Διάθεση τωρινη

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας αριαδνη
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
1000030414.jpg
Σας αρέσω ως ανιμε βέβαια δεν μου βάζει τα γαλανά ματάκια μου, όσοι έχετε x κάντε το, έχει πολύ πλάκα θα το ευχαριστηθειτε

Τελευταία επεξεργασία:
Νομίζω ότι με την ΑΙ θα καταστραφούν όλα... Σε λίγο η τέχνη του κόμικς (γιατί τέχνη είναι και αυτή) και της δημιουργίας ενός χαρακτήρα απο κάποιος σχεδιαστή δημιουργό κόμικς δεν θα σημάνει τίποτα :(

Νομίζω ότι με την ΑΙ θα καταστραφούν όλα... Σε λίγο η τέχνη του κόμικς (γιατί τέχνη είναι και αυτή) και της δημιουργίας ενός χαρακτήρα απο κάποιος σχεδιαστή δημιουργό κόμικς δεν θα σημάνει τίποτα :(

Eτσι άσε πόσα άλλα επαγγέλματα θα χαθουν

1743780870300.png

Στο μπαλκόνι, φορώντας το αγαπημένο μου coding hoodie (για να δείχνει και λίγο πιο computerized, εννοείται). Εντάξει, η AI μου έκοψε καμιά 30αριά χρόνια, με έκανε γλυκούλη. Αλλά δε με πειράζει, έτσι κι αλλιώς εγώ είμαι ο πρώτος που λέω ότι η γλύκα δεν βλάπτει. Η φώτο είναι από το μπαλκόνι μου, αλλά η θάλασσα… δεν έχω ιδέα πώς εμφανίστηκε εκεί στο βάθος. Τουλάχιστον χθες, όταν κοίταζα, δεν υπήρχε. Μάλλον η AI αποφάσισε να φτιάξει και ένα ωραίο σκηνικό.

Σήμερα με την βροχή γλίστρησε στο δρόμο και έπεσε μια κοπέλα και την πήγα αγκαλιά σε ένα παγκάκι να κάτσει γιατί στραμπούλιξε το πόδι της. Πιάσαμε συζήτηση μέχρι να έρθει μια άλλη κοπέλα που πήρε τηλέφωνο να την πάρει με το αυτοκίνητο. Σκέφτηκα να :love: αλλά δεν τόλμησα να προτείνω κάτι..

Πάντως τώρα που σκέφτομαι ξανά το σημερινό συμβάν νιώθω ότι έγινα Σούπερμαν

811sMD9CvAL._AC_UF894,1000_QL80_FMwebp_.jpg

Τελευταία επεξεργασία:
Σήμερα με την βροχή γλίστρησε στο δρόμο και έπεσε μια κοπέλα και την πήγα αγκαλιά σε ένα παγκάκι να κάτσει γιατί στραμπούλιξε το πόδι της. Πιάσαμε συζήτηση μέχρι να έρθει μια άλλη κοπέλα που πήρε τηλέφωνο να την πάρει με το αυτοκίνητο. Σκέφτηκα να :love: αλλά δεν τόλμησα να προτείνω κάτι..

Πάντως τώρα που σκέφτομαι ξανά το σημερινό συμβάν νιώθω ότι έγινα Σούπερμαν

811sMD9CvAL._AC_UF894,1000_QL80_FMwebp_.jpg
Hταν γλυκεια; γλυκομιλητη;

Πίσω
Μπλουζα