Διαβάζοντας παλιά περιοδικά βιντεοπαιχνιδιών στην Android συσκευή σας.

johnny19818

Retromaniax Thread Excavator!
Joined
18 Απρ 2010
Μηνύματα
7.711
Αντιδράσεις
1.970
Πριν αρκετό καιρό είχα ανακαλύψει ένα site όπου μπορεί κάποιος να κατεβάσει (νόμιμα) σκαναρισμένα περιοδικά σχετικά με video games και έπειτα να τα διαβάσει μέσω ενός προγράμματος στον Η/Υ του. Πρόσφατα δοκίμασα και εγκατέστησα μια εφαρμογή στο κινητό μου και μπορώ να τα διαβάσω από εκεί τώρα και μάλιστα πολύ καλύτερα και με κάθε λειτουργία ζούμ, go to σε όποια σελίδα θέλω κλπ. και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας.

Έχω περάσει το Gamepro από το 1ο τεύχος του 1989 μέχρι και το 1996 (δε χωράει άλλα η κάρτα μνήμης), όσα τεύχη υπάρχουν βέβαια. Αν μου επιτρέπεται μπορώ να αναφέρω και το site και την εφαρμογή.
 
Το αμερικανικο Gamepro εννοοις αφου γραφεις απο το 1989 γιατι τοτε κυκλοφορησε το πρωτο τευχος και το τελευταιο κυκλοφορησε το 2011.
 
Ενας από τους λόγους που πήρα smartphone ήταν αυτός ακριβώς. Να διαβάζω παλιά περιοδικά games ενώ είμαι κάπου μακριά από το PC μου. Χρησιμοποιώ το Perfect Viewer και έχω φορτώσει στην 32GB καρτούλα ένα σωρό περιοδικά.

Με ποιο πρόγραμμα τα βλέπεις αυτά? Θα ήθελα να ξέρω έναν καλό viewer που να έχει εκείνο το ωραίο εφέ που γυρνάει η σελίδα και διπλώνει, αλλά και να έχει ομαλό frame rate (το perfect viewer πάει κάπως σπασμωδικά όταν έχεις το δάχτυλο στην οθόνη και για να πάει ομαλά πρέπει να "σπρώξεις" την σελίδα αφήνοντας το δάχτυλο από την οθόνη και να την αφήσεις να σταματήσει μόνη της)
 
Ναι, το Αμερικάνικο Gamepro. Δεν ξέρω site που υπάρχουν ελληνικά Gamepro :) . Το Challenger Comics Viewer είναι το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ. Μέχρις ώρας δεν έχω δει εφέ που να διπλώνει τη σελίδα αλλά γενικά κινείται ομαλά όπως κυλάς το δάκτυλο στην οθόνη.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα