την αποζημίωση που μας χρωστάνε!

Φτάνει πια με την δαυτη!!!! :eviltongue:

Αυτή την στιγμή η διάθεση μου..

Τελευταία επεξεργασία:
Σήμερα βρεθηκα εκτάκτως στη δουλεια από τις 8 το πρωί...
Είπα στον εαυτό μου...

Συνημμένα

• mon_rch.jpg
    mon_rch.jpg
    60 KB · Προβολές: 8
Πίσω
Μπλουζα