Διάθεση τωρινη

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας αριαδνη
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
ρε σεις ΕΛΕΟΣ, κόφτε τη μίρλα.
Έχει ΖΕΣΤΗ.
ΝΑΙ, ΦΥΣΙΚΑ.
Είναι Ιούλιος, είμαστε στην κωλοΑθήνα, βράζει η άσφαλτος, έτσι γίνεται τα τελευταία 23.543,67 χρόνια. Τι να κάνουμε?
Πάρτε τις παραλίες, ρίξτε καμιά βουτιά, κανα βλέφαρο, κανα μπυρόνι, μπας και χαλαρώσετε.

ρε σεις ΕΛΕΟΣ, κόφτε τη μίρλα.
Έχει ΖΕΣΤΗ.
ΝΑΙ, ΦΥΣΙΚΑ.
Είναι Ιούλιος, είμαστε στην κωλοΑθήνα, βράζει η άσφαλτος, έτσι γίνεται τα τελευταία 23.543,67 χρόνια. Τι να κάνουμε?
Πάρτε τις παραλίες, ρίξτε καμιά βουτιά, κανα βλέφαρο, κανα μπυρόνι, μπας και χαλαρώσετε.

Δεν σε κατάλαβα;

Εδώ στο γραφείο, κάθε λίγο και λιγάκι, μπαίνει και ένας συνάδελφος και αρχίζει το ίδιο τροπάριο: Ζέστη, αφόρητη η ζέστη, λίβας, αφόρητος ο λίβας, καυτή άσφαλτος, αφόρητη η καυτή άσφαλτος κλπ κλπ.....
Χόρτασα, Έγκωσα, Βαρέθηκα, τα ίδια και τα ίδια.
[... η τωρινή μου διάθεση... σύμφωνα με το θέμα του θρεντ] :wave:

• Haha
Reactions: XLV
Εδώ στο γραφείο, κάθε λίγο και λιγάκι, μπαίνει και ένας συνάδελφος και αρχίζει το ίδιο τροπάριο: Ζέστη, αφόρητη η ζέστη, λίβας, αφόρητος ο λίβας, καυτή άσφαλτος, αφόρητη η καυτή άσφαλτος κλπ κλπ.....
Χόρτασα, Έγκωσα, Βαρέθηκα, τα ίδια και τα ίδια.
[... η τωρινή μου διάθεση... σύμφωνα με το θέμα του θρεντ] :wave:

Ε, εντάξει.. Εσύ όμως είσαι μέσα στο γραφείο σου που έχει δροσιά και δεν τρως την ζέστη και τον ήλιο κατακεφαλα.

Για φαντάσου όμως άλλους που δουλεύουν εκεί έξω και πρέπει να είναι στους δρόμους για ώρες μέσα στη ζέστη και την άπνοια και δεν μπορούν να είναι σε ένα δροσερό μέρος και ούτε στις παραλίες, να ρίχνουν βουτιές, να πίνουν μπυρονια και να ρίχνουν κανα βλέφαρο όπως γράφεις. :)

Κόψε λοιπόν εσύ την μιρλα και Χαλάρωσε λίγο γιατί το σχόλιο σου -προς εμάς- δεν ήταν ότι καλύτερο διότι δεν ήμαστε όλοι στα ίδια και δεν έχουμε ούτε την δυνατότητα αλλά ούτε τα ίδια μυαλά με σένα σχετικά με ότι γράφεις και απευθύνεσαι φυσικά σε εμάς και σε προηγούμενα σχόλια σε αυτό το θέμα.

ΥΓ. Επίσης δεν δέχομαι για την Αθήνα τον χαρακτηρισμό που γράφεις. Δεν φταίει καμία Αθήνα για αυτό εδώ. Οπότε δικαίως και παραπονιούνται όλοι για αυτή την αφύσικη ζέστη που μοιάζει σαν να βάζεις το κεφάλι σου σε φούρνο.

Τελευταία επεξεργασία:
Koριτσια, δεν ξερω πως το βλεπετε εσεις, απο την γυναικεια πλευρα, εμενα πολυ περισσοτερο μου αρεσει ο Ρουβας τωρα στα 50 ποσα του, παρα οταν ειταν εικοσαχρονο. Το ιδο και ο Σων Κονερυ, ενταξει ωραιος ο 007, αλλα και πιο "ωραιο γερο" απο αυτον δεν εχω ξαναδει. Μακαρι να του μοιασω στα γεραματα μου, αλλα ειναι διαφορετικο το στυλ μου γμτ, φερνω πιο πολυ σε Κλουνευ

Προσωπικα θεωρω τον Ρουβα ομορφο οταν ηταν στα νιατα του και ειχε κοντο μαλλι. Στις αρχες της καριερας του με το μακρυ μαλλι δεν θελω ουτε να τον βλεπω. Γενικα, το μακρυ μαλλι στους αντρες με απωθει αφανταστα. Τωρα που περασαν τα χρονια και βλεπω την φατσα του Ρουβα, νομιζω πως δεν γεραζει και πολυ καλα. Αγριεψε...Τελος παντων, τον προτιμω στα νιατα του.
Το ιδιο ισχυει και για τον Σων Κονερυ. Στα νιατα του μου αρεσε πολυ περισσοτερο και οχι οταν γερασε.

Δουλευω σε μια απο της μεγαλυτερες γαλακτοβιομηχανιες της χωρας και ετοιμαζομαι τωρα να παω για την απογευματινη βαρδια 2-10:20 που μεσα στο εργοστασιο εχουμε 32 με 35 βαθμους με τρελη δουλεια και να γεμιζουμε κουβαδες απο τον ιδρωτα.Οποτε και χωρις καμια δοση ειρωνειας οποιος ειναι σε γραφειο με κλιματιστικα κλπ και γκρινιαζει πραγματικα ζει σε αλλο κοσμο.Καλο μεσημερι λοιπον σε ολους και οσοι ειστε στης παραλιες πιειτε καμια μπυρα και καντε και καμια βουτια και για μας που προς το παρον τη θαλασσα τη βλεπουμε μονο απο την τηλεοραση.

Δουλευω σε μια απο της μεγαλυτερες γαλακτοβιομηχανιες της χωρας και ετοιμαζομαι τωρα να παω για την απογευματινη βαρδια 2-10:20 που μεσα στο εργοστασιο εχουμε 32 με 35 βαθμους με τρελη δουλεια και να γεμιζουμε κουβαδες απο τον ιδρωτα.Οποτε και χωρις καμια δοση ειρωνειας οποιος ειναι σε γραφειο με κλιματιστικα κλπ και γκρινιαζει πραγματικα ζει σε αλλο κοσμο.Καλο μεσημερι λοιπον σε ολους και οσοι ειστε στης παραλιες πιειτε καμια μπυρα και καντε και καμια βουτια και για μας που προς το παρον τη θαλασσα τη βλεπουμε μονο απο την τηλεοραση.
Και αυτοί που δουλεύουν στους φούρνους να φτιάξουν κουλούρια κτλ.εκει να δειτε

Πίσω
Μπλουζα